Singlereizen.nl

Singlereis Zon, Zee en Strand op Curacao

Wie raakt er niet in de mood van dit veelzijdige eiland Curaçao met zijn mooie hagelwitte stranden? Geniet deze winter van de heerlijke temperatuur en gezelligheid op het eiland Curaçao!

Curaçao is een eiland waar iedereen zich thuis zal voelen en heeft op veel terreinen wat te bieden. Het is altijd lekker weer met een gemiddelde temperatuur van 27,5 graden. Een fijn strandweertje met zo’n 8 zonuren per dag, terwijl het in Nederland waarschijnlijk guur en kil is. Heerlijk dus om aan de winter blues te ontsnappen en te genieten van deze gezellige singlereis.

En genieten dat doe je zeker tijdens het ontdekken van de mooiste plekjes die het eiland te bieden heeft en welke onze reisleidster Kimberly graag met jou wil delen. Zij heeft hier gewoond en kent de cultuur, de leukste activiteiten, restaurantjes en weet de gezelligste feestjes te vinden met salsa en de leuke beachparty’s…

De mooiste stranden, beach clubs met happy hour en live-muziek zorgen voor gezelligheid, maar vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan het kolonialistische Willemstad, de kleurrijke Handelskade dat één van de meest gefotografeerde hotspots van Curaçao is. De bewegende Pontjesbrug is ook uniek in de Caribbean en niet te vergeten… flamingo’s spotten bij Jan Kock. Ga met de boot naar Klein Curaçao, een dagje naar het Westpunt (o.a. naar Boca Tabla of de Christoffelberg beklimmen), met schildpadden snorkelen bij Playa Piskado en gezellig terrasjes pakken op de Handelskade.

Na een relaxte dag strand of activiteit is het heerlijk thuiskomen in de mooiste baai van Curaçao, Jan Thiel, waar we in een het 4* Livingstone Jan Thiel Resort verblijven. Op nog geen 200 meter vind je het fijne zandstrand met bekende restaurantjes en beach clubs zoals Zanzibar, Zest en Papagayo. Alles op loopafstand en faciliteiten zoals een mooi groot zwembad, restaurant en eigen duikschool. Hoe lekker is dat!

Samen met Kimberly maken we er een feestje van. Ben jij er ook gezellig bij?

Verzorging
Je verblijft op basis van Logies. ’s Morgens kun je kiezen of je lekker uitslaapt, een ontbijtje neemt bij het resort of dat bij een van de restaurantjes aan het strand een ontbijtje scoort. ’s Avonds kiezen we gezamenlijk een leuk restaurantje uit waar we met z’n allen zullen dineren.

Singlereis Zon, Zee en Strand op Curacao
Singlereis Zon, Zee en Strand op Curacao

Activiteiten

Curaçao bevat echt alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie en staat bekend om zijn veelzijdigheid. Prachtige stranden, gezellige eettentjes en er wordt iedere dag wel ergens een Happy Hour gevierd op één van de vele stranden en niet te vergeten de live muziek die tot in de late uurtjes doorgaat. Voor een paar Antiliaanse guldens kent gezelligheid geen tijd.

Bezoek Willemstad
Een bezoek aan Willemstad mag niet ontbreken tijdens jouw vakantie. De prachtig gekleurde, in Hollandse koloniale sfeer, gebouwde geveltjes brengen je direct in Caribische sferen. De Pontjesbrug nabij de bekende handelskade verbindt Punda met Otrabanda en is 168 meter lang en de enige drijvende houten draaibrug ter wereld.

Op de oude markt, de Plaza Bieu kun je genieten van een echt Creoolse lunch. In dit gebouw staan verschillende keukens opgesteld met een grote keuze aan heerlijke gerechten waar je ook veel lokalen zult treffen.

Zwemmen met dolfijnen
Ook is er de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen in het Curacao Dolphin Academy. Dolfijnen blijven bijzonder en is dan ook een ervaring die je altijd bij zult blijven. De reservering kan ter plaatse gemaakt worden.

Singlereis Zon, Zee en Strand op Curacao
Singlereis Zon, Zee en Strand op Curacao

Verblijf

Verblijf Livingstone JanThiel Resort

Beschrijving

De Jan Thiel baai is vooral bekend van leuke beach clubs, zoals Zanzibar, Zest en Papagayo: gezellige happy hours waar heel Curaçao op afkomt, optredens van lokale bands, relaxte loungebedden, heerlijk eten, verschillende watersport mogelijkheden (o.a. duikschool) en nog veel meer!

Faciliteiten
In de mooie, tropische tuin lonkt het schitterende zwembad, een van de grootste en mooiste zwembaden op het eiland. Maak gebruik van de handdoekenservice en strijk neer op een van de ligbedden die met parasols rondom het zwembad staan opgesteld. Aan het strand zijn de ligbedden tegen betaling. Voor een cocktail kun je terecht bij de bar van het hotel. Livingstone Jan Thiel Resort beschikt verder over gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes en op de kamers.

Als gast van het resort heb je gratis entree tot het luxueuze Jan Thiel Beach en Jan Thiel Plaza (op 2 min. loopafstand). Dit schitterende nieuwe centrum beschikt over alles wat jij je kunt wensen: een ruim strand met lounge bedden, luxe beach clubs, restaurantjes, een health club, verschillende winkeltjes en een spa.

Kamer
Jouw verblijf beschikt over airconditioning, televisie, een minibar, een Nespresso koffiezetapparaat en een ruime terras of balkon. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Je hebt de beschikking over gratis Wi-Fi in de kamer.

Kamertype
Bij deze reis heb je de keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een eigen kamer, heb je een kamer voor alleengebruik tot je beschikking. Vind je het gezelliger om een kamer te delen? Dan deel je de accommodatie met iemand van hetzelfde geslacht. Wij reserveren dan uiteraard een accommodatie met twee losse bedden.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Livingstone JanThiel Resort
Livingstone JanThiel Resort

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Het begin van jouw vakantie
Je vakantie begint op het afgesproken meetingpoint waar jij je reisgenoten zult ontmoeten. Meer informatie wordt nader beschreven in de reisdocumenten welke je een week voor vertrek per e-mail zult ontvangen.In de meeste gevallen reist de reisleiding met je mee. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jou dan op het vliegveld verwelkomen. Boek jij een reis kort voor vertrek? Dan kan het voorkomen dat je een ander reisschema volgt dan de rest van de deelnemers.

Samenstelling groep
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten Curaçao
Voor deze reis naar Curaçao dien je in het bezit te zijn van een geldig Nederlands (of Belgisch) paspoort dat nog tot na het verblijf geldig moet zijn. Voor deze vakantie is geen visum vereist voor reizigers uit Nederland of België. Wel dien je een ED-formulier in te vullen voordat je aankomt op de luchthaven van Hato. Dit is een formulier waarop u uw gegevens invult en bij de douane dient af te geven. Je ontvangt hier voorafgaand aan de reis meer informatie over.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Verzekeringen
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. 

'Alles mag, niets hoeft'
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Reisleiding
Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Alle organisatorische zaken worden uit handen genomen. Zo organiseert hij/zij de leukste activiteiten/excursies, informeert je over de gezelligste beachclubs, restaurants en bars en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Zon, Zee en Strand op Curacao
Singlereis Zon, Zee en Strand op Curacao

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer