Singlereizen.nl

Groepsreis Zon en actief kamperen in Starigrad

Samen met een groep vakantiegangers van jouw leeftijd op outdoorvakantie! Samen sportief op avontuur, samen koken en 's avonds gezellig kletsen in de gezamenlijke tent.

Dalmatië, een prachtige streek in Kroatië met Nationale Parken, historische steden en vele bewoonde en onbewoonde eilanden voor de kust. Onze reisleiding organiseert ontzettend veel te gekke excursies en activiteiten. Een kleine greep uit het aanbod:

Een bezoek aan de Plitvice meren mag tijdens je verblijf in Kroatie zeker niet ontbreken. Hier kun je echt prachtige plaatjes schieten van alle watervallen en smaragdgroene meren.

Wil je niets missen van de vele mogelijkheden die hier geboden worden? Boek dan de Outdoorspecial. Je gaat dan alle topactiviteiten doen voor een hele aantrekkelijke prijs. Naast alle leuke en uitdagende activiteiten en excursies organiseert de reisleiding een pizzaparty, een barbeque, een avond stappen naar Pag (het Ibiza van Kroatië), een gezamenlijk bezoek aan het gezellige centrum van Starigrad Paklenica en op zondag gaan we naar het authentieke stadscentrum van Zadar.

Groepsreis Zon en actief kamperen in Starigrad
Groepsreis Zon en actief kamperen in Starigrad

Activiteiten

Relaxen maar ook leuke activiteiten doen? Boek dan vooraf het voordeelpakket voor € 75. De volgende activiteiten zijn dan inbegrepen:

Wil je je tijd optimaal benutten en zeker weten dat je alle topactiviteiten van deze bestemming gaat ervaren? Boek dan de outdoorspecial voor € 250,-. Je gaat dan gedurende jouw verblijf de volgende activiteiten doen:
Toprope klimmen, Krupa Hike, Zrmanja kayaktour, Speleologie, Zadar by night, Try scuba.

Verder kun je ter plaatse onder andere de volgende activiteiten boeken:
Try scuba € 55
Klimmen en abseilen € 39
Toprope klimmen € 55
Big abseil € 39
Wandeling NP Paklenica € 15
Krupa Hike € 55
Bungeejumpen € 69
Excursie Plitvice meren € 85
Boottocht Kornati eilanden € 65
Speleologie € 39
2-daagse Hike € 85
Welkomstdiner € 12,50
Barbeque € 12,50
Arrangement Konoba Batella € 30
Pag € 30
Zeekajakken € 35
Bridging € 50
Zrmanja-kanotocht € 55
2-daagse kanotocht € 85
Kano safari € 49
Avond boottocht € 20
Krka watervallen € 69

De genoemde prijzen dienen ter indicatie. Het is mogelijk dat activiteiten wegens onvoldoende aanmeldingen niet door gaan.

Indien je in Starigrad gaat meedoen met de activiteiten dan dien je in het bezit te zijn van een reisverzekering die bijzonderde en avontuurlijke vakanties verzekerd met een ruime dekking. Informeer bij jouw reisverzekering of dit gedekt is. Het is ook mogelijk om een reisverzekering met deze dekking (bij ons comfortdekking genaamd) via ons af te sluiten voor € 2,- p.p.p.d. en éénmalig € 5,95 poliskosten. Tevens raden we je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Groepsreis Zon en actief kamperen in Starigrad
Groepsreis Zon en actief kamperen in Starigrad

Verblijf

Verblijf Camping Villa Popo

Beschrijving


Omgeving
Aan de voet van het Velebit-gebergte, omringd door zee en deze mooie omgeving leent zich uitstekend voor de vele activiteiten en excursies.

Ligging
Deze zeer schaduwrijke camping ligt op loopafstand van het centrum en 125 meter van de zee. Vlakbij vind je (op 75 meter) een supermarkt, pinautomaat en Bistro Antonio’s met een zeer uitgebreide kaart. Onze gasten krijgen daar 10% korting. En op slechts 1,5 km ligt het klimwalhalla Nationaal Park Paklenica. 

Faciliteiten
Er is een sanitair gebouw met gescheiden dames- en herenafdeling, douche en toilet, grote spoelkeuken en water- en stroomvoorziening. Er is volledig vernieuwde en gratis wifi op de camping. Er zijn gezamenlijke tafels en banken onder een grote partytent waar we ’s avonds met z’n allen gezellig zitten. Ook is er een volledig ingerichte keukentent met alle benodigdheden zoals pannen, borden, bestek etc.

Huurtent
Je overnacht in een 2-4 persoons Karstentent op indeling met echte bedden. Als je de reis boekt voor een gedeelde kamer, dan overnacht je met een medereisgenoot in een tent (heren bij heren en dames bij dames). Liever een tent voor jezelf? Dat kan tegen betaling van €100,- per week heb jij je eigen Karsten tent. Je kan dit bij de boeking aangeven. De tent is voorzien van een vast bed, stroom en verlichting. Tijdens je verblijf kan er gebruik worden gemaakt van een compleet ingerichte, gezamenlijke kooktent. Ter plaatse kun je eventueel met de medereiziger(s), een eigen koelkast huren voor €30,- per week. Op de vertrek dag hebben we een aparte koelkast voor alle vertrekkende gasten zodat zij hun eten en/of drinken gekoeld kunnen bewaren. 

Lakenpakket
Voor €17,50 per persoon kun je een lakenpakket via ons huren. Wij zorgen dan dat er 2 lakens, een kussensloop, kussen en een zomerdeken aanwezig zijn. Het heerlijke klimaat zorgt ervoor dat je niet onder de deken wilt, maar indien je dat wel wilt hebben wij het klaar liggen. Standaard zijn er geen kussens en dekbedden aanwezig in de tent. 

Handdoekenpakket
Voor €12,50,- zorgen wij dat er een handdoekenpakket is voor jou, bestaande uit één grote en twee normale handdoeken..

Schoonmaak
Je dient de tent na gebruik schoon achter te laten voor de volgende gebruikers.

Verzorging
Je verblijft op basis van logies. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Villa Popo
Camping Villa Popo

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis


Verzekeringen
We raden je aan om een reisverzekering (met bergsportendekking voor de outdoorlocaties) én een annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren dat je eerder naar huis moet door bijvorbeeld omstandigheden in je naaste familie of jij of één van je kinderen moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent, want dan kost het je namelijk veel geld.Voor € 15,00 per boeking heb je een reisverzekering inclusief bergsportdekking. De annuleringsverzekering kost € 17,50 per boeking. De poliskosten bedragen éénmalig € 4,50.

Verblijf op basis van Volpension
De gehele week worden alle maaltijden voor jullie verzorgd. Van een compleet verzorgd ontbijt buffet tot en met de de avondmaaltijden, bereid door onze kok.  

Kosten ter plaatse Frankrijk
Bij je boeking betaal je € 2,39 p.p.p.nacht aan lokale kosten ( toeristenbelasting en milieuheffing) Deze kosten zijn samen met de borg van € 50 verplichte kosten.  

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Groepsreis Zon en actief kamperen in Starigrad
Groepsreis Zon en actief kamperen in Starigrad

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer