Singlereizen.nl

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Sauze d'Oulx, Italië

Zon, sneeuw en DJ's: Bella Italia
Ga je gezellig mee naar het zeer grote skigebied 'Via Lattea' met ruim 400 kilometer aan pistes? In Sauze d'Oulx kun je genieten van een heerlijke wintersportvakantie waarbij je zelfs over de landgrenzen van Italië naar Frankrijk kunt skiën of mee kunt doen aan de gezellige begeleide ski-safari's. In het gezellige dorp hangt een Italiaans sfeertje waar je bourgondisch kan genieten en natuurlijk après-skiën. We gaan weer met een leuke groep gelijkgestemde (HBO-WO) singles en een enthousiaste reisleiding. We verblijven bovendien in twee prima hotels, inclusief ontbijt en diner. Welke bij jou past is afhankelijk van je leeftijd. We gaan met een groep 25-39 jaar en met een groep 30-45 jaar. In jouw hotel zul je met ongeveer 50 singles van jouw leeftijd zijn.
Genoeg om verschillende niveaus skigroepen te maken en zeker ook genoeg om leuke feestjes te vieren. Het skiën of snowboarden is net zo belangrijk als de gezelligheid met elkaar.

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Sauze d'Oulx, Italië
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Sauze d'Oulx, Italië

Activiteiten

Ga mee op ski-safari
Tijdens de week organiseren wij op vijf ochtenden begeleide ski-safari’s op drie tot vier niveaus. Dit zijn gezellige tochten onder leiding van een gids. Er zijn verschillende niveau’s, dus haak aan als je zin hebt.

Uitbundige après-ski
De après-ski in Sauze d’Oulx is leuk. Wist je dat sommige club eigenaren op Ibiza, in de winter hun geld verdienen in dit Italiaanse dorp? En met zo’n leuke groep singles wordt het al helemaal één groot feest.

  • Vele leuke après-ski kroegen met live muziek
  • Onze favorieten: de ‘The Village’ en de Ierse Pub Paddy’s
  • Apres-ski met beide hotels: mooie grote groep Nederlandse singles
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Sauze d'Oulx, Italië
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Sauze d'Oulx, Italië

Ski-info

SKIGEBIED Via Lattea

Via Lattea ligt op de grens van Frankrijk en Italië en is met 400 kilometer aan pistes het grootste skigebied van Italië. De bekende plaatsen Sauze d'Oulx en Sestrière makan deel uit van dit gebied. De pistes reiken hier tot 2823 meter en zijn geschikt voor wintersporters van elk niveau!

Voor de beginnende skiërs zijn er in Via Lattea veel goede en simpele pistes te vinden. Vooral boven Montgenèvre zijn er vooral groene en blauwe pistes. Voor de gevorderde wintersporters die meer uitdaging zoeken, zijn er voldoende rode en ook zeer steile zwarte pistes aanwezig. Mocht je graag lange tochten willen maken, is dit hier ook zeker mogelijk. De off-piste mogelijkheden zijn in Via Lattea ook fantastisch!

Via Lattea is zeer sneeuwzeker. Dankzij de grootte van het gebied en de meteorologische ligging is hier altijd wel ergens sneeuw te vinden! 

Verblijf

Verblijf Grand Hotel La Torre

Beschrijving

Dit mooie markante gebouw zie je al vanaf de piste liggen. Het panoramisch uitzicht vanaf het restaurant is prachtig. En heb je last van spierpijn na het skiën? In de heerlijke sauna kom je weer helemaal tot rust.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Grand Hotel La Torre
Grand Hotel La Torre

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot zes weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van € 25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je tot 3 weken voor vertrek kosteloos (met uitzondering van € 25,- boekingskosten) kunt annuleren.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Sauze d'Oulx, Italië
Singlereis Wintersport vakantie (HBO-WO) Sauze d'Oulx, Italië

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer