Singlereizen.nl

Groepsreis Zeilreis Eilandhoppen op de Waddenzee

Er komen voor deze reis geen nieuwe vertrekdata in 2022. We hopen vanaf januari meer duidelijkheid te kunnen geven over nieuwe vertrekdata in 2023.

Deze reis is een avontuurlijke groepsreis met de mooiste activiteiten. We laten onze richting bepalen door de wind en het getij. Eilandhoppen op de Wadden is een unieke ervaring: we hebben de vrijheid en nemen de tijd. We doen minimaal twee verschillende Waddeneilanden aan en ook maken we het droogvallen van het Wad mee. Een frisse duik in de Waddenzee mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Schipper Olaf neemt ons mee en we bepalen zelf de route. Waar hebben we vandaag zin in? Een hele dag luieren op het dek hoort daar niet bij, we zijn op een actieve groepsreis. Olaf heeft jouw hulp nodig bij het besturen van de boot, dus alle hens aan dek! Hijs de zeilen, sta aan het roer of help mee met het eten koken. Als ervaren zeerot weet Olaf als de beste hoe je je verse vangst van het Wad klaar kunt maken.

Groepsreis Zeilreis Eilandhoppen op de Waddenzee
Groepsreis Zeilreis Eilandhoppen op de Waddenzee

Activiteiten

Dag 1
Vandaag gaan we aan boord van De Zuiderzee, de boot waar we op verblijven. Na de eerste stap aan boord begint het avontuur! De Waddeneilanden strekken zich voor je uit. Alles wat we deze week nodig hebben is aan boord. Verwacht geen luxe, dat hoort niet bij dit avontuur op het mooie oude schip. Wel kunnen we heerlijk slapen.

Dag 2 t/m 6
We bepalen samen met schipper Olaf onze route en planning. Wat gaan we allemaal doen? Misschien kunnen we blokarten op Terschelling, dat moet een eitje zijn nu je weet hoe je moet zeilen. Of wat dacht je van een pittige MTB-tocht op Vlieland? De Wadden staan bekend om het droogvallen, dat gaan we ook minimaal een nacht meemaken om op een droog Wad te overnachten op de boot. Het mooie daarvan is: we kunnen dan een maaltijd maken van het verse eten wat we op de bodem van het Wad kunnen vinden.

Dag 7
Na deze week buiten zijn en onder de sterren slapen, kun je je toch niet voorstellen dat de tijd zo snel voorbij is gegaan? Het liefst willen we nog een paar dagen bijboeken.

Groepsreis Zeilreis Eilandhoppen op de Waddenzee
Groepsreis Zeilreis Eilandhoppen op de Waddenzee

Verblijf

Verblijf De Zuiderzee

Beschrijving

De gehele reis wordt uitgevoerd op het schip. Daar slapen we ook op. Er zijn in het onderdek stapelbedden aanwezig, waardoor je het slaapvertrek met de groep deelt.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De Zuiderzee
De Zuiderzee

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Te weinig deelnemers
Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Afwijking van de algemene voorwaarden
In afwijking van onze algemene voorwaarden, behouden wij bij deze reis ons het recht voor om bij annulering dit twee weken voor vertrek te communiceren.

Deelnemers groepsreis
Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Groepssamenstelling
De deelnemers aan deze reis bestaan niet alleen uit singles. Het kan ook voorkomen dat er een koppel boekt of een stel vrienden. Er is een kleine kans dat er een gezin mee gaat. Bij twijfel, vraag altijd even na!  

Deelnemers
Deze reis wordt uitgevoerd met 6 tot 8 deelnemers, bij meer aanmeldingen worden er meerdere groepen gevormd op basis van leeftijd en geslacht

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Groepsreis Zeilreis Eilandhoppen op de Waddenzee
Groepsreis Zeilreis Eilandhoppen op de Waddenzee

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer