Singlereizen.nl

Singlereis Zon, Zee en Strand Zakynthos

Het Griekse eiland Zakynthos heeft alles wat jij zoekt in je zomervakantie. Lekker eten, gezellige barretjes en leuke uitgaansgelegenheden, verscheidene watersporten of wil je genieten van de prachtige natuur op het eiland? Dan ben jij bij ons aan het goede adres. Zonnen, cocktails, uitgaan en leuke uitstapjes. De ligging van het Esperia Hotel maakt je vakantie compleet: je bent binnen no-time op het strand óf in het uitgaansgedeelde van het bruisende Laganas!

Een heerlijke Griekse vakantie kan niet ontbreken in ons assortiment. Zakynthos heeft alles te bieden voor een heerlijke ontspannen en bovenal gezellige vakantie! Een prachtig zandstrand, heerlijke cocktails, de zon maakt overuren en de zee is prachtig helder! Bovendien zijn er ook genoeg activiteiten te beleven op het eiland. Zo wordt Zakynthos door de locals ook “Il fiore di Levante” genoemd: de bloem van het Oosten.

Cultuur, de prachtige natuur... het eiland heeft van alles te bieden. Overdag staan er dan ook leuke excursies op het programma. Ga mee op een avontuurlijke zeesafari, een leuke boottocht, Olympia of naar Kefalonia. Een bezoek aan de het oude scheepswrak bij Navagio Bay mag ook zeker niet ontbreken!

Zakynthos bezoeken we met een gezellige groep singles die houden van gezelligheid, een leuk feestje en relaxen zoals alleen de Grieken dat kunnen. Ook voor de natuur en de gezelligheid moet je hier zijn!

Verzorging
Je verblijft op basis van Logies en Ontbijt. Iedere ochtend wordt er een ontbijt geserveerd in buffetvorm. In de avond zoeken we leuke restaurantjes uit waar we gezamenlijk kunnen dineren.

Singlereis Zon, Zee en Strand Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Zakynthos

Activiteiten

Tijdens jouw vakantie zijn er naast relaxen en ook voldoende mogelijkheden voor leuke activiteiten en excursies. Wat dacht je van een boottocht, duiken, snorkelen of een bezoek aan Kefalonia? Uiteraard zal een Griekse avond ook niet ontbreken tijdens jouw vakantie!

Hieronder vind je enkele mogelijkheden op er op uit te gaan:
Scheepswrak en Blauwe grotten (ca. €30)
Navagio Bay staat vooral bekend om zijn scheepswrak. Deze  schilderachtige baai is omringd door kalkstenen rotsen en kliffen wat het geheel een mysterieuze uitstraling geeft, welke wij bezoeken per speedboot. Het strand in combinatie met de azuur blauwe zee maakt het tot een droomlocatie. Het is niet voor niets de meest gefotografeerde baai van Zakynthos! Vervolgens varen we door naar de blauwe grotten, waar we onder andere kunnen zwemmen in het helblauwe water.

Authentiek Zakytnhos (ca. €30)
Vandaag brengen we een bezoek aan de meest authentieke plekjes van Zakynthos. We maken kennis met de cultuur en de prachtige natuur.Tijdens deze excursie zal Jackie, de gids van de excursie, verhalen vertellen over onder andere de Griekse mythologie en de Griekse muziek.

Caretta Caretta schilpadden (ca. €15)
De Caretta – Caretta schildpadden zijn een van de bekendste “toeristen” op Zakynthos. Op het schildpadden eiland Marathonisi kun je de Caretta – Caretta schildpadden spotten, welke zwemmen in het turquoise water. Bij Marathonisi zullen we gaan zwemmen en snorkelen langs het witte strand en bij de grotten van Keri. De combinatie van de grotten van Keri en de leefomgeving van de schildpadden  gaan zorgen voor een unieke ervaring!

Snorkelen
Niet alleen het eiland van boven is mooi, ook onderwater is er van alles te zien op Zakynthos. Zo kun je prachtig snorkelen bij Marathonissi Island. Hier zijn diverse anemonen, kleurrijke vissen en bestaat er de kans om de Caretta-Caretta zeeschildpadden te zien. Deze zeeschildpadden leggen hun eieren in mei/juni in de baai van Laganas. De kans is dus groot dat je er een tegen komt.

Kefalonia (ca. €35)
Het grootste eiland van de Ionische Eilandengroep is Kefalonia. We bezoeken vandaag de hoogtepunten op Kefalonia, waaronder het
Melissani meer waar je kunt kiezen voor een leuke boottocht. Daarnaast bezoeken we de Drogerati grot en genieten we van het schitterende uitzicht. We lunchen in een pittoreske taverne direct aan zee. Deze excursie duurt een hele dag. Nadat we de verschillende  hoogtepunten van Kefalonia hebben bezocht, stappen we weer op de boot richting Zakynthos.

Griekse avond (ca. €20)
In overleg met de reisbegeleiding ter plaatse kan er dus van alles geregeld worden!

Singlereis Zon, Zee en Strand Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Zakynthos

Verblijf

Verblijf Esperia Hotel

Beschrijving

Tijdens deze reis verblijven we in het eenvoudige Esperia Hotel, gelegen aan de zuidkust van het eiland Zakynthos. Het hotel  is ideaal gelegen in het gezellige, levendige Laganas, aan het einde van de hoofdstraat. In deze straat vind je leuke restaurantjes, winkeltjes, cafés, bars en clubs. Het strand vind je op 50 meter afstand van het hotel, net als een bushalte. Dit is de ideale uitvalbasis om heerlijk te relaxen en te feesten tijdens jouw vakantie! 

Faciliteiten
In het hoofdgebouw tref je een 24-uurs receptie met lobby en zitjes. Ook vind je hier de lift die jou, je reisgenoten en de koffers binnen een mum van tijd naar de goede verdieping brengt. Het hotel beschikt over een heerlijk zwembad waar je een verfrissende duik kunt nemen. Voor een drankje kun je terecht in de pool/snackbar. Het zonneterras met gratis ligbedjes en parasols is de ideale spot om te relaxen na een leuke dag! Bij het zwembad en in de lobby kun je gratis gebruik maken van de Wi-Fi verbinding.

Kamers
De kamers in het Esperia Hotel zijn eenvoudig maar van alle gemakken voorzien. Tegen betaling kan je gebruik maken van de airco (ca. €10 per dag) en een kluisje. Er is een (leeg) koelkastje aanwezig op de kamer. De badkamer beschikt over een eigen douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een eigen balkon met zitje. Dagelijks worden de kamers schoongemaakt door het vriendelijke, behulpzame personeel en regelmatig worden de handdoeken verschoond.

Kamertype
Bij deze reis heb je de keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een eigen kamer, heb je een 2-persoonskamer voor alleengebruik tot je beschikking. Vind je het gezelliger om een kamer te delen? Dan deel je een kamer met iemand van hetzelfde geslacht. Wij reserveren dan uiteraard een kamer met twee losse bedden.

Verzorging
Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend wordt er een basic ontbijt geserveerd in buffetvorm.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Esperia Hotel
Esperia Hotel

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Het begin van jouw vakantie
Je vakantie begint op het afgesproken meetingpoint waar jij je reisgenoten zult ontmoeten. Meer informatie wordt nader beschreven in de reisdocumenten welke je een week voor vertrek per e-mail zult ontvangen.In de meeste gevallen reist de reisleiding met je mee. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jou dan op het vliegveld verwelkomen. Boek jij een reis kort voor vertrek? Dan kan het voorkomen dat je een ander reisschema volgt dan de rest van de deelnemers.

Samenstelling groep
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Luchthavenbelasting en ruimbagage
Inbegrepen in de prijs zijn luchthaven- en passagiersbelasting en bijbehorende toeslagen, voor zover van toepassing en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Ook is er minimaal 20 kilo ruimbagage inbegrepen. Het precieze aantal kg's is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Wil je meer bagage meenemen tegen een toeslag? Neem dan even contact met ons op.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Verzekeringen
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. 

'Alles mag, niets hoeft'
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Reisleiding
Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Alle organisatorische zaken worden uit handen genomen. Zo organiseert hij/zij de leukste activiteiten/excursies, informeert je over de gezelligste beachclubs, restaurants en bars en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Zon, Zee en Strand Zakynthos
Singlereis Zon, Zee en Strand Zakynthos

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer