Singlereizen.nl

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kirchberg

Altijd wat te beleven!
Kirchberg, gelegen in de Kitzbüheler Alpen, is een populaire wintersportplaats. Begrijpelijk, want er is altijd wat te doen. Overal in het centrum vind je winkeltjes, hotels, restaurants en kroegen.

Het skigebied van Kirchberg kent 170 km. Maar bij ons krijg je een uitgebreide skipas (Super Ski Card), waarmee je toegang hebt tot vele andere skigebieden, o.a. het met een gondel verbonden skigebied van Wilderkaiser-Brixental (280 km.).

Om 4 uur loopt het centrum van Kirchberg vol en kan het feest beginnen. In bars als de London Pub en de Eisbar is het avond aan avond één groot feest. Het voordeel: ’s morgens is het altijd lekker rustig op de pistes…

Daarom Kirchberg
  • Uitgebreide skipas Super Ski Card waardoor je toegang hebt tot honderden kilometers skipiste
  • Afstand vanaf Utrecht 922 km.
  • Dagelijks skisafari’s op je eigen niveau
  • Aansluiten bij de groep waar jij je prettig bij voelt (blauw – rood – zwart)
  • Moderne skiliften, gondelbanen en sneeuwinstallaties
  • Roemruchte après-ski (Eisbar, London Pub).
  • Aangenaam en sfeervol 4-sterren hotel Zentral
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kirchberg
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kirchberg

Activiteiten

Ski-safari's op jouw niveau
Bijna elke dag organiseren wij ski-safari’s. Mooie tochten om samen het gebied te verkennen. Haak aan als je zin hebt, het zit bij onze prijs inbegrepen.

Skiles
Ben je nog niet zo handig op de ski’s of snowboard? Geen probleem. Deze wintersportvakantie is namelijk geschikt voor zowel ervaren fanatiekelingen als absolute beginners. Samen op les blijkt elk jaar weer super gezellig. Kun je al aardig skiën of snowboarden maar wil je jouw techniek verbeteren? Ook dat kan.
  • Bij aankomst gaat iedereen die wil lessen met een reisleider naar de skischool
  • Hier maken we groepjes met mensen van jouw niveau.
  • Zijn er minder dan 4 mensen van jouw niveau, dan wordt er aangevuld met ‘derden’ (andere wintersporters die les willen)
  • Betalen voor de lessen doe je ter plekke bij de ski-school

Après ski
Na een dag vol mooie afdalingen is het tijd voor de après-ski. Elk jaar is het weer super gezellig met zo’n leuke groep. Zeker in Kirchberg.

Pubquiz
Altijd weer een van de hoogtepunten van de reis. Je wordt ingedeeld in groepjes en strijdt fanatiek om de hoofdprijs. Welk groepje weet de meeste punten te scoren? De vragen lijden tot frustratie en triomf. Van welk televisieprogramma was nu ook alweer die tune? En wat was verdorie ook alweer de hoofdstad van Venezuela? 

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kirchberg
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kirchberg

Ski-info

SKIGEBIED Kitzbühel - Kirchberg

Je kent dit skigebied waarschijnlijk wel van de bekende dorpen Kitzbühel en Kirchberg en anders vast wel om zijn gevarieerde aanbod of fantastische après-ski. We hebben het natuurlijk over het skigebied Kitzbühel - Kirchberg!

Er is de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in dit skigebied. Oude liften zijn vervangen of gerepareerd en dankzij het moderne liften netwerk hoef je hier maar weinig te wachten. Je vindt in Kitzbühel - Kirchberg veel beginnersweides en blauwe pistes, wat ideaal is voor de beginnende wintersporter. Ook is het hier al snel mogelijk om leuke tochten te maken. Je vindt hier geen extreem hoge toppen, maar de gevorderden kunnen hier wel mooie tochten maken en de bekende Streif afdalen. Daarnaast zijn er ook genoeg zwarte en rode pistes. Je zou het misschien niet helemaal verwachten, maar in Kitzbühel - Kirchberg vind je ook heel mooie off-piste afdalingen. Mocht je graag off-piste willen gaan, moet je zeker eens naar de Kitzbüheler Horn.

Dit skigebied is dankzij de vele sneeuwmachines sneeuwzeker van december tot april.

Verblijf

Verblijf Hotel Zentral

Beschrijving

Een goed hotel vinden wij belangrijk. Een lekkere plek waar je kunt bijkomen van een mooie dag skiën. Daarom hebben we gekozen voor hotel Zentral. Naast goede, ruime kamers en lekker eten, heeft het hotel ook een heerlijke wellness waar jouw spierpijn verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Zentral
Hotel Zentral

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kirchberg
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kirchberg

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer