Singlereizen.nl

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Landhuis in St. Hubert

Heb jij zin in een waanzinnig gezellig weekend met hoger opgeleide singles? Vol met heerlijk eten, leuke activiteiten en een goed feestje? Wil je op een relaxte manier andere singles ontmoeten? Dan is dit weekend echt iets voor jou.

Vrijheid-Blijheid; dat zul je het hele weekend ervaren. Haak aan als je zin hebt!

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Landhuis in St. Hubert
Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Landhuis in St. Hubert

Activiteiten

Aankomst
Het heerlijke kasteel gaat open op vrijdag om 19.00 uur en sluit maandagochtend om 10.00 uur. In de loop van vrijdag wordt er een maaltijd bereid waar aan begonnen wordt als iedereen binnen is. De koelkast zit vol wijn, bier en frisdrank, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. De organisatie zorgt altijd voor uitgebreid ontbijt (aanschuiven wanneer je zin hebt) soep rond 16.00 uur en een diner 's avonds. Het wordt wel op prijs gesteld wanneer de deelnemers assisteren met bijvoorbeeld het inruimen van de vaatwasser en dekken van de tafel.

Dag 2 en 3
Wat je allemaal gaat doen tijdens je weekend, bepaal je vooral zelf. ‘Vrijheid blijheid' is het credo. We doen er alles aan om het je optimaal naar de zin te maken. Je bent met ongeveer 50 mensen, dus moet het wel heel raar lopen wil je niemand vinden met gemeenschappelijke interesses. 's Avonds schuif je aan tafel om samen gezellig te eten. En als de nacht nadert, komen de flessen wijn natuurlijk op tafel. Drie nachten lang (je hoeft maandagochtend pas om 10.00 uur te vertrekken, eerder vertrekken kan natuurlijk altijd). Het moet wel heel raar lopen willen de goede gesprekken en sterke verhalen achterwege blijven...

Overdag passief
Of je in een weekend actief wilt zijn of alleen maar wilt relaxen, bepaal je helemaal zelf. We bieden twee soorten programma's: een actief programma en een passief programma. Het passieve programma is eigenlijk niets anders dan een overzicht van de mogelijkheden rondom de villa en in de nabije omgeving. Denk aan terrasjes, winkelcentra of zwemmogelijkheden. Daarnaast zijn er altijd wel gasten die een bordspel meenemen voor een leuke spelletjesmiddag. Uiteraard kun je je ook terug trekken op je kamer of in een van de vele banken om je eindelijk eens in je boek te storten.

Overdag actief
Als je de weg kent in de Ardennen, merk je pas hoe bijzonder deze omgeving is. Tijdens het weekendje weg gaat er iemand mee die de omgeving kent. Deze gids is het aanspreekpunt voor iedereen die ‘iets leuks' wil ondernemen. Denk aan stevige wandeltochten, idyllische mountainbiketochten, paardrijritten en, indien weer en water het toestaan, kajak- en langlauftochten.
Elke ochtend zal deze gids de mogelijkheden doornemen, kaarten en adressen verstrekken en interessante informatie delen. Tevens zal hij de groep die dat het meest nodig heeft ‘gidsen' bij hun activiteit.

Avond
Wanneer in de namiddag de actievelingen weer binnendruppelen, is er eerst soep voor iedereen. Daarna wordt begonnen aan de voorbereidingen voor het diner. Dit diner vindt meestal zo rond een uur of acht plaats. Na het nodige natafelen is het swingen geblazen. Hoe laat en hoe gek je het maakt, bepaal je natuurlijk weer helemaal zelf.

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Landhuis in St. Hubert
Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Landhuis in St. Hubert

Verblijf

Verblijf Manoir du Sartay

Beschrijving

Geweldig kasteel in het hart van de Ardennen. Maar liefst 27 slaapkamers, waarvan 26 slaapkamers twee bedden hebben. Een kamer heeft drie bedden. Let er op dat je zelf bedlinnen meeneemt. 

De meeste kamers zijn pas gerenoveerd en keurig afgewerkt, op hotelkamerniveau (wat voor een kasteel speciaal is). Sommige kamers hebben een eigen douche, bij andere kamers deel je een douche op de gang. Alle slaapkamers hebben een eigen wastafel. Ler er op dat je zelf handdoeken meeneemt.

Mooie, grote eetzaal en veel leuke ruimtes. Zowel binnen als buiten gelegenheid voor het stoken van vuurtjes in haarden en vuurkorven. 

Omgeving van St. Hubert is typisch Ardens. Volop gelegenheid tot eindeloze wandelingen en MTB-tochten dus. Afstand vanaf Utrecht: 300 km (3 uur rijden zonder file). 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Manoir du Sartay
Manoir du Sartay

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Landhuis in St. Hubert
Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) Landhuis in St. Hubert

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer