Singlereizen.nl

Singlereis Wintersport Campitello Dolomiti Superski, Italië

De bekende Sella Ronda skitocht kun je vanuit hier perfect doen. Als vervente skiër staat deze zeker op je bucketlist! Elke afdaling is weer een genot voor het oog!

Na het genot van je afdaling kom je helemaal tot rust in de welness van het hotel.



Singlereis Wintersport Campitello Dolomiti Superski, Italië
Singlereis Wintersport Campitello Dolomiti Superski, Italië

Activiteiten

Wintersporten in Italië, voor een ultiem vakantiegevoel!
Deze wintersportreis in Campitello staat in het teken van tochten maken door de mooiste gebieden van Val di Fassa. Elke dag kunnen we weer een andere kant uit. Wanneer we met de shuttlebus van het hotel bij de lift aankomen, pakken we de gondel omhoog naar de Col Rodella vol uitdagende pistes!

Voor beginners en experts
Deze skivakantie in Val di Fiemme is uitermate geschikt voor skiërs en snowboarders die op zoek zijn naar een uitdagend gebied met goede faciliteiten en heerlijk eten. Voor degene die graag nog lessen willen volgen zijn er verschillende mogelijkheden bij de skischolen in de omgeving.

Sella Ronda skitour
Natuurlijk gaan we deze week de beroemde Sella Ronda skiën! We staan vroeg op om de eerste lift omhoog te pakken en zijn de hele dag onderweg. De route staat goed aangegeven. De route loopt rondom het Sella Massief. Af en toe pakken we een skilift omhoog en maken vervolgens mooie afdalingen. We komen langs Selva, Wolkenstrein, Val Gardena en Arabba en genieten continu van het uitzicht op de Sella toppen. De Sella Ronda is voor iedereen met doorzettingsvermogen en redelijke conditie goed te doen. Als beginnend skiër is dit te uitdagend, maar met een aantal weken ski-ervaring lukt het je wel om deze mooie tocht te voltooien.

Andere tochten
Het skigebied is zo uitgestrekt dat we elke dag weer een andere kant op kunnen. Je reisleider zal voorstellen om mee te gaan op de mooiste tochten door het gebied. Welke kant wil je op? Naar de Marmolada gletsjer of richting Pozza di Fassa? Natuurlijk maken we onderweg af en toe een stop voor een cappuccino of een Italiaanse lunch.

Als we echt fanatiek een tocht willen maken naar de mooiste plekken van het skigebied kunnen we met de hele groep ervoor kiezen om een tocht met een lokale expert te maken.
Singlereis Wintersport Campitello Dolomiti Superski, Italië
Singlereis Wintersport Campitello Dolomiti Superski, Italië

Ski-info

SKIGEBIED Dolomiti Superski

Met zo'n 1200 kilometer aan pistes, 432 liften en 16 skigebieden, is Dolomiti Superski de grootste skiregio ter wereld! De skigebieden liggen in de Dolomieten en zijn allemaal toegankelijk met de skipas van de Dolomiti Superski. De regio is zonnig, maar als de sneeuwval niet optimaal is, zorgen de sneeuwkanonnen ervoor dat 90 procent van de pistes besneeuwd kunnen worden. 

De moderne liften zorgen ervoor dat alle gebieden op elkaar aangesloten zijn en je de wereldberoemde Sella Ronda kunt skiën. Deze mooie skitocht doorkruist de skigebieden Val Gardena, Alta Badia, Arabba en Val di Fassa. 

Dankzij de enorme keuze aan pistes is er voor zowel beginners als gevorderden altijd iets te beleven in de Dolomiti Superski. Het gebied staat in ieder geval garant voor geweldige tochten!

Het gebied beslaat de volgende skigebieden:

Verblijf

Verblijf Hotel Stella Montis

Beschrijving

In het Italiaanse skidorp Campitello ligt het 4-sterren Hotel Stella Montis. Dit recent gerenoveerde hotel heeft uitzicht op het dorp en de indrukwekkende Dolomieten.

Ligging
Hotel Stella Montis ligt op 1000 meter van de skilift van Campitello, die je in een keer het Sella massief inbrengt. Het hotel heeft een gratis shuttlebus die je naar de liften brengt en haalt. Ideaal! Het hotel ligt op loopafstand van het dorp, waar een paar winkels en gezellige kroegen zijn. Het grotere Canazei ligt slechts 3 kilometer verderop.

Faciliteiten

Kamers
Je kunt kiezen uit een 1-persoonskamer of een 2-persoonskamer (in principe op indeling met een reisgenoot van hetzelfde geslacht indien je alleen boekt). De kamers zijn verzorgd en comfortabel en hebben een eigen douche en toilet, kast, tafel en TV. De meeste kamers hebben ook een balkon. Je kunt tegen een hogere toeslag kiezen voor een tweepersoonskamer voor alleengebruik.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Stella Montis
Hotel Stella Montis

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

1-persoonskamer
Als je een 1-persoonskamer boekt verblijf je alleen op een kamer (hiervoor wordt een toeslag berekend). Let op: 1-persoonskamers zijn beperkt beschikbaar.

2-persoonskamer
Als je een 2-persoonskamer boekt verblijf je met een andere deelnemer van hetzelfde geslacht op deze kamer.

Wijzigingen voorbehouden
Genoemde activiteiten/reisprogramma zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Activiteiten
Een aantal activiteiten is inclusief tijdens deze single vakantie. Zo heb je een complete vakantie waar je er af en toe op uit trekt met je single reisgenoten. Zie het kopje activiteiten voor de activiteiten die in het programma van de reis zitten.

Op reis met leeftijdsgenoten
Wanneer je met ons op reis gaat, vier je altijd vakantie met een groep leeftijdsgenoten. Wel zo fijn om met andere singles op te trekken die in dezelfde levensfase zitten. De groepssamenstelling kun je zien in het tabblad Vertrekdata, prijzen en groepsinfo. Omdat iedereen de vakantie in z’n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Samen maken jullie er een mooie en gezellige vakantie van, maar altijd met de vrijheid om er alleen op uit te gaan. Je mag natuurlijk ook met ons mee als je wel een relatie hebt, maar je partner thuis blijft. Uiteraard kan je ook boeken samen met een broer, zus, vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie willen.

Verzekeringen
We raden je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren, je kan niet gaan of je moet eerder naar huis door omstandigheden in je naaste familie of je moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent want dan kost het je namelijk veel geld. Een reis- en annuleringsverzekering is niet inbegrepen maar kun je wel afsluiten als je dit wilt.  Als je reisverzekering bij ons afsluit is dit inclusief bijzondere sportendekking.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Wintersport Campitello Dolomiti Superski, Italië
Singlereis Wintersport Campitello Dolomiti Superski, Italië

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer