Singlereizen.nl

Singlereis Wintersport Kaprun Salzburgerland, Oostenrijk

Vötter’s Sportkristall Verwöhnhotel****

Het vier-sterrenhotel is van topkwaliteit en nieuw in ons aanbod. 's Avonds geniet je eerst van een 4-gangenmenu waarna je kunt kiezen om de après-skibars in Kaprun te ontdekken of je te laten onderdompelen in het heerlijke wellnesscentrum.



Singlereis Wintersport Kaprun Salzburgerland, Oostenrijk
Singlereis Wintersport Kaprun Salzburgerland, Oostenrijk

Activiteiten

Activiteiten
De skivakantie in Kaprun is uitermate geschikt voor skiërs die op zoek zijn naar veel sneeuwplezier en een gezellige après-ski. Voor degene die graag nog lessen willen volgen zijn er verschillende mogelijkheden bij de skischolen in de omgeving.

Puur genieten
Geniet ten volste van een heerlijke Weissenbier of haal je een rondje schnaps voor jou en je reisgenoten? Alles kan, zolang je maar geniet van jouw vakantie in Oostenrijk. Je ontdekt hier de heerlijke pistes en je hebt onbevangen contact met andere singles tijdens het skiën of snowboarden.

Vrijblijvende activiteiten
Een dagje niet skiën? Dat is geen probleem, vraag gerust aan onze reisleider wat voor leuks er te doen is in Kaprun. Want naast de après-skibar weet de reisleider nog meer te vertellen over de omgeving en leuke bezigheden. Tijdens de vakantie organiseert de reisleider dan ook diverse vrijblijvende activiteiten en voorziet je van leuke weetjes.

Après-ski en relax
Onze reisleider ter plaatse neemt je geregeld mee naar een gezellige après-skibar op de piste om er voor te zorgen dat jullie genoeg vocht binnen krijgen, want een wintersport is natuurlijk veel zweten. Mocht je ’s avonds nog wat energie over hebben dan kunnen we de dag gezellig afsluiten in een après-skibar in de buurt van het hotel. Meer zin in relaxen? Kies dan voor een bezoekje aan het wellnesscentrum. 

Singlereis Wintersport Kaprun Salzburgerland, Oostenrijk
Singlereis Wintersport Kaprun Salzburgerland, Oostenrijk

Ski-info

SKIGEBIED Kitzsteinhorn Kaprun

Kaprun is een zeer geliefde wintersportbestemming onder de Nederlanders. De Maiskogel is erg gezellig en ook de gletsjer en het gezellige dorp trekken elk jaar weer wintersporters van elke leeftijd en niveau. 

De beginnende wintersporters kunnen het beste terecht bij de Maiskogel, dichtbij het dorp Kaprun. De hoogte valt hier met 1675 meter relatief mee en ook de moeilijkheidsgraad en het beperkte aantal pistes zorgen ervoor dat deze berg ideaal is voor de beginnende skiër. 

De Langwied afdaling is een stuk ongeprepareerde piste die ideaal is voor de beginnende of lichtgevorderde off-piste skiër. 

Als er wat minder sneeuw ligt, moet je echt een keer naar de gletsjer van de Kitzsteinhorn. Net buiten het dorp bevindt zich het dalstation, maar deze is met de bus of de auto prima te bereiken. Twee liften brengen je hier tot 3029 meter, dus sneeuw zal hier zeker te vinden zijn! De pistes zijn hier breed en lang. Mocht je wat uitdagendere pistes zoeken, dan zit je iets lager op de berg op je plek. 

Op de gletsjer zijn vrijwel geen vlakke stukken te vinden, dus je hoeft hier bijna nooit te prikken of te steppen. 

Verblijf

Verblijf Sportkristall Verwöhnhotel

Beschrijving

Vötter’s Sportkristall Verwöhnhotel is een gezellig en zeer comfortabel 4-sterrenhotel, gelegen op een rustige plek, in het centrum van Kaprun. Het hotel is een typisch familiebedrijf dat compleet gerenoveerd is en voor een deel zelfs nieuw gebouwd. Het hotel biedt alles wat je nodig hebt na een heerlijke dag op de ski's. Zo kun je s 'avonds gebruik maken van het grote wellnesscentrum met onder andere een Finse sauna, stoom- en kruidencabine, infraroodcabine, rustruimte met waterbedden en belevings- en stortdouche.

Even iets anders dan skiën of snowboarden
Door de centrale ligging van het hotel zijn er ook veel mogelijkheden buiten het hotel om. Denk hierbij aan een gezellige wandeling door het dorp of bezoek een van de vele après-skibars in de omgeving en geniet hier van een lekker drankje. Je zult je hier in ieder geval nooit vervelen!

Ligging
Het hotel ligt op een schilderachtige, rustige locatie op slechts 5 minuten lopen van het gezellige dorpscentrum van Kaprun. Op 200 meter afstand is een gezellige markt te vinden. En met de skibus die voor de deur stopt ben je binnen 5 minuten bij de gondel die je tot grotere hoogtes brengt.

Kamers
In Vötter’s Sportkristall Verwöhnhotel verblijf je in een 1- persoonskamer. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van sateliet-TV, zithoekje, kluis (tegen betaling), telefoon, Wifi (tegen betaling) en een luxe badkamer met föhn, bad of douche/toilet. De meeste kamers beschikken ook over een balkon. Boek je samen met een vriend of vriendin, dan kun je er ook voor kiezen om samen te verblijven in een 2-persoonskamer. 

Het hotel beschikt over:

Verzorging
Je boekt deze wintersportvakantie op basis van halfpension. 's Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar met lokale producten: kies uit diverse muesli en zuivelproducten, verschillende soorten fruit en groentes of uit een selectie van de beste ham- en kaassoorten.

‘s Avonds wordt het 3-gangen diner geserveerd. Kies je een vlees- of visgerecht of toch liever vegetarisch? Een soep- en saladebuffet staat standaard voor jullie klaar en het dessert maakt de maaltijd compleet. Alleen de drankjes reken je zelf nog af. De sommelier vertelt je graag welke wijn het best bij je gerecht past. Er zijn tafels voor de groep gereserveerd, zodat we gezamenlijk kunnen eten. Sehr gemütlich!

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Sportkristall Verwöhnhotel
Sportkristall Verwöhnhotel

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

1-persoonskamer zonder toeslag
Bij deze reis verblijf je in een 1-persoonskamer.

Wijzigingen voorbehouden
Genoemde activiteiten/reisprogramma zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Activiteiten
Een aantal activiteiten is inclusief tijdens deze single vakantie. Zo heb je een complete vakantie waar je er af en toe op uit trekt met je single reisgenoten. Zie het kopje activiteiten voor de activiteiten die in het programma van de reis zitten.

Op reis met leeftijdsgenoten
Wanneer je met ons op reis gaat, vier je altijd vakantie met een groep leeftijdsgenoten. Wel zo fijn om met andere singles op te trekken die in dezelfde levensfase zitten. De groepssamenstelling kun je zien in het tabblad Vertrekdata, prijzen en groepsinfo. Omdat iedereen de vakantie in z’n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Samen maken jullie er een mooie en gezellige vakantie van, maar altijd met de vrijheid om er alleen op uit te gaan. Je mag natuurlijk ook met ons mee als je wel een relatie hebt, maar je partner thuis blijft. Uiteraard kan je ook boeken samen met een broer, zus, vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie willen.

Verzekeringen
We raden je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren, je kan niet gaan of je moet eerder naar huis door omstandigheden in je naaste familie of je moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent want dan kost het je namelijk veel geld. Een reis- en annuleringsverzekering is niet inbegrepen maar kun je wel afsluiten als je dit wilt.  Als je reisverzekering bij ons afsluit is dit inclusief bijzondere sportendekking.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Wintersport Kaprun Salzburgerland, Oostenrijk
Singlereis Wintersport Kaprun Salzburgerland, Oostenrijk

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer