Singlereizen.nl

Singlereis Zonvakantie Kamperen in Porec

Als water-, cultuur- en natuurliefhebber is Istrië een geweldige bestemming. Het verblijf is in een eigen luxe en volledig ingerichte bungalowtent van 25m2. Hier ga je samen met je reisgenoten genieten van de heerlijke omgeving, baaitjes, eilandjes en mooie dorpjes. 

Porec is één van de best bewaarde schatten aan de Middellandse zee. Hier slenter je straks vol van verbazing rond, verrast door de schitterende Venetiaanse gotiek. In Porec dwaal je door nauwe straatjes en flaneer je het volgende moment over de boulevard langs de haven. Vanaf de terrasjes op de kade is het genieten geblazen van de schitterende kust en de warme zon. Overal waar je kijkt is het even mooi. Overdag kun je van alles ondernemen en 's avonds staat de Adriatische zee tussen Italië en Istrië bekend om haar schitterende zonsondergang. Laat je meevoeren op het ritme van een zorgeloze singlereis, kies voor Porec.

Verzorging
Elke ochtend hebben we een lekker ontbijt voor je klaar staan. 's Avonds ontdekken we de leukste en meest bijzondere restaurants, zodat we optimaal genieten van al het culinaire lekkers dat Istrië rijk is. Bij deze singlevakantie zijn het ontbijt, vier avonden uit eten en een barbecue bij de reis inbegrepen. De overige avonden zijn voor eigen rekening. We sluiten de week af met een gezellige barbecue, want ook dat is kamperen!

Singlereis Zonvakantie Kamperen in Porec
Singlereis Zonvakantie Kamperen in Porec

Activiteiten

Inbegrepen activiteiten
Vrijheid blijheid, maar voor wie wil zijn de volgende twee activiteiten inbegrepen in de reisprijs.

Dolfijnen spotten
Dolfijnen in Kroatië? Jazeker! Tijdens deze boottocht gaan we naar ze op zoek. Ze leven in het wild, maar met een beetje geluk zwemmen deze vriendelijke dieren vlak langs onze boot. Een unieke ervaring!

Boottocht Rovinj & Vrsar
Langs de afwisselende kust maken we een boottocht en leggen we aan bij het oude Venetiaanse vestingstadje Rovinj. Overal zijn de eeuwenoude Venetiaanse invloeden nog merkbaar en zichtbaar. Veel Venetiaanse gotiek en zelfs paleizen in de handelssteden, maar ook lekkere (én betaalbare!) cappuccino en gelato. We maken ook een stop in het stadje Vrsar en varen door het Limfjord; een bijzonder stukje natuur met steile, groene wanden. Ondertussen heeft de kok op de grill verse vis en lokale gerechten bereid... Tijd voor een smakelijke barbecue!

Bij de 15-daagse vakanties zijn de excursies eenmalig inbegrepen. Je kunt zelf kiezen of je in de eerste of tweede vakantieweek met de excursies mee gaat.

Naar keus bij te boeken
In Istrië is veel te verkennen; charmante oude stadjes en natuurlijk de vele romantische restaurantjes die overal te vinden zijn. Bijzondere plekjes zijn er genoeg, Istrië behoorde tot voor kort niet voor niets nog tot het cultuurrijke Italië.

Het zwembad en de ligstoelen bij het heldere zeewater inruilen voor een sportieve activiteit? Genoeg actie voorhanden! Van mountainbiken, wandelen en paardrijden door de ruige natuur tot snorkelen, surfen, zeilen, kajakken en duiken in de Adriatische zee.

Onderstaande prijzen zijn indicatieprijzen.

Bezoek aan Venetië
Venetië is al eeuwenlang een bron van inspiratie voor kunstenaars en dichters. Niet voor niets wordt Venetië de meest romantische stad van Italië genoemd. En wist je dat er vanuit Porec een rechtstreekse bootverbinding is? Een uitstapje naar buurland Italië is dus zo gemaakt.
Venetië is één groot openluchtmuseum met eeuwenoude gebouwen, honderden kanalen, smalle steegjes, grote pleinen en prachtige palazzi. Bezoek de prachtige San Marcobasiliek, de beroemde ‘brug der zuchten’ en wandel in verwondering langs de mooie grachten. Ook is het Peggy Guggenheim Museum voor hedendaagse kunst gelegen in de leukste stadswijk Dorsoduro, de moeite van een bezoek waard.
€65,-

Bezoek het Nationaal Park Plitvice
Dit park lijkt rechtstreeks uit een sprookje te komen, met haar betoverende watervallen en smaragdgroene meren. Neem je camera mee, want je kan nergens mooiere foto’s maken dan in Plitvice!
€86,-

Caving
Caving is een combinatie van klimmen, abseilen en wandelen. Compleet met uitrusting ga je de grotten in en daal je af langs steile wanden. Je ontdekt verborgen kamers in de grotten waar je anders nooit zou komen.
€55,-

Waterskiën
We gaan ook een middag met de hele groep waterskiën. Nog nooit gedaan? Hier heb je dé kans! Na een goede uitleg gaan we van start, een hele uitdaging! Istrië heeft alle ingrediënten voor een ideale strand- en watersportvakantie. Koffers pakken dus en op naar het zonnige Porec!
€15,-

Singlereis Zonvakantie Kamperen in Porec
Singlereis Zonvakantie Kamperen in Porec

Verblijf

Verblijf Camping Bijela Uvala

Beschrijving

Camping Bijela Uvala ****
Onze Viersterren camping Bijela Uvala is een van de topcampings van de ANWB en ligt direct aan het kristalheldere water, een paar baaien buiten het mooie dorp Porec. Het is mogelijk om naar het stadje te wandelen, het is een bijzonder mooie wandeling langs alle baaien. De camping ligt op 5 km afstand van Porec. Ideaal voor wateractiviteiten zoals duiken, snorkelen, surfen en zeilen. In de watertaxi naar Porec geniet je van de mooiste zonsondergangen.

Onze camping heeft drie zwembaden en meerdere baaien, eilandjes en kiezelstrandjes. Het sanitair is luxe en zeer schoon. Je komt werkelijk niets tekort; Op de camping vind je een restaurant, bar, pizzeria, supermarkt, bakker, meerdere winkeltjes en een kiosk. Sportievelingen kunnen onder andere beachvolleyballen, voetballen of (tafel)tennissen. Op het veld met onze tenten vind je ook een gezellig terras waar je altijd welkom bent voor een drankje of een praatje. Het is mogelijk om bij de receptie kluisjes te huren en er is gratis WiFi op de camping.

Je tent
Je verblijft in een eigen luxe bungalowtent, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo combineer je de luxe van een hotel met de gezelligheid en het contact van een camping. Je luxe bungalowtent staat op een gezellig veld, samen met je reisgenoten en is van alle gemakken voorzien. Zo heb je een echt bed, een koelkast en in de gemeenschappelijke tent een koffiezetapparaat en een waterkoker voor een lekkere kop thee. Stroom is aanwezig in je tent, voor bijvoorbeeld het opladen van je telefoon! 

Eten en drinken
Elke ochtend hebben we een lekker ontbijt voor je klaar staan. 's Avonds ontdekken we de leukste en meest bijzondere restaurants, zodat we optimaal genieten van al het culinaire lekkers dat Istrië rijk is. Bij deze single reis zijn het ontbijt, drie avonden uit eten en een barbecue inbegrepen. De overige avonden zijn voor eigen rekening. We sluiten de week af met een gezellige barbecue, want ook dat is kamperen!

De omgeving
Met de watertaxi ben je binnen mum van tijd in Porec, van oudsher een oude Venetiaanse nederzetting. In al die schitterende Venetiaanse gebouwen vind je veel leuke boetiekjes, goede restaurantjes en tratoria's. Want niet alleen de architectuur is overgebleven na de overheersing door de Italianen, ook de kunst van het maken van het heerlijke ijs en verse pasta's hebben de inwoners zich eigen gemaakt. In Venetië ben je al binnen enkele uren met de boot! Heerlijk slenteren over het Piazza San Marco. Op het programma staat ook een boottocht langs de afwisselende Kroatische kust. De aanblik van de oude stad vanaf het water is werkelijk schitterend. In Pula zie je een Romeins amfitheater uit de eerste eeuw. En zo zijn er nog meer eeuwenoude stadjes zoals Vrsar en Rovinj.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Bijela Uvala
Camping Bijela Uvala

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek
Deze vakantie kun je tot 6 weken voor vertrek nog kosteloos annuleren. Handig als je vakantieplannen toch nog wijzigen, want je bent dus heel flexibel! Alleen de reserveringskosten en kosten van een eventuele annuleringsverzekering krijg je niet vergoed.

Wie gaan er mee met deze singlereis?
Je gaat op pad met een groep gezellige leeftijdsgenoten die alleen op vakantie zijn. Iedereen zonder partner is welkom: of je nu al jaren happy single bent of net een relatie achter de rug hebt. En je mag zélfs mee als je wel een relatie hebt, maar gewoon een keertje single op vakantie wilt en je partner thuis blijft. Geen enkel probleem. Natuurlijk kun je altijd boeken samen met een broer, een zus, een vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie wil.

Wat kan ik verwachten van deze singlereis?
Tijdens de vakantie kun je doen en laten wat je wilt. Je kunt er in je eentje op uittrekken of activiteiten ondernemen met een of meer reisgenoten. In de praktijk hebben je reisgenoten altijd ongeveer dezelfde leeftijd en boekt iedereen (meestal) alleen een vakantie. Dat schept al een band. Dat merk je aan het gemakkelijke contact dat je met iedereen legt. Nieuwe vrienden en vriendinnen zijn dus snel gemaakt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Zonvakantie Kamperen in Porec
Singlereis Zonvakantie Kamperen in Porec

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer