Singlereizen.nl

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Flachau

WINTERSPORT FLACHAU WORDT TOP

Bereid je alvast voor op een geweldige wintersport. Want Flachau staat al jaren garant voor een ongekend goede sfeer. Voor zowel beginners als de wereldtop zijn de afdalingen uitstekend. Jij geniet hier samen met andere singles van absolute sneeuwzekerheid – een heerlijk hotel – dagelijkse ski-tochten en mega gezellige après-ski. De Hofstadl en de Dampfkessel behoren beide tot de populairste après-ski-zaken van Oostenrijk.

  • Zeer groot skigebied ‘Salzburger Sportwelt’ (350 km pistes)
  • Dagelijks mooie ski-safari’s op jouw niveau
  • Heerlijk hotel inclusief sauna’s (9.3 Zooverscore)
  • Top après-ski in roemruchte Hofstadl en Dampfkessel
  • 3 x extra lang après-skiën: eenvoudig diner pas om 21.00 uur.
  • Enthousiaste en professionele reisleiding
  • Gelijkgestemde mede-reisgenoten
  • Momenteel zijn de sneeuwomstandigheden erg goed. Actuele sneeuwhoogte: berg 310 cm, dal 110 cm (laatste update 20-2).
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Flachau
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Flachau

Activiteiten

Begeleide skitochten op drie niveaus
Je gaat op wintersport met een grote groep van zo’n 50 personen. Elke ochtend kun je aansluiten bij een begeleide skitocht op het niveau waar jij die dag zin in hebt.

Dineren & extra lang après-skiën
De après-ski in Flachau is super gezellig, zeker met zo’n grote groep. Vanaf 16 uur verzamelen we ons vaak in Hofstadl of in één van de andere kroegen aan de piste. Sluit aan wanneer je zin hebt! En zing mee op de opzwepende après-ski hits.

Het diner is bij de prijs inbegrepen. We eten 4x in ons hotel Alpenwelt. Dit begint hier al vrij vroeg en is om 20 uur afgelopen. Niet perse ideaal voor de echte après-skiers. Daarom eten we ook 3x in het nabij gelegen restaurant Jagdhof waar we rond 21 uur aan tafel gaan. Extra leuk die afwisseling.

Pubquiz
Het is een niet meer weg te denken hoogtepunt van deze skiweken: de Grote Pubquiz. 's Avonds na een heerlijk diner is het 'quiz-time'. De groep wordt opgedeeld in kleinere gropejes en er wordt fel gestreden om de winst. 

Van welk tv-programma was die ene tune ook alweer? En wat was nu ook alweer de hoofdstad van Venezuela? 
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Flachau
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Flachau

Ski-info

SKIGEBIED Salzburger Sportwelt

De Salzburger Sportwelt bestaat over veel verschillende dorpen die gezamenlijk veel pistes hebben. Het skigebied is groot, maar niet helemaal aaneengesloten. Gelukkig worden hier skibussen ingezet. Het gebied is niet te massaal en geschikt voor wintersporters van elk niveau en leeftijd. 

Alle gebieden in dit skigebied hebben een eigen karakter, waardoor het elke dag lijkt alsof je in een ander skigebied terecht bent gekomen. In het gebied Flachau - Wagrain - Sankt Johann im Pongau zijn er vooral veel brede en vlakke pistes te vinden. De Salzburger Sportwelt heeft veel fijne pistes voor de beginnende skiërs. Beginners kunnen vrijwel in ieder dorp terecht, op uitzondering van Zauchensee. Voor degenen die wat meer uitdaging zoeken, is Altenmarkt - Zauchensee de beste optie. 

Snowboarders hoeven in dit skigebied bijna niet te steppen. Er zijn weinig verbindingspaden en de pistes sluiten goed op elkaar aan. Off-pistes liefhebbers kunnen het beste terecht in Zauchensee, maar mocht je echt een liefhebber zijn biedt dit skigebied mogelijk te weinig uitdaging. 

De après-ski is voornamelijk in Flachau erg populair, je kunt hier tot in de vroege uurtjes doorfeesten. Daarnaast vallen er in de Salzburger Sportwelt ook andere activiteiten te ondernemen zoals rodelen, langlaufen, ijsklimmen en sleeën.

Verblijf

Verblijf Hotel Alpenwelt

Beschrijving

Dit mooie en moderne hotel is geopend in december 2011. Het staat bekend om het gastvrije en vriendelijke personeel en heeft een mooie wellness.

Ligging
Het hotel ligt op 10 minuten lopen van het centrum, op 250 meter van de Star Jet Kabelbaan en de skibushalte is voor het hotel.

Kamers
We hebben in hotel Alpenwelt eenpersoonskamers en tweepersoonskamers gecontracteerd. In de tweepersoonskamers verblijf je met een medereiziger van hetzelfde geslacht. De kamers zijn voorzien van douche, toilet, föhn, flatscreen TV, telefoon, kluisje, koelkastje en balkon met panoramisch uitzicht over de bergen van Flachau.

Faciliteiten
Hotel Alpenwelt is voorzien van een restaurant, bar, café, skikelder met verwarmde skischoenruimte en parkeergelegenheid. Daarnaast heeft het hotel ook nog 300 m2 aan sauna- en wellness mogelijkheden. Er is een Finse sauna, soft sauna, tepidarium, infraroodcabine, stoombad en relaxruimte met saunabar (badjassen te huur). Er is wifi in het gehele hotel aanwezig.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Alpenwelt
Hotel Alpenwelt

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Flachau
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Flachau

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer