Singlereizen.nl

Singlereis Zonvakantie (HBO-WO) op Ibiza

Het heerlijke Hotel Garbi is onze uitvalsbasis voor al het moois dat Ibiza te bieden heeft. We bezoeken de leukste strandtenten en de fijnste plekjes van Ibiza.

Voeg daarbij de vele mogelijkheden in de omgeving, zwembad, scooterhuur, de meest unieke stranden van Europa, Ibiza-stad en je weet dat je je niet gaat vervelen. We organiseren uitjes, excursies en groepsactiviteiten waar je bij aan kunt haken als het je wat lijkt.

Uiteraard is er ter plekke een reisleider die je gaat helpen alles uit Ibiza te halen wat erin zit! Met onze kennis van alle hotspots, leer je Ibiza gericht kennen! Kijk snel verder bij 'activiteiten'.

Singlereis Zonvakantie (HBO-WO) op Ibiza
Singlereis Zonvakantie (HBO-WO) op Ibiza

Activiteiten

De reisleiding kent de leuke strandtenten en weet bij welke feesten je moet zijn. Dagelijks wordt er aangekondigd naar welke strandtenten we gaan en welke feesten er die dag zijn. Je kunt aanhaken waar je maar wilt!

Ibiza is meer dan feesten. Zo kun je er bijvoorbeeld super goed SUPpen (Stand Up Paddling) en doe je jezelf eigenlijk tekort als je niet aanhaakt bij het dagje Formentara. Andere leuke dagactiviteiten naast Formentara en SUPpen:

Dagelijks is er een borrel in de Irish Pub (op 5 min. lopen van ons hotel). Hier komt de groep samen en worden ervaringen gedeeld.

Er is genoeg te doen, maar relaxen en je accu opladen kan ook een heerlijke activiteit zijn, deel je tijd dus in zoals jij dat wilt. De reisleiding gaat vaak mee met de activiteiten, of ze helpen je op weg.

Singlereis Zonvakantie (HBO-WO) op Ibiza
Singlereis Zonvakantie (HBO-WO) op Ibiza

Verblijf

Verblijf Hotel Garbi Ibiza & spa

Beschrijving

Direct aan het langgerekte strand van Playa d’en Bossa ligt het populaire Hotel Garbi Ibiza & Spa. Net buiten de drukte van het centrum, maar met de bekende uitgaansgelegenheden van Ibiza-Stad op loopafstand. Echte zonaanbidders zullen zich ook uitstekend vermaken op het brede zandstrand waar van alles te doen is. Tussen het strand en het zwembad van het hotel is er een gezellige beachbar: heerlijk om daar in de zon te genieten van een heerlijke cocktail.

Ligging
Het hotel ligt direct aan het strand en op loopafstand van het centrum.

Kamers
Alle comfortabele kamers beschikken over telefoon, flatscreen-tv, balkon of terras. balkon met zitje, koelkast, televisie, telefoon, airconditioning (individueel regelbaar: gehele dag), badkamer met: douche, wastafel, toilet, bidet, föhn.
De bedden zijn op de gedeelde kamer als singlebed op gemaakt en staan los van elkaar geplaatst.

Faciliteiten

kluisje op de kamer: circa 3,50 € per stuk per nacht (ter plekke te betalen), borg kluisje: circa 10,00 € (ter plekke te betalen), plaats op parkeerterrein: gratis. 
 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Garbi Ibiza & spa
Hotel Garbi Ibiza & spa

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Zonvakantie (HBO-WO) op Ibiza
Singlereis Zonvakantie (HBO-WO) op Ibiza

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer