Singlereizen.nl

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) in Overijssel

Dit single weekend in het mooie Vechtdal in Overijssel is inmiddels favoriet onder veel van onze klanten. Al vanaf het moment dat je dit oude klooster binnenstapt voel je de gezellige sfeer. De tafels zijn mooi gedekt, je kunt zelf je biertje tappen en onze chef-kok maakt heerlijke 3-gangen-diners.

Op zaterdag en zondag kun je aanhaken bij vrijblijvende activiteiten. Bijvoorbeeld een mooie mountainbiketocht of wandeling door het bos. En ook de kookworkshop en de grappige speurtocht is uniek tijdens dit weekend. En ’s avonds ontstaan er altijd mooie feestjes.

Op een leuke en ongedwongen manier ontmoet je dit weekend gelijkgestemde singles. Ga jij binnenkort ook mee met deze mini-vakantie? Kies jouw datum en boek dit Villa Vechtdal weekend.

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) in Overijssel
Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) in Overijssel

Activiteiten

Een weekend dat je niet snel zult vergeten. Hottubs buiten, vuurkorven, een leuke bar met tap (zelf je biertjes tappen), waanzinnig lekker eten en leuke activiteiten zoals mountainbiken, hiken, een speurtocht en op zondag een speciale kookworkshop. O ja. we mogen natuurlijk ook de 40 hoger opgeleide singles niet vergeten. Hoe fantastisch alles ook voor elkaar is, het feest wordt natuurlijk altijd bepaald door de gasten...

Aankomst
De Villa gaat open op vrijdag om 19.00 uur en sluit maandagochtend om 10.00 uur. In de loop van vrijdag wordt er een maaltijd bereid waar aan begonnen wordt als iedereen binnen is. De koelkast zit vol wijn, bier en frisdrank, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. De organisatie zorgt altijd voor uitgebreid ontbijt (aanschuiven wanneer je zin hebt) soep rond 16.00 uur en een diner 's avonds. Het wordt wel op prijs gesteld wanneer de deelnemers assisteren met bijvoorbeeld het koken en het dekken van de tafel. Met al je wensen wordt rekening gehouden.

2e en 3e dag
Wat je allemaal gaat doen tijdens je weekend, bepaal je vooral zelf. ‘Vrijheid blijheid' is het credo. We zullen er alles aan doen om het je optimaal naar de zin te maken. Je bent met ongeveer 50 mensen, dus moet het wel heel raar lopen wil je niemand vinden met gemeenschappelijke interesses. 's Avonds schuif je aan tafel om samen gezellig te eten. En als de nacht nadert, komen de flessen wijn natuurlijk op tafel. Drie nachten lang (je hoeft maandagochtend pas om 10.00 uur te vertrekken, eerder vertrekken kan natuurlijk altijd). Het moet wel heel raar lopen willen de goede gesprekken en sterke verhalen achterwege blijven...

Overdag passief
Of je in een weekend actief wilt zijn of alleen maar wilt relaxen, bepaal je helemaal zelf. Dit weekend biedt twee soorten programma's: een actief programma en een passief programma. Het passieve programma is eigenlijk niets anders dan een overzicht van de mogelijkheden rondom de villa en in de nabije omgeving. Denk aan terrasjes, winkelcentra of zwemmogelijkheden. In de praktijk blijken veel gasten hun eigen spelletjes mee te nemen. Uiteraard kun je je ook terug trekken op je kamer of in een van de vele banken om je eindelijk eens in je boek te storten.

Overdag actief
Op zaterdag wordt er een wandeling en een mountainbike tocht aangeboden (gelijktijdig, dus je kunt bij één van de twee aanhaken). We doen in groepjes een leuke speurtocht, waardoor je niet alleen de mooie omgeving maar ook je groepsgenoten op een leuke manier leert kennen. Een activiteitenbegeleider coördineert alle activiteiten. Denk aan stevige wandeltochten en idyllische mountainbiketochten. Super leuk -en zeer gewaardeerd- zijn altijd de kookclinics op zondag. 

Elke ochtend zal deze begeleider de mogelijkheden doornemen, kaarten en adressen verstrekken en interessante informatie delen. 

Avond
Wanneer in de namiddag de actievelingen weer binnendruppelen, is er eerst soep voor iedereen. Daarna wordt begonnen aan de voorbereidingen voor het diner. Dit diner vindt meestal zo rond een uur of acht plaats. Na het nodige natafelen is het swingen geblazen. Hoe laat en hoe gek je het maakt, bepaal je natuurlijk weer helemaal 

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) in Overijssel
Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) in Overijssel

Verblijf

Verblijf Villa Vechtdal

Beschrijving

Deze mooie, grote groepsaccommodatie kent maar liefst 20 slaapkamers. De standaardkamer is een 3 of 4-persoonskamer. Andere beschikbare kamers zijn 2-persoonskamers of een 7-persoonskamer. Alle slaapkamers hebben gescheiden bedden, je ligt nooit met iemand in een bed.

Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met een douche en toilet. Verder is er een mooie, gemeenschappelijke ruimte met een grote open keuken en een tap.
Door deze grote open ruimte is het een prettige ruimte om met een groep te verblijven. Je blijft elkaar altijd zien.

In de open keuken vindt op zondag altijd een kookworkshop plaats.

Buiten op het terras bevindt zich een hot tub.

Verder is er nog een tv-kamer en een kamer waar een tafeltennistafel + dartboard staat. Dat nodigt natuurlijk uit tot diverse toernooitjes.

Een gezellige ruimte dus met goede bedden, volop badkamers en genoeg dingen om te doen.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Villa Vechtdal
Villa Vechtdal

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) in Overijssel
Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) in Overijssel

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer