Singlereizen.nl

Singlereis Winterreis (HBO-WO) naar Lapland

Een bezoek aan winters Lapland vergeet je nooit meer. Het ene moment zoef je door oneindige sneeuwlandschappen. Een paar uur later kijk je naar een groen nachtelijk schouwspel van het Noorderlicht. En weer even later sta je te swingen met je groepsgenoten in een gezellige Finse bar. Deze Lapland-reis is een bijzondere ervaring.

Bij deze Lapland vakantie zijn vier geweldige excursies al bij de prijs inbegrepen. En als je wilt, regel je ter plekke nog meer bijzondere ervaringen. We zitten direct aan de grootste skipiste van Lapland. Vanaf jouw balkon kun je iedereen naar beneden zien komen.

Het chalet beschikt over verschillende appartementen welke je met 6 of 7 reisgenoten deelt, je hebt hier je eigen slaapkamer. Hier kun je gezellig met je medereizigers de activiteiten nog eens met elkaar doornemen. Of als je even een momentje voor jezelf wilt, trekt je je even terug op je eigen kamer met een goed boek. Vrijheid, blijheid.

’s Avonds hebben we 5x een leuk restaurantje geregeld waar we met z’n alleen gaan eten. Die zitten allemaal op loopafstand. Net als de kroegen in dit levendige dorpje Levi.

Singlereis Winterreis (HBO-WO) naar Lapland
Singlereis Winterreis (HBO-WO) naar Lapland

Activiteiten

Excursie sneeuwschoenwandeling
Wil je eens door een sprookjesachtig landschap door een dik pak sneeuw wandelen? Onze gids leidt je tijdens een 2,5 uur durende excursie met speciale sneeuwschoenen door het magische Lapland. Geniet tijdens deze wandeling van prachtige vergezichten en besneeuwde bergtoppen.

Excursie Sneeuwscootersafari
Onder begeleiding van een gids rijd je door prachtige sneeuwlandschappen. Maar liefst 90 kilometer lang stuur jij je snowscooter richting ‘Levi Ice Gallery’. Hier vind je een prachtig sneeuwkasteel met adembenemende ijs-sculpturen. Geniet van de sprookjessfeer die ze hier hebben gecreëerd.

Arctic Huskysafari
Met stip op één van menig bucketlist: de huskysafari in Lapland. Husky’s zijn enthousiast en hebben een ongekend uithoudingsvermogen, waardoor ze in staat zijn sledes voor een lange tocht met elkaar te trekken.

Tijdens deze onvergetelijke excursie nemen ze jou mee op avontuur. Jij bestuurt zelf de slede en passeert onderweg bevroren meren, besneeuwde taigabossen en open vlaktes. Halverwege wissel je met je medebestuurder, zodat je allebei de sensatie van het rijden met husky-honden ervaart.

  • Duur: ongeveer 2 uur.
  • Afstand: 8 kilometer.
  • Liever alleen? Dat is ook mogelijk (toeslag €50, dit kun je aangeven op het boekingsformulier).

Ice karting
Tijd voor actie en fun. Karten op ijs. En je zult merken dat dit echt anders is dan ‘gewoon’ karten. Wil je vooral genieten van het rijden op ijs, dan staat het je helemaal vrij om in je eigen tempo je rondjes te maken. Voor de liefhebbers zullen we wedstijden houden. Pakken en helm krijg je ter plekke.

Optionele excursies
Hoewel vier excursies inclusief zijn, hebben we bewust niet elke dag volgepland met activiteiten. Zo heb je voldoende vrijheid om te doen waar je zin in hebt. Een mooie wandeling maken naar het bevroren meer vanuit je chalet? Gewoon even dagje relaxen in de sauna? Of misschien een dagje op pad met rendieren? Ter plekke is veel te regelen.

Hieronder de mogelijkheden voor andere excursies die je ter plekke optioneel kunt bijboeken.

Skiën Levi
We zitten met onze neus bijna op de pistes. Als je houdt van skiën of snowboarden, dan is dit natuurlijk een buitenkans. Heb je ooit wel eens in het donker geskied met prachtig verlichte pistes? Hier kan dat. Zelfs de ervaren wintersporters vonden dit tijdens onze vorige Lapland vakantie een unieke ervaring.

  • Sneeuwzeker bestemming met 43 pistes (2 zwart, 22 rood en 18 blauw, waarvan 22 km verlicht).
  • Langste afdaling is 2500 meter.
  • Goed onderhouden, rustige pistes zonder wachttijden voor de skilift.
  • Liftpas: 3 dagen €100.
  • Skiuitrusting meenemen in het vliegtuig is omslachtig bij een groepsboeking. We adviseren om ter plekke materiaal te huren.

Fatbike safari
Stel je voor, een mountainbike tocht maar dan veel indrukwekkender. Je fiets over bevroren meren en over dikke pakken sneeuw. Je banden zijn extra breed zodat je genoeg grip hebt voor deze mooie tocht. Jij en je fatbike worden één met de natuur.

Je kunt deze fatbike zelfstandig huren of meegaan met een gids. Maar één ding staat voorop, deze fietstocht zal je lang bij blijven.

Singlereis Winterreis (HBO-WO) naar Lapland
Singlereis Winterreis (HBO-WO) naar Lapland

Verblijf

Verblijf Levin Alppitalot Alpine

Beschrijving

Mooie grote chalets, alles op loopafstand

Tijdens deze Lapland vakantie verblijf je in de mooie chalets van Levin Alppitalot Alpine Chalets Deluxe. Midden in het centrum van het levendige Levi. Vanuit je raam kijk je zo op de mooie skipistes.

Je deelt een appartement met 6 à 7 reisgenoten, waarbij iedereen heeft zijn eigen kamer heeft.

Bij deze typische Finse appartementen dien je wel rekening te houden dat je 1 douche deelt met elkaar, deze bevind zich in de sauna van het appartement. Je zult dus even met elkaar moeten afspreken wie-wanneer gaat douchen.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Levin Alppitalot Alpine
Levin Alppitalot Alpine

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Winterreis (HBO-WO) naar Lapland
Singlereis Winterreis (HBO-WO) naar Lapland

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer