Singlereizen.nl

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kaprun

Met de feestdagen sneeuwzeker wintersporten in Kaprun
Dit jaar vieren we kerst in het bekende Oostenrijke Kaprun. Het is een ideale bestemming wanneer je sneeuwzekerheid, gezelligheid en veel keuzemogelijkheden belangrijk vind.

Overdag ga je lekker op pad met onze skisafari begeleiders, in de namiddag bouwen we met z’n alleen een mooi feestje in de Baumbar of in Pavillon. Geen stille nacht, heilige nacht dit jaar, hoewel er natuurlijk extra aandacht wordt besteed aan kerstavond.

Oostenrijkers weten als geen andere hoe je een lekker feestdagensausje aanbrengt over zulke dagen. De groepen bestaan uit ongeveer 40 hoger opgeleide single leeftijdgenoten per hotel. Sneeuwzeker skigebied door aanwezigheid gletsjer.

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kaprun
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kaprun

Activiteiten

Skiën op drie niveaus
Elke dag organiseren wij ski-safari’s. Gezellige tochten met een leuke groep. Er zijn verschillende groepen, dus haak aan waar jij je prettig bij voelt.

Hoe lijkt je dit? Geen pistekaartjes lezen maar gewoon lekker achter iemand aan skiën.

Er zijn altijd genoeg reizigers van jouw ski-niveau.
We hebben 3 niveaus: blauw – rood – zwart.
Je kunt elke dag van groepje wisselen.

Uiteraard kun je ook gewoon zelf lekker op pad. Aanhaken is vrijblijvend.
De ski-safari’s worden altijd erg goed beoordeeld.

Après ski
Geen wintersport zonder apres-ski! En met z’n grote groep is dat altijd mega gezellig. Zeker in Oostenrijk! Van dansen op de bar tot meezingen met de schlagers: “Jetzt geht loss”. In Kaprun zijn diverse bars en discotheken. Bekende bars zijn bijvoorbeeld Pavillon, Dancing Queen Kaprun, Baumbar en Hillberger’s Beisl.

Rond 20 uur eten we in het hotel
Daarna doorfeesten, bordspelletjes spelen, relaxen in de sauna of tijd voor een boek. Doe vooral waar je zin in hebt.
Ook op het programma dit jaar: de Wintersport-Pub-Quiz.

Pubquiz
Altijd weer een van de hoogtepunten van de reis. Je wordt ingedeeld in groepjes en strijdt fanatiek om de hoofdprijs. Welk groepje weet de meeste punten te scoren? De vragen lijden tot frustratie en triomf. Van welk televisieprogramma was nu ook alweer die tune? En wat was verdorie ook alweer de hoofdstad van Venezuela? 

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kaprun
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kaprun

Ski-info

SKIGEBIED Kitzsteinhorn Kaprun

Kaprun is een zeer geliefde wintersportbestemming onder de Nederlanders. De Maiskogel is erg gezellig en ook de gletsjer en het gezellige dorp trekken elk jaar weer wintersporters van elke leeftijd en niveau. 

De beginnende wintersporters kunnen het beste terecht bij de Maiskogel, dichtbij het dorp Kaprun. De hoogte valt hier met 1675 meter relatief mee en ook de moeilijkheidsgraad en het beperkte aantal pistes zorgen ervoor dat deze berg ideaal is voor de beginnende skiër. 

De Langwied afdaling is een stuk ongeprepareerde piste die ideaal is voor de beginnende of lichtgevorderde off-piste skiër. 

Als er wat minder sneeuw ligt, moet je echt een keer naar de gletsjer van de Kitzsteinhorn. Net buiten het dorp bevindt zich het dalstation, maar deze is met de bus of de auto prima te bereiken. Twee liften brengen je hier tot 3029 meter, dus sneeuw zal hier zeker te vinden zijn! De pistes zijn hier breed en lang. Mocht je wat uitdagendere pistes zoeken, dan zit je iets lager op de berg op je plek. 

Op de gletsjer zijn vrijwel geen vlakke stukken te vinden, dus je hoeft hier bijna nooit te prikken of te steppen. 

Verblijf

Verblijf Verwöhnhotel Vötters Sportkristall Kaprun

Beschrijving

Dit 4-sterrenhotel wordt beheerd door een familie en ligt op een schilderachtige, rustige locatie op loopafstand van het dorpscentrum van Kaprun. De skibus stopt voor de deur.

Facaliteiten
Het hotel biedt spafaciliteiten zoals een binnenzwembad, een sauna, een stoombad, een infraroodcabine en een unieke hot tub in de openlucht. In het gehele hotel is gratis WIFI aanwezig.

Kamers
Alle 2-persoonskamers hebben 2 losse bedden. Je deelt de kamer met iemand van hetzelfde geslacht en leeftijdscategorie. Er zijn enkele single kamers beschikbaar. Toeslag hiervoor bedraagt €175 (zolang de voorraad strekt).

Verzorging
We verblijven op basis van halfpension (ontbijt + diner). 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Verwöhnhotel Vötters Sportkristall Kaprun
Verwöhnhotel Vötters Sportkristall Kaprun

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kaprun
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) in Kaprun

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer