Singlereizen.nl

Singlereis Wintersport in Marilleva

Bij wintersport denk je meteen aan Oostenrijk: gemütliche hotels, lekkere Kaiserschmarrn en eindeloze après-ski's. Maar Italië: heb je daar wel eens aan gedacht?

Even voorstellen: Marilleva. Zoek het ergens vlak bij het bekende Madonna di Campiglio aan de zuidzijde van de Italiaanse Alpen. De glooiende pistes zijn ideaal voor beginnende wintersporters. Wil je nét even wat extra’s? Dan neem je gewoon de grote skipas, waarbij je de Tonale-Presena gletsjer niet mag missen! Een ander hoogtepunt van deze reis is het viersterren hotel Monte Giner in het charmante Mezzana Marilleva, middenin de zonnige Dolomieten. We hebben veel hotels gezien van binnen, maar wat ze hier onder service verstaan is in goed Italiaans 'incredibile'... Na een dagje op de latten kun je prima après-skiën in het hotel. Niet 'gewoon' met een alcoholisch drankje in de hand, maar in de uitgebreide Beauty & Wellness, inclusief zwem- en bubbelbad. Voor je het weet ben je weer helemaal fit voor de volgende dag.

Verzorging
De uitstekende verzorging is op basis van halfpension. In het restaurant van het hotel wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet en een driegangen keuzemenu met een vers antipasti-buffet geserveerd. Je maakt hier zeker kennis met de overheerlijke Italiaanse keuken. Iedere dag is er om 16.00 uur een gratis snack in het hotel. 

Singlereis Wintersport in Marilleva
Singlereis Wintersport in Marilleva

Activiteiten

Tijdens je wintersportvakantie staan skiën en snowboarden natuurlijk voorop. Of je nu een beginnende of gevorderde wintersporter bent, er is altijd wel iemand in de groep met ongeveer hetzelfde niveau als jij. ’s Middags lunchen we zoveel mogelijk samen in een van de restaurants aan de piste.

Singlereis Wintersport in Marilleva
Singlereis Wintersport in Marilleva

Ski-info

SKIGEBIED Campiglio Dolomiti Di Brenta

Skiarea Campiglio Dolomiti Di Brenta maakt deel uit van het overkoepelende skigebied Val di Sole en ligt in Trentino. Het is eigenlijk nog vrij onbekend onder de Nederlandse wintersporters. Val di Sole doet zijn naam eer aan, de zon schijnt hier namelijk in overvloed! Gelukkig is het hele gebied zeer sneeuwzeker en de pistes worden goed geprepareerd.

Beginners en lichtgevorderden vinden hier veel pistes die niet heel moeilijk zijn en tussen de bomen naar beneden slingeren. Gelukkig kunnen ook de gevorderde skiërs hun ei kwijt op de mooie afdalingen en er zijn ook zeker wat steilere pistes te vinden. Er zijn enkele off-piste mogelijkheden en je kunt veel mooie tochten maken. De verbinding tussen de pistes is erg goed en je kunt zelfs doorskiën naar Pinzolo!

Verblijf

Verblijf Hotel Monte Giner

Beschrijving

Monte Giner is een prettig viersterrenhotel. Hoewel het zich in Italië bevindt, heerst er een gemoedelijke Oostenrijkse sfeer. De faciliteiten in het hotel zijn uitstekend en alle medewerkers van het hotel willen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Dit merk je ook aan de aandacht die de Italiaanse koks besteden aan iedere maaltijd om dit weer tot een waar feest te maken.

Na een actieve dag op de piste is niets ontspannender dan een uurtje (of twee, of drie…) in de warme wellness te vertoeven. Kies maar uit: het binnenzwembad, de sauna, bubbelen in de jacuzzi, een beauty treatment, stomen in het Turkse bad of een massage. Is er daarna nog tijd voor een wijntje in de bar? Je eindigt de avond loom en staat de volgende dag weer ontspannen op de piste.

Direct voor hotel Monte Giner is een skibushalte. Iedere 7 minuten rijdt een gratis skibus je in ongeveer 5 minuten van het hotel naar de gondel van Marilleva 900. Van daaruit sta je binnen no-time op de piste.


Je kamer

Je kunt kiezen uit een Comfort éénpersoons of een Comfort gedeelde kamer. De comfort kamers hebben een oppervlakte van 20 m2. Iedere kamer beschikt over een badkamer met bad of douche, toilet, föhn, televisie, telefoon, minibar en kluisje. De meeste kamers beschikken over een balkon. De tweepersoonskamers zijn altijd voorzien van twee eenpersoonsbedden.

Je kunt een kamer boeken waarbij je wordt ingedeeld met een van je reisgenoten. Dat is niet alleen gezelliger, maar ook voordeliger! Liever wat meer privacy? Boek dan - tegen een geringe toeslag - een kamer voor jezelf.

Eten en drinken

Je verblijft in hotel Monte Giner op basis van halfpension. Voor het vertrek naar de piste kun je nog even de calorievoorraad aanvullen tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet. En 's avonds weer genieten van een heerlijk Italiaanse driegangen-keuzemenu. Eén keer in de week schuiven we aan voor een sfeervol candlelight diner. Mét een groot saladebuffet vooraf!

Tussen de middag kun je prima lunchen in één van de vele berghutten, waar je geniet van swingende muziek en (tegen betaling) in zonnestoelen kunt plaatsnemen. En houd je van koffie? De Italianen zijn daar natuurlijk meester in! Ben je ’s middags al wat eerder terug van het skiën? Dan staan er in het hotel lekkere Italiaanse hapjes voor je klaar om de grootste trek te stillen.

Ben je vegetariër? Geen probleem. Hier kan vegetarisch, veganistisch, zoutarm en glutenvrij voor je gekookt worden.
 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Monte Giner
Hotel Monte Giner

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek
Deze vakantie kun je tot 6 weken voor vertrek nog kosteloos annuleren. Handig als je vakantieplannen toch nog wijzigen, want je bent dus heel flexibel! Alleen de reserveringskosten en kosten van een eventuele annuleringsverzekering krijg je niet vergoed.

Wie gaan er mee met deze singlereis?
Je gaat op pad met een groep gezellige leeftijdsgenoten die alleen op vakantie zijn. Iedereen zonder partner is welkom: of je nu al jaren happy single bent of net een relatie achter de rug hebt. En je mag zélfs mee als je wel een relatie hebt, maar gewoon een keertje single op vakantie wilt en je partner thuis blijft. Geen enkel probleem. Natuurlijk kun je altijd boeken samen met een broer, een zus, een vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie wil.

Wat kan ik verwachten van deze singlereis?
Tijdens de vakantie kun je doen en laten wat je wilt. Je kunt er in je eentje op uittrekken of activiteiten ondernemen met een of meer reisgenoten. In de praktijk hebben je reisgenoten altijd ongeveer dezelfde leeftijd en boekt iedereen (meestal) alleen een vakantie. Dat schept al een band. Dat merk je aan het gemakkelijke contact dat je met iedereen legt. Nieuwe vrienden en vriendinnen zijn dus snel gemaakt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Wintersport in Marilleva
Singlereis Wintersport in Marilleva

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer