Singlereizen.nl

Singlereis Zon en Cultuur Fazana, Kroatië

Kamperen in luxe
Herken je dat gevoel? Het hele jaar ben je druk bezig geweest met van alles en nog wat en nu ben je gewoon toe aan die welverdiende vakantie. Zoek niet verder: wij hebben de perfecte vakantie voor jou! Geniet samen met je reisgenoten van de heerlijke omgeving rondom camping Bi-Village. Deze camping is van alle gemakken voorzien. Je vertoeft namelijk in luxe! De camping heeft een gemoedelijke sfeer, zit direct aan het strand (met beachbar) en heeft verschillende restaurants én natuurlijk die massagesalon waar je jezelf goed kunt belonen na dat harde werken van afgelopen jaar. Je hebt het verdiend!

Wordt het actief cultuur snuiven of toch met de voetjes omhoog?
Je begrijpt ondertussen dat deze camping genoeg faciliteiten heeft om er niet vanaf te hoeven, en dat hoeft ook niet. Maar we raden het wel aan! De omgeving van Fažana is namelijk prachtig en de moeite waard om te ontdekken. Trek er lekker op uit met een fiets of mountainbike en breng een bezoekje aan de oude stad Pula. Cultuur met de hoofdletter C, om nog maar te zwijgen over de geschiedenis die in overvloed aanwezig is. Of geniet van een boottochtje waarbij je de Brijuni eilanden ontdekt. Er zijn zoveel opties om deze mooie omgeving te verkennen. Natuurlijk weet onze reisleider ter plaatse daar veel meer over te vertellen!

Op reis met leeftijdsgenoten
Wanneer je met ons op reis gaat, vier je altijd vakantie met een groep leeftijdsgenoten. Wel zo fijn om met andere singles op te trekken die in dezelfde levensfase zitten. De groepssamenstelling – en leeftijden – kun je zien in het tabblad Prijzen en Data. Omdat iedereen de vakantie in z’n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Samen maken jullie er een mooie en gezellige vakantie van, maar altijd met de vrijheid om er alleen op uit te gaan.

Singlereis Zon en Cultuur Fazana, Kroatië
Singlereis Zon en Cultuur Fazana, Kroatië

Activiteiten

Excurusie mogelijkheden Kroatië:
Istrië is een fantastische vakantiebestemming waar iedereen zich direct op zijn gemak voelt. De activiteiten die niet in het programma zitten, zijn ter plaatse te boeken bij onze reisleider. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Pula by Night (inclusief)
Aan het einde van de middag neemt de reisleider je mee naar het prachtige Pula. We maken een stadswandeling en ontdekken al het moois wat Pula ons te bieden heeft. We sluiten de dag af bij een heerlijk restaurantje en daar genieten we van de Kroatische keuken. Na het diner gaan we weer terug naar de camping. Heb je toch zin om met de voetjes van de vloer te gaan? Dan kun je er voor kiezen om op eigen gelegenheid de avond goed af te sluiten. 

Rovinj (inclusief)
Vandaag stappen we op de boot richting Rovinj, een parel aan de Adriatische kust. We nemen je mee langs de authentieke straatjes, leuke winkeltjes en gezellige terrassen. Rovinj heeft zijn Venetiaanse stijl en al haar charme weten te behouden. Klim naar het hoogste punt van Rovinj en geniet van een geweldig uitzicht over de stad, bezoek een van de vele galerieën of ga met ons mee een cocktail nippen op een idyllische spot. Zorg er wel voor dat je op tijd terug bent voor de terugreis!.

Kajakken door het Lymski Fjord
Dacht je dat fjorden alleen in Scandinavië voorkwamen?. Nee hoor, op zo’n 50 minuten rijden van Fažana ligt een heus Fjord, genaamd Lymski Fjord. En wat is er nu leuker om dit te bekijken vanaf een kajak? Ruim twee uur kun je je vergapen aan de prachtige inhammen en uitgespleten bergwanden. Neem zeker je zwemkleding mee, want het water leent zich voor een duik!

Plitvice watervallen
National Park Plitvice is een paradijs op aarde. Met kraakhelder water verbonden door watervallen, omringd door bossen en houten bruggetjes. De meren van Plitvice zijn een droom voor natuurliefhebbers. Sinds 1979 staan de Plitvice Meren op de werelderfgoedlijst van beschermde natuurgebieden van UNESCO en dat is niet voor niets! Het park telt 16 meren, met daartussen ongeveer 90 watervallen.

Diverse watersporten
Hou je van watersporten? Vanuit de camping kun je een tochtje maken met de kano of lekker gaan zeilen. Ook is er een windsurf- en duikschool op de camping. Je kunt dus zowel op, als onder water je hart ophalen!

Singlereis Zon en Cultuur Fazana, Kroatië
Singlereis Zon en Cultuur Fazana, Kroatië

Verblijf

Verblijf Camping Bi-Village

Beschrijving

Een 4-sterren camping met de uitstraling en de faciliteiten van een prachtig resort. Het gemoedelijke “dorp” is direct gelegen aan de Adriatische zee, vlakbij het vissersdorpje Fažana in het zonovergoten Istrië, Kroatië. Op deze bestemming vind je alles wat je je maar kan bedenken.

Leg je handdoek neer op het privé kiezelstrand of op de zonneweide naast een van de zwembaden. Verwen jezelf in de massagesalon of drink een cocktail in de beachbar terwijl je geniet van een van de vele live optredens. Maak je in elk geval niet druk, want je geniet vanaf nu van die welverdiende vakantie!

Faciliteiten 

De tent
Tijdens je single vakantie in Fažana slaap je in een luxe Comfort tent: een ruime tent voor alleengebruik met een bed, koelkast, gasfornuis en een tafel met comfortabele stoelen. De foto van de tent is indicatief. De uitzichten en plekken kunnen dus afwijken van de foto. 

Ons eigen veld
Onze tenten staan bij elkaar op de camping, we hebben lekker ons eigen plekje! Dat maakt het contact met de andere reizigers toegankelijk en vooral laagdrempelig. Dit contact is uiteraard vrijblijvend. Je kunt lekker doen wat je wilt wanneer je met ons op vakantie bent. Op ons veld vind je een centrale plaats met tafels, banken en een hoop gezelligheid. ’s Avonds kun je hier heerlijk samen een wijntje drinken!

Logies en ontbijt

Op camping Bi-Village verblijf je op basis van logies en ontbijt. De reisleider verzorgt samen met jullie een uitgebreid ontbijt met verse broodjes, vleeswaren, kaas, zoetwaren, melk, koffie, thee, jus d’orange en een eitje of een lekker stukje fruit. Zo begin je de dag goed!

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Bi-Village
Camping Bi-Village

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Wijzigingen voorbehouden
Genoemde activiteiten/reisprogramma zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Activiteiten
Een aantal activiteiten is inclusief tijdens deze single vakantie. Zo heb je een complete vakantie waar je er af en toe op uit trekt met je single reisgenoten. Zie het kopje activiteiten voor de activiteiten die in het programma van de reis zitten.

Transfer
Regel zo goedkoop mogelijk je eigen vlucht en boek eenvoudig je transfer via ons! Kijk bij het kopje "Vervoer" hoe dit in zijn werk gaat en welke vluchtnummers je dan aan moet houden. 

Op reis met leeftijdsgenoten
Wanneer je met ons op reis gaat, vier je altijd vakantie met een groep leeftijdsgenoten. Wel zo fijn om met andere singles op te trekken die in dezelfde levensfase zitten. De groepssamenstelling kun je zien in het tabblad Vertrekdata, prijzen en groepsinfo. Omdat iedereen de vakantie in z’n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Samen maken jullie er een mooie en gezellige vakantie van, maar altijd met de vrijheid om er alleen op uit te gaan. Je mag natuurlijk ook met ons mee als je wel een relatie hebt, maar je partner thuis blijft. Uiteraard kan je ook boeken samen met een broer, zus, vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie willen.

Verzekeringen
We raden je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren, je kan niet gaan of je moet eerder naar huis door omstandigheden in je naaste familie of je moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent want dan kost het je namelijk veel geld. Een reis- en annuleringsverzekering is niet inbegrepen maar kun je wel afsluiten als je dit wilt.  Als je reisverzekering bij ons afsluit is dit inclusief bijzondere sportendekking.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Zon en Cultuur Fazana, Kroatië
Singlereis Zon en Cultuur Fazana, Kroatië

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer