Singlereizen.nl

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in St. Anton

ST. ANTON – IN ALLES TOP
Sankt Anton is het bruisende hart van skigebied Arlberg en alles is hier van het hoogste niveau. De pistes, de skiliften, de hotels, de après ski, de restaurants: het is om die reden de nr. 1 bestemming voor onze singles.

Tijdens deze wintersport vakantie verblijf je in één van de twee super gezellig hotels. Afhankelijk van de leeftijdscategorie en de vertrekdatum zijn er 2 verschillende chalets waarin we verblijven. Onder het kopje verblijf kun je zien welke datum in welk chalet je verblijft.

Bovendien is vrijwel al het eten en drinken inclusief en volledig gecatered. Van alles wat er allemaal bij de prijs zit inbegrepen, is het meest kostbare de gezelligheid die je met de andere 40 singles gaat hebben. Geniet van dit buitenkansje!

APRÈS SKI IN DE MOOSERWIRT OF IN ONS CHALET?
De après-ski in Sankt Anton is waanzinnig. Je kunt kiezen uit diverse après-ski tenten met als absolute topper de wereldberoemde ‘De Mooserwirt’. Super gezellig, zeker als je samen met je mede-singles rond vier uur voldaan van de piste komt.

Ben je niet zo’n après-skiër? Dan is het op hetzelfde tijdstip ook hartstikke gezellig in ons chalet. Om 16 uur heeft jouw catering-team lekkere borrelhappen voor jou klaar gemaakt.

Hier wordt de dag met een goed glas wijn nog eens doorgenomen terwijl anderen een bordspelletje spelen. De eurootjes blijven in de zak, want alles zit bij de prijs inbegrepen.

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in St. Anton
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in St. Anton

Activiteiten

Begeleide skitochten (bij de prijs inbegrepen)
De hele week kun je lekker je eigen tempo bepalen. Bijna iedereen doet mee aan de skisafari's, vooral omdat het leuk is om met een groep te gaan skiën die precies zo skiet of boardt als jij. De meeste van onze gasten krijgen dit bij hun eigen vriendenkring niet voor elkaar. Je hoeft niet over de routes na te denken en skiet lekker gelijk op met de anderen.

Pubquiz
Het is een niet meer weg te denken hoogtepunt van deze skiweken: de Grote Pubquiz.
's Avonds na een heerlijk diner komen we bij elkaar om de groep vervolgens op te delen in kleinere groepjes.

Hier wordt fel gestreden om de winst. Van welk tv-programma was die ene tune ook alweer? En wat was nu ook alweer de hoofdstad van Venezuela? 

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in St. Anton
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in St. Anton

Ski-info

SKIGEBIED Ski Arlberg

Skigebied St. Arlberg

Het winterseizoen 2016/2017 markeert een belangrijk historisch omkeer punt van het Arlberg gebied. Als het grootste samengevoegde skigebied van Oostenrijk en als 1 van de 5 grootsten van de wereld, staat het Ski Arlberg voor een nieuwe dimensie voor skiplezier.

305 kilometers aan spectaculaire skiafdalingen bieden wintersporters waanzinnige mogelijkheden de legendarische Arlberg in al zijn facetten te beleven en een eigenzinnig winterparadijs te ontdekken. Van St. Anton, St. Christoph, Stuben tot Zürs en Lech tot aan Schröcken en Warth, tussen de imponerende bergtoppen en de wonderschone valleien, on- en off- piste. Welkom in Arlberg!

✔︎ 305 km aan samengevoegde skiafdalingen
✔︎ meer als 200 km Tiefschnee afdalingen
✔︎ 88 hypermoderne liften
✔︎ veelzijdige afdalingen voor beginners en gevorderden
✔︎ zeer sneeuwzekere regio in de Alpen
✔︎ diverse Funparks & andere Highlights

Verblijf

Verblijf Hotel Alber

Beschrijving

Deze sfeervolle accommodatie is een kruising tussen een chalet en een hotel.

Verwacht een gezellig chalet, maar geen luxe 4-sterren accommodatie.  Het gevoel is een beetje jaren '80.  Maar het is er wel heel gezellig.

Grote pluspunt van dit chalet-hotel is de gezellige woonkamer op de eerste verdieping. Hier serveert onze crew dagelijks om 16 uur een speciale borrel met snacks. Hier heb je de kans om jouw groepsgenoten goed te leren kennen. 

De eetkamer bevindt zich op de begane grond. Aan de overkant van het chalet is een bescheiden eigen saunaruimte die je gratis kunt gebruiken.

De slaapkamers zijn ook niet luxe of nieuw, maar elke kamer beschikt over prima bedden en een eigen badkamer.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Alber
Hotel Alber

Verblijf Hotel Inge

Beschrijving

Dit chalet-hotel is een kruising tussen een groot 40-persoons chalet en een hotel. Het heeft de gezelligheid van een chalet, met één grote centrale ruimte. Hier komt iedereen samen voor de gezelligheid en het samen eten. Er is een leuke zithoek met open haard. 

Wie niet zo van de apres-ski in de Mooserwirt is, kan hier in de namiddag lekker borrelen met de andere gasten. Of een spelletje spelen. De cateraars zorgen altijd dat er om 16.00 uur borrelsnacks zijn. 

Verder heeft het chalet-hotel zes 2-persoons kamers en tien 3-persoons kamers. Alle slaapkamers hebben gescheiden bedden en privé badkamers.
Standaard kom je op een 3-persoonskamer, voor een meerprijs van €100,- boek je een 2-persoonskamer.

Er is een skiruimte met schoenwarmers en een wellness met sauna en relax-ruimte. 

De Rendl gondellift ligt op 7 minuten lopen (bergafwaarts) en het centrum van St. Anton op 9 minuten lopen. De gratis skibus stopt voor de deur en rijdt tot 18.00 uur. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Inge
Hotel Inge

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in St. Anton
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in St. Anton

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer