Singlereizen.nl

Singlereis Wintersport Madonna di Campiglio

De prijzen en data voor deze singlereis zijn medio september/oktober 2022 bekend. Meld je aan via het tabblad ‘Vertrekdata, prijzen & groepsinfo’ om op de hoogte te blijven.  

Woorden kunnen de adembenemende achtergrond van het platteland van Trentino niet beschrijven, met verreikende uitzichten in alle richtingen. Door het interieur van dit hotel komt er een verfijnde sfeer tot stand om echt het meeste uit uw verblijf in de bergen te halen.

Alles op een rijtje:

De nabijheid van de Spinale-kabelbaan maakt het voor gasten gemakkelijk om de skiliften van Madonna di Campiglio te bereiken, terwijl het hotel ook gemakkelijk toegang biedt tot de Vallesinella-watervallen en de prachtige paden die door het Adamello Brenta Nationaal Park slingeren. De locatie van het hotel is perfect voor een duurzame “autovrije” vakantie, aangezien het aangrenzende Piazza Brenta (Palù) een selectie van bars, winkels, verhuurfaciliteiten en een wekelijkse markt biedt. Op slechts een paar minuten lopen ligt het voetgangersgebied van Madonna di Campiglio, met zijn aanbod aan winkels, restaurants, bars en uitgaansgelegenheden.

Singlereis Wintersport Madonna di Campiglio
Singlereis Wintersport Madonna di Campiglio

Activiteiten

Vrijdag - Dag van vertrek
We ontmoeten elkaar aan het einde van de middag of begin van de avond bij één van de opstapplaatsen in Nederland. Onze touringcar rijdt in de nacht naar Italië, op deze manier komen we 's ochtends uitgerust aan in het prachtige besneeuwde Madonna di Campiglio.

Zaterdag - Dag van aankomst
Na aankomst regel je samen met de reisbegeleiding je lessen en/of huurmateriaal. Als je direct de piste op wilt, kun je een liftpas voor de gehele periode boeken. Voor de rest van de vakantiegangers is er vandaag genoeg tijd om het dorp te verkennen of een bezoek te brengen aan de leukste bars in de buurt.

Zondag tot en met vrijdag
Vandaag gaan de 7-daagse liftpassen in en geniet je dagen lang van het fantastische aanbod aan pistes en afdalingen. Samen met een leuke groep singles maken we dagelijks mooie tochten, drinken we 's avonds een drankje in de après-ski of gaan lekker relaxen in de huisbar van het hotel. Deze week staat volledig in het teken van veel skiën en snowboarden.

Zaterdag - Dag van de terugreis
Is je pas op de dag van vertrek ook nog geldig? Dan mag je nog de hele dag de piste op, want de touringcar vertrekt pas na het diner. Voor het avondeten (niet exclusief) regelt de reisbegeleiding een gezellig restaurant in het dorp, waar we met z'n allen onze onvergetelijke tijd in Italië afsluiten.

Zondag - Terugkomst in Nederland
In de loop van de ochtend rijden we Nederland weer binnen.

Singlereis Wintersport Madonna di Campiglio
Singlereis Wintersport Madonna di Campiglio

Ski-info

SKIGEBIED Dolomiti Superski

Met zo'n 1200 kilometer aan pistes, 432 liften en 16 skigebieden, is Dolomiti Superski de grootste skiregio ter wereld! De skigebieden liggen in de Dolomieten en zijn allemaal toegankelijk met de skipas van de Dolomiti Superski. De regio is zonnig, maar als de sneeuwval niet optimaal is, zorgen de sneeuwkanonnen ervoor dat 90 procent van de pistes besneeuwd kunnen worden. 

De moderne liften zorgen ervoor dat alle gebieden op elkaar aangesloten zijn en je de wereldberoemde Sella Ronda kunt skiën. Deze mooie skitocht doorkruist de skigebieden Val Gardena, Alta Badia, Arabba en Val di Fassa. 

Dankzij de enorme keuze aan pistes is er voor zowel beginners als gevorderden altijd iets te beleven in de Dolomiti Superski. Het gebied staat in ieder geval garant voor geweldige tochten!

Het gebied beslaat de volgende skigebieden:

Verblijf

Verblijf Hotel Chalet all’Imperatore

Beschrijving

We verblijven deze week in het (door een familie gerunde) Hotel Chalet all'Imperatore.

Hotel Chalet all'Imperatore
De familie Zanolini staat klaar om je een onvergetelijke en actieve vakantie in Trentino te bezorgen. Hun 4-sterrenhotel in Madonna di Campiglio combineert op vakkundige wijze ontspanning + comfort en biedt een uitnodigende familiesfeer waar onze gasten zich helemaal thuis voelen.

Wellness & spa
Het spa- en welzijnscentrum geeft je de kans om het meeste uit je tijd in Madonna di Campiglio te halen, waar ontspanning na een dag op de pistes praktisch verplicht is!

In het hotel zijn o.a. de volgende faciliteiten aanwezig:

Regels voor het zwembad:
Draag rubberen doucheschoenen (verkoop van teenslippers voor volwassenen: €5).

Regels voor het spa- en wellnesscentrum: 
Alleen natuurlijke handdoeken en kleding zijn toegestaan in de sauna en het Turks stoombad (katoen, linnen, etc.). Gasten kunnen de meegeleverde handdoeken gebruiken om zichzelf of de banken te bedekken, zodat geen enkel lichaamsdeel het hout raakt.

Hotelkamers
Alle kamers beschikken over een ruim balkon en een comfortabel kingsize bed. De badkamer heeft een toilet met bad of douche.

Verzorging
We verblijven op basis van half pension. Zeven dagen lang wordt er 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet voor jullie klaar gezet en 's avonds schuif je aan bij een heerlijk viergangendiner. Het half pension start op zaterdagavond met het diner en eindigt na het ontbijt op de zaterdag van vertrek.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Chalet all’Imperatore
Hotel Chalet all’Imperatore

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Groepssamenstelling
Gelijke man/vrouw verhouding (zover mogelijk).

Verzekeringen
Het is bij deze reis mogelijk om een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. 

Annulering
Indien een reis onvoldoende aanmeldingen heeft, zullen wij je hier uiterlijk 21 dagen voor vertrek over informeren. 

Wijzigingen
Ons reisprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen. Uiteraard zorgen wij voor een gelijkwaardig alternatief.  

Boekingsbevestiging & factuur
Je ontvangt van ons binnen twee werkdagen een defintieve boekingsbevestiging. Dit is tevens de factuur van jouw geboekte reis. Wij vragen je om een directe aanbetaling, het restant dient uiterlijk zes weken voor vertrek bij ons binnen te zijn. Let op: je ontvangt hiervoor geen tweede factuur. 

Reisinfo & tickets
De laatste reisinformatie ontvang je ca. 14 dagen voor vertrek. Hierin vind je alle informatie over jouw reis, opstapplaatsen en tijden en je verblijf. Eventuele vliegtickets ontvang je gelijk met de laatste reisinformatie. 

Last-minutes
Boek je last-minute? Dan vragen wij je om een directe betaling van de gehele reissom, samen met een betalingsbewijs. 

Reizen op aanvraag
Is jouw reis op aanvraag? Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om de reis te bevestigen of te annuleren/omboeken.  

Corona garantie
Boek deze reis nu met corona-garantie!Wordt de reis geannuleerd door Corona maatregelen? Dan ontvang je de volledige reissom retour!

Eigen vervoer
Natuurlijk is het ook mogelijk om met eigen vervoer naar onze bestemming te reizen. In dat geval is de aankomst- en vertrekdag op zaterdag (tenzij anders aangegeven).

Ski- of snowboardlessen
Helaas is het bij deze bestemming niet mogelijk om via ons ski- of snowboardlessen te volgen. Natuurlijk helpt de reisleiding je graag om ter plaatse je lessen te boeken bij een plaatselijke skischool. Zo ontvang je de persoonlijke aandacht en het niveau dat bij je past. 

Materiaalhuur
Helaas is het bij deze bestemming niet mogelijk om via ons materiaal te huren. Natuurlijk helpt de reisleiding je graag om ter plaatse je materiaal te boeken bij een plaatselijke verhuur. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Wintersport Madonna di Campiglio
Singlereis Wintersport Madonna di Campiglio

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer