Singlereizen.nl

Singlereis Zon en Actief Elba, Italië

Het leven is mooi op Elba!
Het paradijselijke eiland Elba ligt op ongeveer een uurtje varen van de Italiaans kust. Wanneer je op de boot stapt, voel je gelijk de wind door je haren en de zon op je gezicht. Je ziet het hagelwitte strand dichterbij komen en voelt de stress uit Nederland van je afglijden. Welkom op camping Lacona Pineta! Geniet hier samen met de andere single reizigers van een actieve vakantie. Overdag trek je er met de reisleider en andere singles op uit en in de avond geniet je samen van een barbecue of een gezellige stapavond. Kijkend naar de prachtige zonsondergang op het strand dromen jullie alvast over alles wat jullie morgen gaan doen. Wraksnorkelen? Zeekayakken? Suppen? Op Elba verveel je je geen moment!

Strand én actie
Op Elba is van alles te doen! Wie weet sta jij deze zomer wel bovenop de hoogste berg van het eiland: de Monte Capanne. Of snorkel je samen met je reisgenoten door het scheepswrak wat voor de kust van Elba ligt. Elba is een paradijsje voor de echte actievelingen, maar ook strandliefhebbers zitten hier goed. Vanuit je tent sta je binnen no-time met je voeten in de zee en naast de camping vind je een gezellig straatje met leuke barretjes en gezellige restaurantjes. Hier kan je de typische Italiaanse cappuccino proeven of een glaasje limoncello drinken.

Op reis met leeftijdsgenoten
Wanneer je met ons op reis gaat, vier je altijd vakantie met een groep leeftijdsgenoten. Wel zo fijn om met andere singles op te trekken die in dezelfde levensfase zitten. De groepssamenstelling – en leeftijden – kun je zien in het tabblad Prijzen en Data. Omdat iedereen de vakantie in z’n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Samen maken jullie er een mooie en gezellige vakantie van, maar altijd met de vrijheid om er alleen op uit te gaan.

Singlereis Zon en Actief Elba, Italië
Singlereis Zon en Actief Elba, Italië

Activiteiten

Excursie mogelijkheden voor je singlevakantie op Elba:
Op Elba is genoeg te doen en te beleven en daarom hebben wij een aantal leuke activiteiten op het programma staan, die ook nog eens inclusief zijn. De activiteiten die niet in het programma zitten, zijn ter plaatse te boeken bij onze reisleider. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Hike (inclusief)
Trek je wandelschoenen aan, vergeet je flesje water niet en ga mee op avontuur! Samen gaan we hiken op een prachtig stukje schiereiland. Uiteraard stoppen we ook voor fotomomentjes op één van de vele uitkijkpunten. Deze hike is een goede manier om de andere single reizigers beter te leren kennen.

Wine and Dine (inclusief)
Vanavond staat volledig in het teken van Italiaanse wijnen en lekkernijen. Een heerlijke avond om gezellig te borrelen met de andere reizigers en meer te weten te komen over de Italiaanse specialiteiten.

Zeekayakken (inclusief)
Tijdens het zeekayakken maken we een mooie tocht op zoek naar een prachtig strandje. Aangekomen op het strandje gaan we cliffdiven, zwemmen en zonnen. Tijdens deze tocht geniet je optimaal van het opzicht op Elba vanaf zee!

Wraksnorkelen
Vlakbij de kust van Elba ligt een 25 meter lang scheepswrak. Een bijzondere plek om doorheen te snorkelen. Volg de vissen en ontdek al het moois wat de onderwaterwereld ons te bieden heeft. Vanaf €25,-.

Monte Capanne
Ben jij een echte actieveling? Ga dan de uitdaging aan en maak een prachtige tocht naar de top van de Monte Capanne. Dit is de hoogste berg van Elba en zeker het beklimmen waard! De klim naar de top is best wel pittig, maar het uitzicht is ongelooflijk mooi. Als dat geen kick geeft… Vanaf €25,-.

Suppen
Suppen is de echte trend op het gebied van watersport. Je staat op een surfplank en peddelt naar de plek waar jij heen wilt. Dit klinkt makkelijker dan je denkt! Je kunt een supboard voor twee uur huren, maar langer is in overleg natuurlijk altijd mogelijk. Vanaf €10,-.

Verhuur
Verder kan je in de omgeving van de camping nog een zeil- en windsurfschool, duikschool en fietsverhuur vinden.

Singlereis Zon en Actief Elba, Italië
Singlereis Zon en Actief Elba, Italië

Verblijf

Verblijf Camping Lacona Pineta

Beschrijving

Deze 3-sterren camping ligt in het zuiden van Elba in een prachtig pijnbomenbos. Onze tenten staan schaduwrijk opgesteld over ons eigen veld. Vanaf de camping sta je binnen een paar minuten met je voeten in de zee! De camping ligt direct aan een lang en breed zandstrand. Hier kan je veel watersportactiviteiten doen, maar rustig ronddobberen op je luchtbedje is natuurlijk ook een optie. Het restaurant met pizzeria, zwembad, sanitair, winkeltje en bar maken de camping compleet. 

Faciliteiten

De tent
Ga je mee op vakantie naar Elba tussen 14 juli en 25 augustus? Dan slaap je in een Classic Single tent. Vertrek je in het laagseizoen? In juni, de eerste week van juli en de laatste week van augustus slaap je in een luxe Comfort tent:

Classic Single tent
Voor onze single reizen is een speciale tent eenpersoonstent ontworpen. Deze tent is voorzien van een bed, stopcontact en een lamp. 

Comfort tent
Dit is een ruime tent voor alleengebruik met een bed, koelkast, gasfornuis en een tafel met comfortabele stoelen. 

De foto's van de tenten zijn indicatief. De uitzichten en plekken kunnen dus afwijken van de foto's. 

Ons eigen veld
Onze tenten staan bij elkaar op de camping, we hebben lekker ons eigen plekje! Dat maakt het contact met de andere reizigers toegankelijk en vooral laagdrempelig. Dit contact is uiteraard vrijblijvend. Je kunt lekker doen wat je wilt wanneer je met ons op vakantie bent. Op ons veld vind je een centrale plaats met tafels, banken en een hoop gezelligheid. ’s Avonds kun je hier heerlijk samen een wijntje drinken!

Logies en ontbijt
Op camping Lacona Pineta verblijf je op basis van logies en ontbijt. De reisleider verzorgt samen met jullie een uitgebreid ontbijt met verse broodjes, vleeswaren, kaas, zoetwaren, melk, koffie, thee, jus d’orange en een eitje of een lekker stukje fruit. Zo begin je de dag goed!

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Lacona Pineta
Camping Lacona Pineta

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Wijzigingen voorbehouden
Genoemde activiteiten/reisprogramma zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Activiteiten
Een aantal activiteiten is inclusief tijdens deze single vakantie. Zo heb je een complete vakantie waar je er af en toe op uit trekt met je single reisgenoten. Zie het kopje activiteiten voor de activiteiten die in het programma van de reis zitten.

Transfer
Regel zo goedkoop mogelijk je eigen vlucht en boek eenvoudig je transfer via ons! Kijk bij het kopje "Vervoer" hoe dit in zijn werk gaat en welke vluchtnummers je dan aan moet houden. 

Op reis met leeftijdsgenoten
Wanneer je met ons op reis gaat, vier je altijd vakantie met een groep leeftijdsgenoten. Wel zo fijn om met andere singles op te trekken die in dezelfde levensfase zitten. De groepssamenstelling kun je zien in het tabblad Vertrekdata, prijzen en groepsinfo. Omdat iedereen de vakantie in z’n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Samen maken jullie er een mooie en gezellige vakantie van, maar altijd met de vrijheid om er alleen op uit te gaan. Je mag natuurlijk ook met ons mee als je wel een relatie hebt, maar je partner thuis blijft. Uiteraard kan je ook boeken samen met een broer, zus, vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie willen.

Verzekeringen
We raden je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren, je kan niet gaan of je moet eerder naar huis door omstandigheden in je naaste familie of je moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent want dan kost het je namelijk veel geld. Een reis- en annuleringsverzekering is niet inbegrepen maar kun je wel afsluiten als je dit wilt.  Als je reisverzekering bij ons afsluit is dit inclusief bijzondere sportendekking.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Zon en Actief Elba, Italië
Singlereis Zon en Actief Elba, Italië

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer