Singlereizen.nl

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Heuvelrijk

Dit single weekend in het mooie Groesbeek in Gelderland is nieuw in ons aanbod maar nu al populair! Ervaar de gezellige sfeer en de gezelligheid. De tafels zijn mooi gedekt, pak een biertje of wijntje en onze chef-kok maakt heerlijke 3-gangen-diners.


Op zaterdag en zondag kun je aanhaken bij vrijblijvende activiteiten. Bijvoorbeeld een mooie mountainbiketocht, een wijnproeverij of wandeling door de bossen van Berg en Dal.  En ’s avonds ontstaan er altijd mooie feestjes.

Op een leuke en ongedwongen manier ontmoet je dit weekend gelijkgestemde singles. Ga jij binnenkort ook mee met deze mini-vakantie? Kies jouw datum en boek dit Villa Heuvelrijk weekend.

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Heuvelrijk
Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Heuvelrijk

Activiteiten

VRIJDAG: AANKOMSTDAG
Vanaf 19.00 uur ben je welkom in Groesbeek. Vanuit alle delen van het land zijn de deelnemers naar Groesbeek gereisd. De reisleider wijst jou je kamer. Nadat je je tas hebt weggezet, ga je de groep in.

Voor iedereen is het spannend, deze aankomst. Bijna niemand kent elkaar nog. Maar je merkt dat het ijs snel breekt tijdens de welkomstborrel.

De mensen die nu nog onbekenden voor je zijn, zul je de komende drie dagen goed leren kennen. Pak uit de koelkast waar je zin in hebt. Zorg een beetje voor elkaar. Er gaan mooie dingen gebeuren dit weekend.

DE ZATERDAG
We zitten in een schitterende, bosrijke omgeving. Een wandeling en een mountainbike-tocht staat daarom vandaag op het programma. In de omgeving is veel te doen. Op vrijdagavond heeft de activiteitenbegeleider de mogelijkheden geschetst. Aan de overkant zit het Bevrijdingsmuseum. In de buurt kun je een leuke wijnproeverij doen. Wil je iets actiever in de buitenlucht? Een potje pitch & put is altijd leuk hier. 
  • 09.00-11.00 uur – Uitgebreid ontbijt
  • 11.30-15.00 uur – Wandelen of mountainbiken
  • 16.00 uur – Soep & Snacks in Heuvelrijk
  • 20.00 uur – 3-gangen-diner
  • Vanaf 22.00 uur – Feestje
  • 02.30 uur – Muziek gaat uit maar de bar blijft geopend

DE ZONDAG
Dit is typisch zo'n dag dat je 's ochtends besluit wat je wilt gaan doen. Er worden wat meer groepjes gemaakt, omdat de behoeftes verschillend kunnen zijn. Een deel heeft zin in (nog een) een lange wandel- of MTB-tocht.

Een ander groepje wil liever een wijn- of bierproeverij doen. En weer een ander groepje heeft na twee dagen gezelligheid en laat naar bed juist zin om te chillen in bij de thermen. Ook het pitch & put is een leuke activiteit. 

Als je nergens zin in hebt, kun je ook met een goed boek op de bank wegduiken. Of even naar de overkant gaan om een bezoekje te brengen aan het Bevrijdingsmuseum. Dat is absoluut de moeite waard.  

Vandaag gaan we iets eerder eten, zodat iedereen die vanavond naar huis moet, nog een lekker hapje kan eten. 
Uitgebreid ontbijt van 09.00 tot 11.00 uur

  • Vanaf 11.30 – Kies je dagactiviteit
  • 16.00 Soep & Snacks
  • 18.30 3-gangen-diner
  • v.a. 21.00 Laatste Avond-Gezelligheid
MAANDAG
Met een groep nieuwe bekenden zit je aan het ontbijt  Je hebt in drie dagen veel mee gemaakt, gelachen en gedeeld. En nu, op deze ochtend, is het tijd om afscheid te nemen.
  • Ontbijt van 09-10 uur
  • 10 uur: uitchecken uit Heuvelrijk.
Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Heuvelrijk
Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Heuvelrijk

Verblijf

Verblijf Villa Heuvelrijk

Beschrijving

Deze gloednieuwe accommodatie ligt in de bosrijke omgeving van Groesbeek. De accommodatie heeft o.a. een sauna, een leuke bar + feestzaal en werkelijk schitterende hotelkamers met tv en gezellige zithoek. Vanuit ons pand kijk je uit op de Zevenheuvelenweg, o.a. bekend van de Zevenheuvelenloop en de Nijmeegse vierdaagse. De omgeving is bosrijk.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Villa Heuvelrijk
Villa Heuvelrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Heuvelrijk
Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Heuvelrijk

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer