Singlereizen.nl

Singlereis Zon, Zee en Strand Ibiza, Spanje

Ibiza, het partyeiland dat bekent staat om zijn waanzinnige feesten en zijn relaxte sfeer. Ga naar het strand voor een ontspannen dag om vervolgens iets te gaan eten in één van de hippe restaurantjes. Duik in de avonduurtjes één van de geweldige beach clubs in voor een uitbundig feest of onderneem een excursie om het eiland beter te leren kennen. Geniet van het prachtige heldere water, de authentieke dorpjes en van de zon en het strand. Wat wil je nog meer! Ga jij ook mee?

We verblijven in Es Canar, een centraal gelegen toeristendorp ten noorden van Ibiza-Stad. Es Canar staat bekend om hippiemarkt Punta Arabi: hier vind je leuke vintage hebbedingetjes, souvenirs en kun je proeven van heerlijke biologische gerechten. De zorgeloze hippiegeest kan nog steeds sterk worden gevoeld tijdens een bezoek aan de hippiemarkten.

In Es Canar vind je verschillende leuke bars en clubs waar jij jouw avond gezellig kunt doorbrengen. Een echte aanrader is bijvoorbeeld Jacaranda Lounge, hier kun je genieten van een heerlijke cocktail terwijl je aan het zwembad ligt met een ontspannen lounge muziekje op de achtergrond. Voor een avondje stappen in een van de grotere clubs pak je de taxi naar Playa d'en Bossa.

Naast feest vieren heeft Ibiza veel meer te bieden: één van de beste dingen om te doen is gewoon achterover leunen en ontspannen op het strand. Es Canar heeft de meest verbluffende witte zandstranden en gezellige beach clubs in de omgeving. Gezamenlijk een auto huren zodat we de mooiste strandjes kunnen bezoeken en neerstrijken voor een heerlijke lunch of diner, is de beste manier om het eiland te ontdekken.

Stap in de auto voor een bezoekje aan Ibiza-Stad, de stad die je eigenlijk wel gezocht moet hebben tijdens de vakantie. Het oude gedeelte van Ibiza heet Dalt Vila, heeft oude stadsmuren, een prachtig gemeentehuis, kathedraal en kasteel met steile straatjes en leuke hippe winkeltjes. Ook hier kun je heerlijk vertoeven op een terrasje onder het genot van een tapaslunch en vind je 's avonds leuke barretjes en andere uitgaansgelegenheden.

Onze reisleiding zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en neemt je mee naar de leukste hotspots op het eiland! Jij kunt lekker gaan genieten van dit heerlijke eiland waar iedereen zichzelf kan zijn. Geniet van deze relaxte atmosfeer, nieuwe vrienden, zon, zee en strand op het hippe maar nog echt authentieke Spaanse Ibiza.

Singlereis Zon, Zee en Strand Ibiza, Spanje
Singlereis Zon, Zee en Strand Ibiza, Spanje

Activiteiten

Optioneel
Tijdens deze reis zijn er diverse optionele excursies bij te boeken. Zo kun je zelf jouw vakantie-programma beslissen. De volgende excursies worden ter plaatse aangeboden:

Op zoek naar cultuur?
Leer het eiland op verschillende manieren kennen. Ga mee op een eiland-tour per auto en kom op plekken waar je zelf niet zo snel zult komen. De reisleiding neemt jullie mee en zorgt ervoor dat je Ibiza beter leert kennen.
Richtprijs: €35

Boottocht langs de kustlijn
Liever de highlights van het eiland zien per boot? Deze excursie is inclusief lunch, waardoor je het eiland door een ander perspectief zult beleven.
Richtprijs: €55

Formentera
Ga dan mee op excursie naar Formentera, een ander eiland van de Balearen.  Je gaat per boot naar Formentera en zul je daar het eiland per fiets verder ontdekken. Echt een aanrader!
Richtprijs: €55

Jeepsafari
Ga dan off-road met een jeepsafari en ontdek het prachtige achterland van Ibiza, scheur langs de kustlijn, duik de hoge bergen in en stop bij authentieke dorpjes. Eventueel kun je deze excursie nog uitbreiden met een kanotocht, lekker het water op! De kosten voor de jeepsafari zijn ca. €55 per persoon, de jeepsafari inclusief kanotocht ca. €69 per persoon.
Richtprijs: €55

Snorkelen of duiken
De kust van Ibiza heeft kristalhelder water en beschikt over prachtige koraalriffen, onderwater grotten en veel oude scheepswrakken:  leuk dus om ook eens te gaan snorkelen of duiken.

Bezoek Ibiza-Stad
Ibiza-Stad is echt een plek die je gezien moet hebben. Bezoek de oude stad of ga 's avonds op stap in een van de grote clubs in Playa d'en Bossa. Ibiza-Stad ligt op een half uurtje rijden van Es Canar.

Party-liefhebber?
Verken het uitgaansleven met de gezellige 'Ibiza by Night'. We trekken van café naar kroeg en eindigen bij één van de gezellige horeca-gelegenheden!
Dagelijks rond de klok van vijf is er “Happy Hour” het traditionele borreluurtje waar je iedereen weer treft aan de bar (drankjes niet incl.). Ook het diner is zo’n gezamenlijk moment waarop we met zijn allen aan tafel gezellig bijpraten en samen plannen maken voor de avond. Gaan we wat drinken op een terras, winkelen of lekker tot in de kleine uurtjes dansen!

Alle aangeboden excursies zijn onder voorbehoud van het minimum aantal deelnemers en de (weer)omstandigheden ter plaatse.

Singlereis Zon, Zee en Strand Ibiza, Spanje
Singlereis Zon, Zee en Strand Ibiza, Spanje

Verblijf

Verblijf Azuline hotel Bergantin

Beschrijving

AzuLine Bergantin in San Antonio is een mooi en trendy hotel dichtbij het strand. Voor ontspanning kunnen gasten gebruik maken van de wellnessfaciliteiten, zoals de sauna, jaccuzi en massages. Ook voor sportliefhebbers heeft dit mooie hotel wat te bieden. Zo is er een fitness, een tennisbaan, minigolf en nog veel meer! En wil je meer zien van het prachtige Ibiza? Dan kun je hier gewoon een fiets huren! 

Ligging 
In de hotelwijk van San Antonio door de weg gescheiden van het geleidelijk in zee aflopende, kleine zandstrand. Op ca. 5 minuten lopen van een andere kleine zwembaai met zandstrand. Winkels, bars en restaurants liggen in de nabije omgeving. Naar het centrum en de uitgaansstrip met talrijke disco’s en bars is het ca. 2 km. 

Faciliteiten 
Het Azuline Bergantin beschikt over 253 kamers verdeeld over 5 etages. Er is een lobby, receptie, internet/wifi (tegen betaling), lounge met satelliet-tv, bar en een restaurant en er zijn meerdere liften beschikbaar.

Azuline Bergantin is een verzorgd, middenklasse hotelcomplex met groot zwembad (420 m² groot) met waterval, zonneterrassen en zonnezeilen. Ligbedden en parasols zijn gratis te gebruiken bij het zwembad, aan het strand zijn deze tegen betaling. Daarnaast is er een poolbar met terras. Ook is er een relaxzone met nieuw zwembad, zonneterras met ligbedden en parasols (gratis) en een bar (uitsluitend toegankelijk voor volwassenen).

Verzorging
Je verblijft op basis van All inclusive:

 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Azuline hotel Bergantin
Azuline hotel Bergantin

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Het begin van jouw vakantie
Je vakantie begint op het afgesproken meetingpoint waar jij je reisgenoten zult ontmoeten. Meer informatie wordt nader beschreven in de reisdocumenten welke je een week voor vertrek per e-mail zult ontvangen.In de meeste gevallen reist de reisleiding met je mee. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jou dan op het vliegveld verwelkomen. Boek jij een reis kort voor vertrek? Dan kan het voorkomen dat je een ander reisschema volgt dan de rest van de deelnemers.

Samenstelling groep
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Luchthavenbelasting en ruimbagage
Inbegrepen in de prijs zijn luchthaven- en passagiersbelasting en bijbehorende toeslagen, voor zover van toepassing en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Ook is er minimaal 20 kilo ruimbagage inbegrepen. Het precieze aantal kg's is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Wil je meer bagage meenemen tegen een toeslag? Neem dan even contact met ons op.

Corona maatregelen
Meer informatie over het reisadvies van deze bestemming kun je terugvinden op de website van NederlandWereldwijd.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Verzekeringen
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. 

Vertrekgarantie
Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis 'Vertrekgarantie'. Je kunt dit terugvinden in het overzicht met de data en prijzen. De vertrekgarantie staat los van de reisadviezen m.b.t. het corona-virus.  Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten. Voor weekendjes weg en midweken, zal dit uiterlijk 7 dagen voor vertrek het geval zijn.

'Alles mag, niets hoeft'
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Reisleiding
Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Alle organisatorische zaken worden uit handen genomen. Zo organiseert hij/zij de leukste activiteiten/excursies, informeert je over de gezelligste beachclubs, restaurants en bars en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Zon, Zee en Strand Ibiza, Spanje
Singlereis Zon, Zee en Strand Ibiza, Spanje

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer