Singlereizen.nl

Singlereis Zonvakantie Kroatië

De ruige rotskust van Dalmatië heeft alles om jouw vakantie onvergetelijk te maken. De azuurblauwe Adriatische zee verliest jou daarbij nooit uit het oog. Het Dalmacija Sunny Hotel ligt op een perfecte locatie: pal aan het strand, dus lig je binnen een paar tellen in zee. Beter kan je dag niet beginnen!

Soms wil je gewoon even lekker relaxen. Zorgeloos zonnebaden op je strandbedje of aan het zwembad. Een mojito in de hand en dat goede boek op schoot maken het plaatje helemaal compleet. Jij wilt natuurlijk ook meer van de ruige omgeving zien: maak dan je borst maar nat! 

Over de gezellige boulevard flaneer je zo van het hotel naar het gezellige centrum van het stadje Makarska. Grote broer van Makarska is de stad Split, een must see! We struinen een dag door de smalle straatjes van dit UNESCO-erfgoed! En lig je op het strand van Makarska, dan denk je vast: ‘wat zijn dat voor bergen in de verte?’ Dat is het eiland Brac! En we varen er een dag naartoe! Want jij wilt natuurlijk op het paradijselijk witte strand van Zlatni Rat een selfie voor je Instagram-story maken, één van de mooiste stranden ter wereld! Voordat we weer naar Makarska varen, strepen we de knusse dorpjes van Supetar en Bol van je wishlist af.

En natuurlijk wil jij ook lekker sportief aan de slag. Niet getreurd, jij komt hier ook aan de beurt! Wat dacht je van raften of tubing op de kolkende Cetina-rivier? Of maak een wandeling door het Biokovo-gebergte en maak panoramafoto’s van de Kroatische kust die aan je voeten ligt. Hierna duik je een paar uurtjes de welverdiende spa van het hotel in! 

Goed om te weten:
Deze reis duurt 11 dagen. Elke dag is ontbijt en diner inbegrepen, maar voel je vrij om een keer je eigen plan te trekken. Op het vliegveld van Split wordt je opgewacht door jouw reisbegeleider die jouw vakantie onvergetelijk gaat maken.

Singlereis Zonvakantie Kroatië
Singlereis Zonvakantie Kroatië

Activiteiten

Wat je gaat doen:
Vrijheid blijheid, maar voor wie wil zijn er vast enkele activiteiten inbegrepen in de reisprijs.

Panoramische tour door het Biokovo-gebergte
Ga mee op een panoramictour door het Biokovo-gebergte. Een wat? Een tour met uitzichtpunten waar je u tegen zegt! Met een busje rijden we korte stukken met aansluitend korte wandelingen. Jouw gids leert je van alles over het landschap, de geschiedenis en tradities van de bevolking. Met als hoog(s)te punt de Sv Jure (1762 meter): uitzicht over zee, de eilanden en prachtige kustlijn.

Zeil naar Hvar en bruin bij op Bra?
Kom aan boord! Met een zeiljacht vaar je van Jelsa, een stadje op het lavendel-eiland Hvar, naar het parelwitte strand op Bra?: Zlatni Rat. Zo paradijselijk, het lijkt wel Thailand! Werk er aan je bruine kleurtje of spring het kristalheldere water in.

Wandeling rond het schiereiland van St. Peter
Een heerlijke namiddagwandeling op het schiereilandje van Sint Peter. Vanuit het hotel loop je er zo naar toe en toch lijkt het alsof je even helemaal op een andere plek bent. Bezoek de oude vuurtoren van Sint Peter (1884) en slinger het eiland over door het bos en langs de zee. Vanaf hier maak je prachtige uitzichtfoto’s van de kust.

Struin rond in Split
We bezoeken Split, een stad boordevol geschiedenis. Treed in de voetsporen van de Romeinen en Byzantijnen die hier eeuwenlang de scepter hebben gezwaaid. Deze kustplaats heeft niet voor niets een beschermde UNESCO-status! En wist je dat er een aantal scènes van de beroemde serie Game of Thrones zijn opgenomen in de smalle straatjes van Split? Natuurlijk bezoeken we de filmlocaties, een unieke kans die we moeten pakken! Je bent in een split second verliefd op deze stad!

Bij de 15-daagse vakanties zijn de excursies eenmalig inbegrepen. Je kunt zelf kiezen of je in de eerste of tweede vakantieweek met de excursies mee gaat 

Kun je écht niet stilzitten?
Of wil je nog wat meer van de omgeving zien? Dan zijn er nog verschillende activiteiten die je ter plaatse kunt bijboeken.

Imotski met een wijnproeverij
Achter het Biokovo-gebergte ligt een bijzonder gebied, vol met zinkgaten, grotten en hoge kliffen. Terwijl je langs de wijngaarden rond Imotski rijdt, vertelt de gids alles over de geschiedenis, natuur en tradities van de omgeving. In Imotski bezoek je een sfeervolle oude wijnkelder. Aan een houten tafel geniet je van een heerlijke wijnproeverij mét traditionele hapjes uit de streek.
€ 55,-

Wandeling door het Biokovo-gebergte

Ben je goed uitgerust? Want jij gaat het Biokovo-gebergte te voet verkennen. Je komt in hogere sferen als je om je heen kijkt: het uitzicht wordt met elke stap mooier en mooier. Onder je ligt Makarska te stralen in de Mediterrane zon. Schiet je camera maar vol, want dit onvergetelijke panoramaview wil je vastleggen voor thuis!
€ 50,-

Boottocht langs de Makarska Riviera
Lekker touren met de boot! Stap maar in. We verkennen de ruige kustlijn. Wat is de Makarska Riviera toch mooi!
€ 17,-

Zipline
Voor alle avonturiers en natuurliefhebbers: in het hart van de Makarska Riviera kun je ziplinen. Als je durft. Terwijl je naar beneden raast, heb je een spectaculair uitzicht over de kust en eilanden. De zipline is maar liefst 1000 meter lang. Streep jij ‘m van je bucketlist?
€ 35,-

Tuben of raften op de Cetina-rivier
Stap in je rubberen band en laat je drie kilometer meevoeren door de Cetina-rivier! Houd je goed vast, want we dalen de kolkende rivier af, jij hoeft er alleen voor te zorgen dat je blijft zitten! Kijk ondertussen ook om je heen, want de natuur is hier wonderschoon.
€ 27,-
Singlereis Zonvakantie Kroatië
Singlereis Zonvakantie Kroatië

Verblijf

Verblijf Dalmacija Sunny Hotel

Beschrijving

Waarom we in Hotel Dalmacija Sunny verblijven
Een hotel pal aan het strand: hoe lekker is dat? Ontbijten doe je in stijl op het terras met zicht op zee. Loop je vanuit je kamer zo het strand op, tijd om een duik te nemen in de Adriatische zee! De boulevard is heel sfeervol, met pijnbomen en uitnodigende terrasjes voor een verfrissende cocktail. Aan jou de keuze: wandel door het stadje Makarska, installeer je aan het zwembad met een goed boek, laat je verwennen in de spa of sport in de fitnessruimte. Jij voelt je de koning(in) van Dalmatië deze vakantie!

Eten en drinken
Elke ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar en 4 avonden eten we in het hotel. Je hebt geluk, want de kok van het hotel is een culinaire uitslover! Natuurlijk ga in de middag ook lekker de terrasjes af aan het strand voor een heerlijke lunch! De overige avond laten we aan jou over, de keuze is reuze!

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dalmacija Sunny Hotel
Dalmacija Sunny Hotel

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek
Deze vakantie kun je tot 6 weken voor vertrek nog kosteloos annuleren. Handig als je vakantieplannen toch nog wijzigen, want je bent dus heel flexibel! Alleen de reserveringskosten en kosten van een eventuele annuleringsverzekering krijg je niet vergoed.

Wie gaan er mee met deze singlereis?
Je gaat op pad met een groep gezellige leeftijdsgenoten die alleen op vakantie zijn. Iedereen zonder partner is welkom: of je nu al jaren happy single bent of net een relatie achter de rug hebt. En je mag zélfs mee als je wel een relatie hebt, maar gewoon een keertje single op vakantie wilt en je partner thuis blijft. Geen enkel probleem. Natuurlijk kun je altijd boeken samen met een broer, een zus, een vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie wil.

Wat kan ik verwachten van deze singlereis?
Tijdens de vakantie kun je doen en laten wat je wilt. Je kunt er in je eentje op uittrekken of activiteiten ondernemen met een of meer reisgenoten. In de praktijk hebben je reisgenoten altijd ongeveer dezelfde leeftijd en boekt iedereen (meestal) alleen een vakantie. Dat schept al een band. Dat merk je aan het gemakkelijke contact dat je met iedereen legt. Nieuwe vrienden en vriendinnen zijn dus snel gemaakt.

Nog even voor alle duidelijkheid:
We gaan niet op vakantie om te speeddaten of mensen aan elkaar te koppelen. Zeker, het kan gebeuren dat je de liefde van je leven tegenkomt op je vakantiebestemming. En dat mág dan voor sommigen als de ultieme vakantie klinken, maar denk wel aan het enige nadeel: wat doe je dan volgend jaar? Want als je dan weer mee wilt met een singlereis, zal een van de twee thuis moeten blijven...

Wil je de vakantie wijzigen?
Het kan gebeuren dat je je reservering door omstandigheden wilt wijzigen. Je wilt bijvoorbeeld je tenttype veranderen of alsnog kiezen voor eindschoonmaak of een beddengoedpakket. Dat kan tot 4 weken voor vertrek (indien beschikbaar). Per wijziging wordt altijd een bedrag van € 35,- in rekening gebracht.  Het veranderen van je vertrekdatum, je vervoerskeuze of je bestemming is géén wijziging. Dit is officieel een ‘(deel)annulering’. Dat kan, maar houd dan rekening met eventuele annuleringskosten. Wij proberen de kosten daarvoor zo laag mogelijk te houden. Het kan echter dat de verhuurder van de accommodatie of de vervoersmaatschappij ons kosten doorberekent. Die moeten wij dan ook weer doorberekenen.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Zonvakantie Kroatië
Singlereis Zonvakantie Kroatië

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer