Singlereizen.nl

Singlereis Zon, Zee en Strand Albufeira, Portugal

Ook dit jaar gaan we weer voor een top vakantie naar de ‘place to be’ in de Portugese Algarve: Albufeira. De prachtige kustlijn, een heerlijk klimaat, het oude centrum vol Portugese charme met de lekkerste restaurantjes en uitgaan op de Strip in het nieuwe gedeelde van de stad. Geniet tijdens deze reis de ongedwongen Portugese sfeer, de perfecte stranden en het gezellige en spectaculaire uitgaansleven in Albufeira.

Deze vakantie beloofd de perfecte zonvakantie te worden! Samen met een gezellige groep singles en onze reisleid(st)er gaan we genieten van een overheerlijke vakantie in het uiterste zuiden van Portugal. We reizen af naar het immens populaire Albufeira. Hier gebeurt het dit jaar! Dit oude vissersdorpje heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een gezellige badplaats met een trendy uitgaansleven, gezellige terrasjes en barretjes, een doolhof aan straatjes waar je lekker in kunt verdwalen en een sfeervolle promenade vol leuke winkeltjes! Daarnaast heeft Albufeira haar Portugese sfeer niet verloren. Ook het achterland heeft genoeg te bieden. De Algarve staat bekend om haar langgerekte zandstranden, afgewisseld met de bekende rotsformaties. Achter de kustlijn vind je de nog de onaangetaste natuur wat ook zeker een bezoek waard is!

Albufeira is verdeeld in twee delen: het oude deel van de stad en het nieuwe centrum. In het oude gedeelte van de stad vind je gezellige terrasjes, leuke cocktailbars, restaurants en gezellige kroegen en feestcafés. In het nieuwe deel van Albufeira, Praia da Oura, vind je onder andere ‘de Strip’. Dit is één straat gekleurd met verschillende lichten vol met restaurants, hippe clubs en bars waar je kunt feesten tot in de vroege uurtjes.

Singlereis Zon, Zee en Strand Albufeira, Portugal
Singlereis Zon, Zee en Strand Albufeira, Portugal

Activiteiten

Overdag genieten op het strand of op een terrasje en ’s avonds kunnen we op stap! In zowel het oude als nieuwe gedeelde van Albufeira kun jij heerlijk ontspannen tijdens jouw vakantie op een van de gezellige terrasjes, maar er zijn nog tal van mogelijkheden om te ondernemen tijdens deze strandvakantie. Een bezoek aan Lissabon, relaxen op een catamaran cruise, dolfijnen spotten, duiken of liever op jeepsafari? De omgeving van Albufeira biedt voldoende mogelijkheden!

De reisleiding heeft diverse leuke excursies voor je uitgezocht. Zo kunnen we een dag naar Lissabon, de hoofdstad van Portugal. Winkelen, het bezoek aan een van de mooie paleizen en de Ponte 25 de Abril, de stalen hangbrug over de Taag, moet je gezien hebben!

Meer een waterliefhebber? Wat dacht je van een verfrissend activiteit op het water: gezellig met z’n allen op de banaan, parasailen of jetskiën! Ook kun je relaxen en genieten van het heerlijke weer met de groep tijdens de Catamaran Cruise. In overleg met de reisbegeleiding ter plaatse kan er dus van alles geregeld worden!

Singlereis Zon, Zee en Strand Albufeira, Portugal
Singlereis Zon, Zee en Strand Albufeira, Portugal

Verblijf

Verblijf Ourabay

Beschrijving

Faciliteiten
Het accommodatie beschikt over een Engelstalige receptie. In de accommodatie is een lift beschikbaar. Voor een drankje of hapje kun je terecht in de koffiebar/café, waar je dan ook gratis gebruik kan maken van de Wi-Fi verbinding. In de tuin vind je het zwembad, waar je heerlijk kunt afkoelen en kunt bijkomen op een van de gratis ligbedjes met parasols.

Kamers
Tijdens deze reis verblijven we in de studio's van Ourabay. De studio's beschikken over een woon-/slaapkamer met eethoek en een kleine keuken met elektrische kookplaat, koelkast, broodrooster, waterkoker, magnetron en oven. Daarnaast beschikken alle studio's over een satelliet LCD TV, airconditioning en balkon of terras met zitje. Tegen een vergoeding kun je gebruik maken van een kluisje. Alle studio’s beschikken over een badkamer met bad of douche en een toilet. Een strijkijzer en föhn zijn bij de receptie op aanvraag aanwezig.

Kamertype
Bij deze reis heb je de keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een eigen kamer, heb je een 2-persoonsstudio voor alleengebruik tot je beschikking. Vind je het gezelliger om een kamer te delen? Dan deel je een studio met iemand van hetzelfde geslacht. Wij reserveren dan uiteraard een kamer met twee losse bedden.

Verzorging
We verblijven in Ourabay op basis van Logies en Ontbijt.

Let op! Bij aankomst dient iedere reiziger €50 borg te voldoen.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Ourabay
Ourabay

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Het begin van jouw vakantie
Je vakantie begint op het afgesproken meetingpoint waar jij je reisgenoten zult ontmoeten. Meer informatie wordt nader beschreven in de reisdocumenten welke je een week voor vertrek per e-mail zult ontvangen.In de meeste gevallen reist de reisleiding met je mee. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jou dan op het vliegveld verwelkomen. Boek jij een reis kort voor vertrek? Dan kan het voorkomen dat je een ander reisschema volgt dan de rest van de deelnemers.

Samenstelling groep
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Luchthavenbelasting en ruimbagage
Inbegrepen in de prijs zijn luchthaven- en passagiersbelasting en bijbehorende toeslagen, voor zover van toepassing en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Ook is er minimaal 20 kilo ruimbagage inbegrepen. Het precieze aantal kg's is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Wil je meer bagage meenemen tegen een toeslag? Neem dan even contact met ons op.

Voorbehoud
Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Verzekering
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. Mocht je van plan zijn excursies bij te boeken, wellicht dat je dan een bijzondere sporten dekking nodig dient te hebben.

'Alles mag, niets hoeft'
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Reisleiding
Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Alle organisatorische zaken worden uit handen genomen. Zo organiseert hij/zij de leukste activiteiten/excursies, informeert je over de gezelligste beachclubs, restaurants en bars en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Zon, Zee en Strand Albufeira, Portugal
Singlereis Zon, Zee en Strand Albufeira, Portugal

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer