Singlereizen.nl

Singlereis Weekendje weg tijdens Pinksteren

Op zoek naar een gezellige bestemming tijdens het Pinksterweekend, 19, 20 en 21 mei? Waan je voor een paar dagen landheer of landvrouw op dit unieke landgoed. We gaan genieten van een voorjaarswandeling door het omliggende eigen bos, een gezellige barbecue, een dagje Breda inclusief boottocht en natuurlijk schuiven we aan voor een heerlijke Pinksterbrunch. Dit zijn zomaar enkele onderdelen van wat je kunt verwachten op dit geweldige landgoed tijdens de Single Reis België 50+.

Landgoed Den Rooy ligt verscholen tussen de bossen in een natuurgebied van 60 hectare groot aan een grote vijver. Zodra je de grens over bent bij Breda, ben je al bijna in Meerle.

Naast de geplande excursies hebben we ook voldoende tijd om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen. We kunnen een bezoek brengen aan Antwerpen of maken een wandeling door de prachtige omgeving. De gouden regel in dit domein is dat gezelligheid geen tijd kent!

Kom met ons mee, laat je verrassen en beleef deze Pinksterdagen samen met andere gezellige reizigers!

Verzorging
We verblijven dit weekend op basis van Halfpension. Op de eerste avond genieten we van een barbecue op het verwarmde terras. De volgende morgen staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor ons klaar. 's Avonds wordt er een 3-gangen diner geserveerd, inclusief 3 amuses en een drankje. Op de laatste dag, 2e Pinksterdag, kunnen we aanschuiven voor een uitgebreide Pinksterbrunch met onder andere heerlijke verse broodjes, eitjes, diverse soorten beleg en sapjes.

Singlereis Weekendje weg tijdens Pinksteren
Singlereis Weekendje weg tijdens Pinksteren

Activiteiten

Dag 1
Rond de klok van 15:00 verwelkomen wij je op het landgoed Den Rooy. Na het inchecken is het tijd voor gezelligheid! Na het doornemen van het programma staat de boswachter voor ons klaar. We maken een leuke voorjaarswandeling door het prachtige bos dat om het landhuis heen ligt. We drinken onderweg een lekker drankje, waarna we terug gaan richting het landgoed waar het verwarmde terras uitnodigend wacht. ’s Avonds wordt een heerlijke maaltijd bereid op de barbecue en houden we een leuke pubquiz!

Dag 2 *
Slaap je heerlijk uit vandaag of zie je de natuur ontwaken? Aan jou de keuze! Het uitgebreide ontbijtbuffet zorgt voor een fijne start van de dag. Broodjes, eitjes, beleg, fruit, sapjes: het zal je aan niks ontbreken. Bij mooi weer vertrekken we in de loop van de morgen op de fiets richting Breda. Tegen een meerprijs van €15 (ter plaatse te voldoen) zijn er ook elektrische fietsen beschikbaar. In Breda maken we een leuke boottocht van ongeveer 2 uur. Vervolgens stappen we weer op de fiets richting het landgoed.

’s Avonds maken we ons voor een heerlijk diner in het landgoed. De tafel is gezellig aangekleed en het heerlijke drie-gangen diner, inclusief amuses en een drankje, wordt geserveerd. Na het eten kunnen we gezellig natafelen, waarna we doorschuiven naar de bar.

Dag 3
Na een heerlijke nachtrust schuiven we aan voor een uitgebreide Pinksterbrunch. Helaas vliegt de tijd voorbij wanneer je het naar je zin hebt. Om 14:00 uur is het tijd om uit te checken. Voor de liefhebber is er nog voldoende te doen in de omgeving. Zo kun je een dagje Antwerpen inplannen of een wandeling maken over het Smokkelpad.

* Bij slecht weer wordt de activiteit in Breda vervangen door een gezellig dagje Antwerpen. Met de trein reizen we richting deze gezellige stad, waar we een rondleiding zullen krijgen van een lokale gids. Hij/zij zal ons alles vertellen over Antwerpen. Uiteraard is er voldoende vrije tijd om een gezellig café in te duiken voor een speciaal biertje of een ander drankje.

Singlereis Weekendje weg tijdens Pinksteren
Singlereis Weekendje weg tijdens Pinksteren

Verblijf

Verblijf Landgoed Den Rooy

Beschrijving

Landgoed den Rooy ligt verscholen midden in de bossen van het 69 hectare grote natuurgebied van Meerle. Het 19de eeuwse manoir bevindt zich net over de grens met België, op 15 minuten afstand van de stad Breda. Naast de adembenemende omgeving zorgt de accommodatie ervoor dat je optimaal kan genieten.

Faciliteiten
Landgoed Den Rooy beschikt over een prachtige tuin met vijver en (verwarmd) terras waar je heerlijk kunt chillen of ontbijten. De tuin grenst aan het privé bos waar je prachtige wandelingen kunt maken. Op het landgoed kun je kosteloos gebruik maken van de Wi-Fi verbinding. Tegen een kleine vergoeding kun je gebruik maken van de wasserij-, stomerij- en strijkservice.

Bij de locatie is er mogelijkheid om gratis te parkeren en is er een afgesloten fietsenstalling en oplaadpunt voor elektrische fietsen. Als je je eigen fiets mee wilt nemen dan is dit ook mogelijk.

Kamers
Alle kamers bevinden zich in een bijgebouw van het naastgelegen landhuis. Alle ruime kamers beschikken over een TV en koelkastje. Ook zijn er kluisjes aanwezig. De kamers hebben een eigen badkamer met douche of bad, toilet en haardroger.

Kamertype
Bij deze reis heb je de beschikking over een eigen kamer met privé badkamer. 

Verzorging
We verblijven deze midweek op basis van Halfpension. De heer des huizes zorgt ervoor dat het je aan niets zal ontbreken. Hij verzorgt iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet  en maakt van elk diner een feest. Zo hebben we een Italiaanse, Spaanse, Mexicaanse en U.S.A-avond en sluiten we af met een typische Belgische avond. Muziekje erbij. Dit wordt gezellig…

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Landgoed Den Rooy
Landgoed Den Rooy

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Samenstelling groep
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Voorbehoud
Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Verzekering
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. Mocht je van plan zijn excursies bij te boeken, wellicht dat je dan een bijzondere sporten dekking nodig dient te hebben.

'Alles mag, niets hoeft'
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Reisleid(st)er
Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Hij /zij organiseert de leukste activiteiten en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep.  Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Weekendje weg tijdens Pinksteren
Singlereis Weekendje weg tijdens Pinksteren

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer