Singlereizen.nl

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Zell am See, Oostenrijk

Event waar je bij wilt zijn
Dit gaat gaaf worden. Een wintersport-event in het mooie Zell am See. Deze unieke week staat bol van de gezelligheid en biedt extra veel skiplezier. Naast jouw eigen leeftijdsgroep zijn er namelijk ook andere groepen met hoger opgeleide singles in dit bekende wintersportdorp. Hierdoor profiteer jij van speciale extra’s.

Zo organiseren we uitbundige après-ski feesten onderaan de piste. Met 250 singles en goede DJ’s wordt dit een onvergetelijk afsluiter van elke dag. Ook is er een speciale bus voor wie een dagje wil skiën in het mooie Saalbach. Hieronder lees je meer over deze gezellige wintersportvakantie.

Leuke groep gelijkgestemden
Deze week ontmoet je gegarandeerd allerlei mensen met wie jij een bijzondere klik hebt. Jouw groep bestaat uit 50-60 singles van ongeveer dezelfde leeftijd. De sfeer is open en iedereen is dol op sneeuw.

Er gaan altijd 3 of 4 reisleiders mee met jouw groep. Zij begeleiden de skisafari’s, houden elke dag een praatje en zorgen er voor dat jij onbezorgd kunt genieten.

Extra leuk is het dat er deze week nog 4 groepen zijn. Je komt elkaar overal tegen. Op de piste, bij de lunchtentjes en natuurlijk bij de speciale après-ski feesten. Het belooft dus één grote gezellige wintersportvakantie te worden. Maar er zijn altijd genoeg deelnemers te vinden die het liever rustig aan doen. Die spelletjes willen spelen of lekker rustig bijkletsen met elkaar. Uitbundig feesten of juist rustig aan doen: er zijn altijd singles te vinden die dezelfde behoefte hebben als jij. Vrijheid – blijheid is het motto.

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Zell am See, Oostenrijk
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Zell am See, Oostenrijk

Activiteiten

Après-ski
De après-ski wordt deze week een groot feest. Onderaan de piste bouwen we namelijk ons eigen podium en bar. Hoe leuk is het dat je hier na een dag skiën gezellig kunt naborrelen met je eigen club mensen? Lekker dansen, lachen en meezingen op Oostenrijkse schlagers.

In totaal komen hier 250 singles op af. Van onze ervaringen in Passo Tonale Italië weten we wat voor magisch sfeertje dit geeft.

Ski-safari's op jouw niveau
Niets is zo leuk als skiën of snowboarden met mensen van jouw niveau. En het is dan helemaal fijn als er een enthousiaste reisleidster mee gaat die de weg wijst. Tijdens onze skisafari’s kun je hier volop van genieten (inclusief).

Er zijn skisafari’s op verschillende niveaus, dus haak aan waar je wilt. Ga je liever zelf op pad met een groepje? Dat is uiteraard ook helemaal goed. Vrijheid-blijheid.

  • Skisafari’s zijn vijf ochtenden in de week.
  • Geen pistekaartjes lezen maar gewoon lekker achter iemand aan skiën.
  • Er zijn altijd genoeg deelnemers van jouw niveau.
  • We hebben 4 niveaus: blauw – lichtrood -donkerrood – zwart.
  • Je kunt elke dag van groepje wisselen.
  • Ook een ‘First-run-safari’. Extra vroege skisafari zodra de liften open gaan.
  • Je kunt al aanhaken bij de blauwe safari als je zonder aanwijzingen een blauwe, liefst rode piste afkomt.
  • Het is verplicht om een helm te dragen bij deelname aan de skisafari’s.
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Zell am See, Oostenrijk
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Zell am See, Oostenrijk

Ski-info

SKIGEBIED Schmitten - Zell am See

Schmitten maakt onderdeel uit van de skiregio Kitzbüheler Alpen. Met ruim 80 kilometer aan pistes biedt het gebied een gevarieerd aanbod aan de wintersport liefhebbers van alle niveaus. Schmitten beschikt over een moderne gondel die ontworpen is door de Porsche Design Studio, een ervaring opzich! 

Het skigebied, ook wel bekend als Schmittenhöhe, heeft een funpark waar alle boarders en freeskiërs  elkaar ontmoeten. De berg is ideaal voor beginnende skiërs, je vindt er namelijk genoeg blauwe pistes om te oefenen of je skills te verbeteren. Er zijn ook een aantal uitdagende pistes voor de gevorderden, maar dit is niet het ideale gebied voor echt pittige tochten. Wel vind je in Schmitten de Schüttabfahrt en de Trassabfahrt, waar gevorderde skiërs een echte kick van zullen krijgen!

Verblijf

Verblijf Der Waldhof

Beschrijving

Dit goede 4-sterren hotel ligt ideaal t.o.v. pistes en ons après-ski feest. Het personeel is vriendelijk, de kamers zijn comfortabel en er hangt een gezellige sfeer.

Extra bijzonder is het buiten zwembad. Het water is altijd 35 graden. Zie je het al voor je? Lekker baantjes trekken samen met je medereizigers terwijl je uitkijkt op prachtige besneeuwde bergtoppen.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Der Waldhof
Der Waldhof

Verblijf Zum Hirschen

Beschrijving

Dit 4-sterren hotel ligt ideaal t.o.v. het gezellige centrum van Zell am See. Hier geniet je van lekkere 3-gangen-diners, fijne wellness-faciliteiten en een zwembadje. Dit hotel is voor de groep 40 t/m 59 jaar en biedt plaats aan 60 gasten.

In totaal zijn we deze week met 250 singles in Zell am See. Doordat je in dit hotel maar met één groep verblijft, heb je hier iets meer privacy.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Zum Hirschen
Zum Hirschen

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Zell am See, Oostenrijk
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Zell am See, Oostenrijk

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer