Singlereizen.nl

Singlereis Weekendje weg In Oost-Nederland

Even lekker onthaasten? Dan is het weekendje Achterhoek écht iets voor jou!

Je hebt een leuke reis gezien, maar vind het nog spannend om meteen voor een week of langer op een Singlereis mee te gaan. Dan is dit een uitgelezen kans om mee te gaan samen met andere singles.

Vooraf maken we alvast kennis met elkaar via Whatsapp en spreken we iets af om te gaan carpoolen. Ideaal om je medereizigers alvast te leren kennen. Aan het einde van de middag worden we verwacht op de natuurcamping in Haarlo (de Achterhoek). Vanaf nu gaat het avontuur beginnen. We nodigen je uit voor een welkomst bbq en bespreken alvast de komende 2 dagen.

Je ontdekt de Achterhoek  het beste vanaf het water, daarom gaan we een hele toffe dagtocht maken met de kano. Op zondag verkennen we de omgeving te voet.

De geplande activiteiten zijn niet alleen super geschikt om de Achterhoek te leren kennen, maar geven je een goed idee van wat een Singlereis inhoudt. Een ideaal kennismaking weekendje dus!

Tijdens dit weekendje zijn alle maaltijden inbegrepen. Je hoeft dus enkel maar te zorgen voor een lekker drankje bij de maaltijd.

Ben jij klaar voor avontuur in de Achterhoek?

Singlereis Weekendje weg In Oost-Nederland
Singlereis Weekendje weg In Oost-Nederland

Activiteiten

Dag 1 - Vrijdag
Aan het einde van de middag worden we verwacht op ons verblijf voor de komende 2 nachten. Als echte natuurliefhebbers, hebben we voor dit weekendje een natuurcamping geselecteerd. De reisbegeleider vertelt ons hoe we het tentje opzetten en maken alvast een eerste kennismaking met het mooie Achterhoek tijdens een wandeling. Na de wandeling is het tijd voor de welkomst BBQ. Het ideale moment om kennis met elkaar te maken en de komende dagen te bespreken. We sluiten de avond gezellig af bij het kampvuur. Wie doet het licht uit? (oeps dat is niet nodig in de natuur)

Dag 2 - Zaterdag
We worden wakker door de frisse lucht en misschien wel het gekraai van de haan. We zorgen samen voor een goede ondergrond tijdens het ontbijt. Vandaag gaan we namelijk kanovaren in deze prachtige rustige omgeving. We nemen onze lunch mee en zoeken een heerlijk plekje op het platteland tussen de bomen en authentieke boerderijen.
Voor de liefhebbers kunnen we nog een mooie wandeling maken of genieten we op de camping van de rust. Een goed moment om een boek te lezen of spelletje met elkaar te spelen. ’s Avonds bereiden we samen het diner en blikken we alvast vooruit naar morgen.

Dag 3 - Zondag
Ontbijten in de ochtendzon, hoe heerlijk is dat! Na het ontbijt is het tijd om onze tenten op te ruimen. We hebben een verassend leuke wandeling uitgestippeld. Tussendoor zoeken we weer een leuk plekje om te gaan lunchen. Na de wandeling is het helaas tijd om van elkaar afscheid te nemen. Wat was jouw hoogtepunt?

Singlereis Weekendje weg In Oost-Nederland
Singlereis Weekendje weg In Oost-Nederland

Verblijf

Verblijf Natuurcamping 't Scharvelt

Beschrijving

Tijdens dit weekendje verblijven we op natuurcamping ‘t Scharvelt in Haarlo (de Achterhoek). Je krijgt een 3p-tent van Vaude ter beschikking. Deze tent nemen we voor jou mee, maar uiteraard zet je deze zelf op. Alle kampeer- en kookmaterialen zijn aanwezig, behalve een slaapmat en een slaapzak. De slaapmat kun je bijboeken.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Natuurcamping 't Scharvelt
Natuurcamping 't Scharvelt

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Dezelfde dag je geld terug i.v.m. annulering door corona
Indien de reis niet kan doorgaan vanwege het corona-virus, storten we nog dezelfde dag het bedrag naar je terug. Dus niet in de vorm van een tegoedbon of voucher. 

Annuleren bij te weinig deelnemers
Conform onze reisvoorwaarden kunnen wij deze reis annuleren bij te weinig deelnemers. Bij reizen van 10 dagen of langer krijgt de reiziger uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek bericht. Bij reizen korter dan 10 dagen krijgt de reiziger uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek bericht.

Leeftijden
De leeftijden kunnen -2 en +2 jaar afwijken van de vermelde doelgroep.

Boek nu betaal later
We begrijpen dat je liever even wacht met het boeken van een reis, nu het nog onzeker is of hij doorgaat. Daarom hebben we besloten om voor deze reis geen aanbetaling te vragen. Pas vanaf wanneer we zeker zijn dat de reis kan doorgaan, krijg je van ons een betalingsverzoek.

Verzekeringen
Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplichten wij onze deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Ook raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen. Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij ons afsluiten door dit bij boeking aan te geven.  Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Reisbegeleiding
Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide Nederlandstalige reisbegeleiders (in een enkel geval door Engelstalige reisbegeleiding). Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Weekendje weg In Oost-Nederland
Singlereis Weekendje weg In Oost-Nederland

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer