Singlereizen.nl

Singlereis Zon en actief in Torbole

Torbole is enorm bekend om het geweldige surfen op het Gardameer en het schitterende cayoningen in de bergen aan de noordzijde van het Gardameer tegen Torbole en Riva aan.

Naast canyoningen is er nog zoveel meer te doen in deze mooie omgeving.
Ontdek de noordkant van het Gardameer per mountainbike, of ga al zeekajakkend langs verschillende plaatsen aan het Gardameer. Of wat dacht je van een bezoek aan Venetië. 
 
Na aankomst op de camping kunnen jullie kennismaken met onze reisleiding en instructeurs. Zij zullen jullie van alles vertellen over alle excursies, activiteiten en de omgeving. Er is een weekprogramma en een aantal activiteiten zijn al inbegrepen denk aan; Bergwandelen, klimmen en abseilen en kajakken! Ter plaatse kun je je inschrijven voor veel meer  activiteiten. Na een dag volop avontuur of een relaxed dagje aan het strand gaan we samen eten en 's avonds steken we het kampvuur aan of we gaan naar Riva, gezellig!      

In het boekingsformulier heb je de mogelijkheid om een handdoekenpakket en een lakenpakket bij te boeken.  Het handdoekenpakket bestaat uit één grote handdoek, en twee normale handdoeken. Het lakenpakket bestaat uit twee lakens, een kussen en een kussensloop.

Singlereis Zon en actief in Torbole
Singlereis Zon en actief in Torbole

Activiteiten

De volgende activiteiten die inbegrepen in de reissom: 

1. Kajakken
Vaar over het prachtige Gardameer met de steile bergtoppen op de achtergrond.
2. Klimmen en abseilen 
Onze instructeur leert u de basistechnieken van het klimmen en abseilen in deze prachtige omgeving.
3. Bergwandeling
Genieten van prachtige vergezichten tijdens een stevige wandeltocht in de bergen.

Ter plaatse kun je o.a. de volgende activiteiten en excursies boeken bij onze reisleiding: 

Klimmen & abseilen € 39,-.
Onze instructeur leert u de basistechnieken van het klimmen en abseilen.

Zeekajakken € 39,- 
Kajakken op het prachtige Gardameer.

Mountainbiken (inclusief bike huur)  € 39,-.
in deze regio vind je heel veel mountainbiketrials, onze instructeur neemt je mee op een prachtige tocht.

Via Ferrata tocht € 59,- 
Een klettersteigtocht door de Dolomieten. 

Barbecue  € 15,-
Een heerlijke en gezellige barbeque, met vlees, salades en een drankje.

Pastaparty € 14,- 
Heerlijke Italiaanse pasta, salades, wijn en toetje.

Pannenkoekenparty  € 10,- 
Lekker genieten van overheerlijke pannenkoeken.

Canyoning (4 tot 5 verschillende keuzes) Vanaf € 69,-
Glijdend, lopend en springend door een wild stuk natuur.

Bezoek Verona € 40,- 
Breng een bezoek aan de prachtige stad Verona. En natuurlijk mag de balkon scene van Romeo en Julia niet ontbreken.

Bezoek Venetië 
In overleg met de reisleiding ter plaatsen.

Aqua park
Spectaculaire glijbanen en heerlijk genieten van het waterpark.

Houd er rekening mee dat sommige activiteiten een minaal aantal deelnemers vereisen, anders kan zijn dat het niet door gaat. De genoemde prijzen zijn ter indicatie en afhankelijk van plaatselijke verhogingen van externe partijen.

Indien je op deze locatie activiteiten gaat doen dan dien je in het bezit te zijn van een reisverzekering met een bijzondere sportdekking (bergsportdekking). Informeer bij jouw reisverzekering of dit gedekt is. Het is ook mogelijk om een reisverzekering inclusief deze dekking (comfortdekking is inclusief bergsportdekking) via ons af te sluiten voor slechts € 2,- p.p.p.d. Tevens raden we je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Het weekprogramma in Torbole kan er ongeveer zo uitzien. We hebben in dit programma enige activiteiten uit het aanbod opgenomen welke ter plaatse bij te boeken zijn. Ter plaatse bekijkt de reisleiding wat er is bijgeboekt en stelt aan de hand hiervan een leuk weekprogramma samen:

Maandag:
Vandaag vertrekt de touringcar vanuit Nederland. We raden je aan om eten en drinken voor onderweg mee te nemen. Onderweg stoppen we ergens waar je de mogelijkheid hebt om in een restaurant wat eten. Gedurende rit wordt er een leuke film gedraaid. 's Nachts dient het stil te zijn in de bus zodat je wat onder je slaapzak kunt slapen.

Dinsdag:
In de ochtend komen we aan op de camping. We maken kennis met de groep en met de reisleiding. We gaan eerst ontbijten en we nemen samen het weekprogramma door. We kunnen pas rond 14.00 uur in onze tent. Onze spullen zetten we op een veilige plaats en we gaan de camping en het strand verkennen. Neem je zwemspullen mee want je kunt al lekker een verkoelende duik nemen als je wilt. 's Avonds organiseert de reisleiding een pastaparty  waarbij je onder het genot van een heerlijk bord pasta kunt kennis maken met je medereizers en de reisleiding.

Woensdag:
Vandaag gaan we canyoningen ! We volgen de loop van een riviertje. We hebben wetsuits aan, helmen op en een speciale klimgordel aan. De loop van deze rivier verdwijnt en loopt verder door een smalle kloof. Soms ondergronds. We moeten soms glijdend dan weer springend in een poeltje en ook abseilend in een mooie waterval. Een geweldige belevenis door de prachtige natuur. Aan het eind van de dag nemen we een verkoelende duik in het Gardameer en kan je je energie weer aanvullen met een heerlijke avondmaaltijd. Bij het knapperend kampvuur genieten we van een welverdiende bbq en worden onze ervaringen van vandaag uitgewisseld.

Donderdag:
We staan vroeg op en genieten van een lekker ontbijt. Als iedereen de maag gevuld heeft, vertrekken we naar het strand. Vandaag staat zeekajakken op het programma. (al reeds in de reissom)  Onze instructeur geeft op het strand eerst uitleg. We krijgen een zwemvest aan en een kano en peddel mee. Samen met de instructeur peddelen we rustig over het Gardameer. Best vermoeiend, maar wel een adembenemend mooie tocht! We peddelen naar Riva del Garda waar we gaan genieten van een heerlijk ijsje. We zitten in 1-persoons kajaks en in groepsverband gaan we nog samen met de instructeur ook enkele behendigheidsoefeningen doen.

Vrijdag:
Vandaag gaan we klimmen en abseilen. (al reeds in de reissom). Met helm op, klimgordel aan gaan we goed gezekerd tegen de rotswand omhoog klimmen. Na een uitvoerige instructie en het voordoen van de instructeur ga je het zelf proberen. Spannend. Zoek naar de beste weg omhoog, dat valt nog niet mee. Als je boven bent leer je hoe je al abseilend weer naar beneden gaat. Dit vergt minder energie en is een geweldige belevenis!

Zaterdag:
Vandaag krijgen we een introductieles windsurfen. In groepsverband leer je de technieken aan. Dan gaan we in ondiep water proberen op de plank te blijven staan en als het al aardig lukt kun je proberen wat verder van het strand te surfen. Het is veel vallen en opstaan, maar oefening baart kunst. Het zal je vast een keer lukken een eind te komen! Onze instructeur houd je goed in de gaten en geeft je zo nodig aanwijzingen. ’s Avonds gaan we naar een lekker pizzarestaurant waar jullie van een verdiende pizza of een ander lekker Italiaans gerecht kunnen genieten.

Zondag:
Mogelijkheid tot het boeken van een leuke activiteit, maar je mag natuurlijk ook een dagje lekker niets doen. Bijvoorbeeld lekker luieren en zonnen op het strand. Van de drijvende pontons kunnen we afduiken. We kunnen naar het gezellige Riva del Garda lopen en onderweg op een terrasje wat drinken. Genieten van alle vakantievierende mensen op en in het water! De rest van de dag kan je een potje gaan voetballen, volleyballen of lekker zwemmen en in de zon liggen. Deze avond maken we een mooie avondwandeling met een leuk feest als afsluiting.

Maandag: 
Vandaag gaan we een stevige wandeling maken in de bergen. Een prachtige route met geweldige uitzichten. (al reeds in de reissom)

Dinsdag:
’s Morgens ontbijten en je spullen inpakken. Daarna nog even de adressen uitwisselen met je vakantievrienden. De middag is nog vrij te besteden en in het begin van de avond vertrekt de touringcar vanaf de camping weer naar Nederland.

Woensdag:
Vandaag komt de touringcar weer terug in Nederland.

Singlereis Zon en actief in Torbole
Singlereis Zon en actief in Torbole

Verblijf

Verblijf Camping Maroadi singlereis

Beschrijving

Camping Maroadi
Camping Maroadi is de camping aan het Gardameer voor alle watersport liefhebbers. De gezellige camping is al jaren populair. De camping ligt pal aan het strand. Binnen 300 meter van de camping sta je al in het knusse centrum van het dorp. Het is een gezellige en sfeervolle camping met een perfecte ligging aan het Gardameer.

Omgeving: Torbole ligt aan het noordelijkste puntje van het Gardameer, tussen steile bergen. Torbole is een voormalig vissersdorpje dat, ondanks het toerisme, zijn charme heeft weten te behouden. Het centrum ligt op 5 minuten lopen. Het gezellige centrum van Riva del Garda ligt op slechts 20 minuutjes lopen over een fraai aangelegd wandelpad.

Ligging: Direct aan het Gardameer op 300 meter van Torbole en 2 kilometer van Riva del Garda.

Faciliteiten: Receptie met wifi-punt, modern sanitair, bar, restaurant en een campingwinkel. Er is een tennis- en voetbalveld, je kan er tafeltennissen en fietsen en mountainbikes huren.

Huurtent: Je overnacht in een 2-4 persoons Bungalette tent (hier kun je rechtop in staan) op indeling met echte bedden. Als je de reis boekt voor een gedeelde kamer, dan overnacht je met een medereisgenoot in een tent (heren bij heren en dames bij dames). Liever een tent voor jezelf? Dat kan tegen betaling van €99 per week heb jij je eigen tent. Je kan dit bij boeking aangeven. De tent is voorzien van een vast bed, stroom en verlichting. Tijdens je verblijf kan er gebruik worden gemaakt van een compleet ingerichte, gezamenlijke kooktent. Ter plaatse kun je eventueel met de medereiziger(s), een eigen koelkast huren voor €30 per week. Op de vertrek dag hebben we een aparte koelkast voor alle vertrekkende gasten zodat zij hun eten en/of drinken gekoeld kunnen bewaren.

Schoonmaak: Je dient de tent na gebruik schoon achter te laten voor de volgende gebruikers.

Verzorging: Op de aankomst dag is er een gratis gezamenlijke welkomstmaaltijd en kennismaking avond, verder verblijf je op basis van logies.

Lakenpakket: Voor €17,50 p.p.p.w. kun je een lakenpakket huren via ons. Dit lakenpakket bestaat uit twee lakens, een kussen en kussensloop.

Handdoekpakket: Voor €12,50 p.p.p.w. kun je een handdoekenpakket huren, dit bestaat uit één grote handdoek en twee normale handdoeken.

Vertrek dag: De touringcar vertrekt op maandag vanuit Nederland en is op woensdag weer terug in Nederland. Kom je met eigen vervoer, dan krijg je een korting van €90,- p.p. en is je aankomst- en vertrek dag de dinsdag.

Bijzonderheden: Wanneer de reisdatum niet meer boekbaar is via de website dan is de touringcar volgeboekt, maar kun je in overleg met ons wel boeken met eigen vervoer.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Maroadi singlereis
Camping Maroadi singlereis

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis


Royall class touringcar vervoer
Kies net als de meeste van onze gasten ervoor om met onze Royal Class Touringcar mee te gaan. Je reist per zogenaamde nachtpendel naar je bestemming. Je komt lekker vroeg aan en vertrekt pas eind van de dag weer. Zo haal je het maximale uit je vakantie en heb je eigenlijk twee extra vakantiedagen! Let op: Reizen per Royal Touringcar is alleen mogelijk bij een verblijf van dinsdag t/m dinsdag. Je vertrekt namelijk op maandag aan het einde van de ochtend al richting je bestemming. Onderweg kijk je een filmpje, pak je een drankje of doe je even je ogen dicht. Lekker ontspannen en zeer comfortabel. Ondertussen maak je alvast kennis met je reisgenoten. Op dinsdagochtend komen jullie fit en uitgerust aan en staat de reisleiding klaar met een ontbijtje om jullie te verwelkomen. De terugreis is op dinsdagavond, zodat je op woensdag weer aankomt in Nederland.De voordelen van reizen met onze Royal Class TouringcarExtra ruime zitplekken en comfortabele stoelenZak achterover in de kussens en laat je rijden. Dat is royal class reizen!


Verzekeringen
We raden je aan om een reisverzekering (met bergsportendekking voor de outdoorlocaties) én een annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren dat je eerder naar huis moet door bijvorbeeld omstandigheden in je naaste familie of jij of één van je kinderen moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent, want dan kost het je namelijk veel geld.Voor € 15,00 per boeking heb je een reisverzekering inclusief bergsportdekking. De annuleringsverzekering kost € 17,50 per boeking. De poliskosten bedragen éénmalig € 4,50.

Handdoekenpakket
Het handdoekenpakket bestaat uit een badlaken en twee handdoeken. Deze kun je vooraf voor €12,50 per pakket bij boeken. Dit scheelt je weer ruimte in de tas.

Verblijf op basis van Volpension
De gehele week worden alle maaltijden voor jullie verzorgd. Van een compleet verzorgd ontbijt buffet tot en met de de avondmaaltijden, bereid door onze kok.  

Kosten ter plaatse Frankrijk
Bij je boeking betaal je € 2,39 p.p.p.nacht aan lokale kosten ( toeristenbelasting en milieuheffing) Deze kosten zijn samen met de borg van € 50 verplichte kosten.  

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Zon en actief in Torbole
Singlereis Zon en actief in Torbole

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer