Singlereizen.nl

Singlereis Zonvakantie in Turkije

Een zonvakantie met de sfeer van een exclusief hotel voor singles. Het 3-sterren hotel met zwembad is ideaal gelegen, op 2 minuten lopen van het strand en de boulevard. Zon, zee, strand en lekker eten wisselen zich af met cultuur, leuke excursies en (watersport)activiteiten. Dát is een singlevakantie in Bitez-Bodrum!

Of je nu even de rust wilt opzoeken of juist de gezelligheid: je hebt hier alle mogelijkheden in Bitez. Bitez is een heerlijke dorp aan een schitterende baai, met een kilometers lang zandstrand. Je vindt hier alles voor ontspanning en inspanning en je hebt het uitgaansleven van Bodrum en Gümbet binnen handbereik.

Lees je boek uit aan ons zwembad, drink een cocktail aan de bar of doe mee met een partijtje waterpolo in ons eigen zwembad. Ervaar waarom iedereen de afgelopen jaren zo enthousiast was over ons hotel. Het moet wel heel gek lopen wil je hier niet met een bruin en leeg hoofd naar Nederland terug gaan.

Singlereis Zonvakantie in Turkije
Singlereis Zonvakantie in Turkije

Activiteiten

Inbegrepen activiteiten
Vrijheid blijheid, maar voor wie wil zijn er 2 activiteiten inbegrepen in de reisprijs. Bij de 15-daagse vakanties zijn de excursies eenmalig inbegrepen. Je kunt zelf kiezen of je in de eerste of tweede vakantieweek met de excursies mee gaat.

Hamam (een echte!)
Niet de zoveelste hamam in een of ander sjofel hotel, maar een authentieke hamam (Turks badhuis) om je vakantie ontspannen te beginnen. Je wordt vakkundig gescrubd, gemasseerd en gesopt. En daarna lekker loom met een goed boek onder de boom.

Boottocht op een Turks Gület
Als je ooit eerder in Turkije bent geweest, dan heb je ze vast wel gezien. De traditionele houten boten met hoge masten en een ruim dek. Aan zo'n 'Gület' gaan wij vandaag aan boord om te genieten van de zon, het helderblauwe water en mooie baaien. We maken regelmatig een stop voor een verfrissende duik of om te snorkelen. De lunch is vandaag inbegrepen en wordt aan boord geserveerd.

Een greep uit ons aanbod bij te boeken activiteiten
*Onderstaande prijzen zijn ter indicatie.

Watersport
Toe aan iets avontuurlijkers? Liefhebbers kunnen een middag banaanvaren, fly fish, waterskiën of parasailen.
Vanaf €15,-

Duiken; ontdek de onderwaterwereld
Altijd al eens kopje onder willen gaan en prachtige flora en fauna bewonderen? Als je dat wilt, kun je mee op de boot en ga je een ochtend duiken. Er is genoeg aandacht voor iedereen en genieten is gegarandeerd!
Circa €35,-

Paardrijden
Een prachtige manier om de omgeving van Bitez te verkennen is per paard. Ga je mee een ochtend paardrijden over het strand en over de heuvels?
Circa €53,-

Jeepsafari
Klaar voor een flinke dosis avontuur? We gaan met open jeeps op pad om de kleine dorpjes in het achterland van Bodrum te ontdekken. Een stap terug in de tijd!
Circa €40,-

Efes
Een bezoekje aan Efes (in het Nederlands ook wel Efeze genoemd) mag niet ontbreken. Je kijkt je ogen uit in deze mystieke stad. Je vindt er vele overblijfselen uit de bloeitijd van het Romeinse Rijk. Deze historische bezienswaardigheden zijn absoluut het bewonderen waard. Een bekende trekpleister is de Artemis tempel, gebouwd ter ere van de godin Artemis.
Circa €32,-

Singlereis Zonvakantie in Turkije
Singlereis Zonvakantie in Turkije

Verblijf

Verblijf Exclusief hotel

Beschrijving

Club Exclusief Hotel ***
Je verblijft in het sfeervolle Club Exclusief Hotel wat staat voor exclusiviteit, singles only, vlakbij het strand en een eigen zwembad. Het hotel bestaat uit twee kleine gebouwen met in totaal eenentwintig 1-persoonskamers. Tien kamers bevinden zich op de begane grond, met een terrasje voor de deur en tien kamers bevinden zich op de eerste verdieping. We bieden je ook nog een kamer met ruim dakterras aan. Deze bevindt zich boven het receptiegebouw.

Het hotel is rustig gelegen op 200 meter lopen van het strand en de gezellige terrasjes aan de boulevard. Met de zomerse temperaturen is een duik in zee of een koel glas rosé dus altijd dichtbij.

Het hotel heeft een zwembad waar lekkere ligstoelen omheen staan en de bar voor een lekker koud drankje is altijd dichtbij. In het midden van het hotel staat een enorme boom, met daaronder grote kussens, waar je heerlijk in de schaduw een boek kunt lezen of even wat lekkers kunt drinken. Wij zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt. Het is mogelijk om een kluisje te huren en in het hotel is gratis wifi aanwezig.

Je kamer
Alle kamers beschikken over twee eenpersoonsbedden, een kledingkast en een badkamer met toilet, douche en haarföhn. De kamers beschikken ook allemaal over airconditioning (ter plaatse bij te boeken). Voor de airconditioning vragen we een kleine toeslag van €5,- per dag voor het gebruik van de elektriciteit.

Eten en drinken
Iedere ochtend staat er een vers ontbijt klaar op het terras. Vijf avonden in de week wordt er een 3-gangendiner geserveerd en de overige twee avonden gaan we uit eten (dan zijn de drankjes exclusief). Alle drankjes in het hotel (fris, water, bier en wijn) zijn tussen 10.00 en 23.00 uur inbegrepen! Heerlijk toch?

De omgeving
Een paar kilometer van Bitez ligt de bekende stad Bodrum. Met een dolmus (minibusje) ben je er zo (ca. 20 minuten). Bodrum heeft een rijke geschiedenis; het kasteel bij de haven en de ruïne van het allereerste mausoleum ooit gebouwd getuigen daar nog van. Het is een levendige stad waar het heerlijk slenteren is langs terrasjes en winkels. Een bezoek aan de bekende bazaar van Bodrum mag echt niet ontbreken. Ontelbaar veel winkeltjes onder één dak. Let goed op, want voor je het weet verdwaal je tussen de oneindig vele winkels en pleintjes! In de avond staat Bodrum garant voor een bruisend nachtleven. Tussen Bodrum en Bitez ligt Gümbet. Gümbet heeft een mooi strand en je kunt je er 's avonds prima vermaken door de vele leuke uitgaansgelegenheden.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Exclusief hotel
Exclusief hotel

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek
Deze vakantie kun je tot 6 weken voor vertrek nog kosteloos annuleren. Handig als je vakantieplannen toch nog wijzigen, want je bent dus heel flexibel! Alleen de reserveringskosten en kosten van een eventuele annuleringsverzekering krijg je niet vergoed.

Wie gaan er mee met deze singlereis?
Je gaat op pad met een groep gezellige leeftijdsgenoten die alleen op vakantie zijn. Iedereen zonder partner is welkom: of je nu al jaren happy single bent of net een relatie achter de rug hebt. En je mag zélfs mee als je wel een relatie hebt, maar gewoon een keertje single op vakantie wilt en je partner thuis blijft. Geen enkel probleem. Natuurlijk kun je altijd boeken samen met een broer, een zus, een vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie wil.

Wat kan ik verwachten van deze singlereis?
Tijdens de vakantie kun je doen en laten wat je wilt. Je kunt er in je eentje op uittrekken of activiteiten ondernemen met een of meer reisgenoten. In de praktijk hebben je reisgenoten altijd ongeveer dezelfde leeftijd en boekt iedereen (meestal) alleen een vakantie. Dat schept al een band. Dat merk je aan het gemakkelijke contact dat je met iedereen legt. Nieuwe vrienden en vriendinnen zijn dus snel gemaakt.

Visum
Om naar Turkije te kunnen reizen moet je in het bezit te zijn van een Nederlands paspoort of identiteitskaart. Je legitimatiebewijs dient nog minimaal 60 dagen geldig te zijn na afloop van de visumperiode. Het e-visum voor Turkije is 6 maanden geldig en je kunt daarmee maximaal 90 dagen in het land verblijven. Het visum is niet verkrijgbaar in Turkije en dien je daarom voorafgaand aan je vakantie online te kopen. De kosten voor het e-visum bedragen 20 dollar (ongeveer €18) per persoon. Betaling gaat via Visacard of MasterCard. Je kunt het e-visum aanvragen via: www.evisa.gov.tr/en. Via Visa 4 Turkey kun je ook een e-visum kopen voor Turkije. Deze website is in het Nederlands en betalen is naast een creditcard ook gewoon mogelijk via iDEAL of PayPal. De kosten voor het visum zijn €24,50 per persoon.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Zonvakantie in Turkije
Singlereis Zonvakantie in Turkije

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer