Singlereizen.nl

Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning

Zin om er even tussenuit te gaan? Of een kleine werkweek-break nodig? Dan zit je hier goed! Het is natuurlijk wel een actief weekend, maar in de Ardennen kun je toch 'tot rust komen'! Vanuit het dorp Hotton in België ondernemen we een weekend lang leuke outdooractiviteiten. Zo maken we een prachtige wandeling en gaan we kanoën op de rivier de Ourthe die door de prachtige vallei stroomt. Ook stappen we op de mountainbike voor een mooie fietsroute door de Ardense heuvels. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagd weekend!
Ben je nog nooit met ons op reis geweest? Dan is dit de perfecte manier om kennis te maken met onze avontuurlijke manier van groepsreizen. Ben je al eens eerder door Europa getrokken? Geniet dan van een heerlijk weekend in de Ardennen met de bekende ingrediënten: een eigen tentje te leen, fijne activiteiten en natuurlijk top reisbegeleiding!
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning

Activiteiten

Dag 1 - Tijd voor een weekendje België: op naar Hotton
De reisbegeleider vertrekt vanuit Enschede en rijdt via Deventer en Eindhoven naar Hotton. Je kunt bij deze reis uit verschillende centraal gelegen opstappunten kiezen!
Eenmaal aangekomen in de Ardennen zetten we onze tent op en komen we even tot rust. Nadat we ons geïnstalleerd hebben, steken we de BBQ aan: tijd om het weekend af te trappen met een feestmaal! We maken gezellig kennis met de medereizigers. Als het eten achter de kiezen is, is er nog voldoende tijd voor een leuke wandeling om de omgeving te verkennen. Een heerlijke start van deze singlereis! 

Dag 2 - Per mountainbike de Ardennen verkennen
We trekken op de fiets de natuur in! Het heuvelachtige gebied rondom Hotton is perfect voor een prachtige fietstocht, maar dat gaat natuurlijk niet op een stadsfietsje en dus staan er fijne mountainbikes voor ons klaar. Samen doen we de leukste beklimmingen en spannendste afdalingen! Uiteraard wachten we geregeld op elkaar, zodat de mensen die het nog niet eerder hebben gedaan of het wat spannender vinden kunnen aansluiten. Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk, het tempo kan altijd omhoog of omlaag! Na de indrukwekkende mountainbiketocht van vanochtend genieten we van onze lunch en maken we ons klaar voor de volgende activiteit: een kanotocht! De benen krijgen even rust, tijd om de armspieren aan het werk te zetten. We varen wel met de lichte stroming mee, dus al te zwaar zal het niet zijn. Onderweg genieten we van het mooie uitzicht, het groen en natuurlijk onze gezellige medereizigers. Hierna is het tijd om te ontspannen tijdens het avondeten. We zoeken een gezellig restaurant of kunnen ervoor kiezen zelf een potje te koken. Wat zijn de Ardennen eigenlijk gaaf hè, en zo dichtbij!

Dag 3 - Zondag, het weekendje Ardennen zit er bijna op
Vandaag is de laatste dag van onze groepsreis al aangebroken. We genieten van het zondagochtendontbijt in het zonnetje alvorens we onze tenten inpakken. De reis is nog niet voorbij hoor! We maken nog een prachtige wandeling in de omgeving van Hotton, of kiezen voor een andere leuke optionele activiteit. Na de lunch vertrekken we richting Nederland. Je zult terugkijken op een lekker actief weekend waar je veel nieuwe mensen hebt leren kennen.

Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning

Verblijf

Verblijf Camping LaBrise

Beschrijving

Tijdens dit weekend verblijf je op camping LaBrise, een gezellige kleine camping in Hotton. Je krijgt een tent van ons te leen voor alleengebruik.
Voor vertrek ontvang je een inpaklijst, maar houd er rekening mee om zelf een slaapzak, slaapmat en handdoek(en) mee te nemen. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping LaBrise
Camping LaBrise

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

De reis
Je reist in een groep van maximaal acht personen en bij zes personen gaat de reis gegarandeerd door!

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding
De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Veiligheid gaat boven alles!
De reisbegeleiders worden elk jaar verwacht op het trainingsweekend waar verschillende onderwerpen over veiligheid aanbod komen. Tijdens de reis zijn zij mede daardoor in staat situaties goed in te schatten en de juiste beslissingen te nemen, om de veiligheid te waarborgen.

Te weinig deelnemers
Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Deelnemers groepsreis
Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer