Singlereizen.nl

Singlereis Vietnam 21-daagse rondreis

Een zeer scherp geprijsde rondreis door Vietnam, die je van Noord naar Zuid door dit charmante land brengt. We trekken ruim de tijd uit voor een verkenning van het noorden, landschappelijk het meest aantrekkelijke deel van het land. Je maakt kennis met Vietnamese minderheden en ziet de monumentale overblijfselen van een oude beschaving. Een belangrijk aspect is het verblijf in ‘homestays’; op wel vier plekken logeer je bij de mensen thuis!

Singlereis Vietnam 21-daagse rondreis
Singlereis Vietnam 21-daagse rondreis

Activiteiten

Dag 1: Vertrek

Je vliegt naar Hanoi waar je de volgende dag aankomt en jouw Vietnam rondreis van start gaat.
Dag 2: Aankomst Hanoi
Je landt op N?i Bài International Airport, het vliegveld van Hanoi. Een transfer brengt je naar het hotel in de stad. ’s Avonds kun je Hanoi al in. Hanoi heeft een geheel eigen sfeer. De verschillende meren, verspreid door de stad, bepalen het beeld. De oude koloniale villa's geven de stad een onmiskenbaar Frans tintje.
Dag 3: Hanoi
Vrije dag. Liefhebbers kunnen vandaag deelnemen aan de optionele excursie ‘Ontdek 1000 jaar oud Hanoi’.

Er zijn diverse musea die de moeite waard zijn, net als de Tempel van de Literatuur en de Eenzuilige Pagode. Het Ho Chi Minh-mausoleum mag je natuurlijk niet missen (gesloten op maandag en vrijdag en een aantal weken in het najaar in verband met het onderhoud aan het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh). Wil je uitrusten van de drukte van de stad dan kan dat bij een gezellig cafeetje aan het Hoan Kiem-meer.
Dag 4: Hanoi – Bac Ha
Na het ontbijt ga je op pad. Je maakt op je rondreis Vietnam een stop bij het Etnologisch Museum. Aan de hand van een grote collectie kunstvoorwerpen (met uitleg in het Engels, Frans en Vietnamees) wordt er een goed beeld geschetst van het leven van de 54 etnische minderheden in Vietnam. Een goede inleiding voor je verkenning van het noorden van het land (entreegeld voor het museum is niet inbegrepen).

Dan rijd je verder de bergen in naar Bac Ha. Onderweg kan er (in overleg met de reisbegeleiding) gestopt worden voor foto’s. Je verblijft in Bac Ha in een homestay even buiten het stadje. Na aankomst kun je het stadje verkennen. Je diner is vandaag inbegrepen.
Dag 5: Bac Ha / Zondagmarkt – Ban Luot
De Zondagmarkt in het minderhedengebied rond Bac Ha wordt voornamelijk bezocht door de Flower H'mong. Deze stam is van oorsprong Chinees en ze worden zo genoemd omdat de vrouwen van deze minderheid zich in bijzonder kleurrijke kledij hullen. Net bloemen! Ook leden van de Rode Dao, Phu La, Zwarte Dao, Tay en Nung bezoeken de markt. Het is, behalve een plek om je spullen te verhandelen, ook een plek om vrienden te ontmoeten. Op de markt kijk je je ogen uit. Er wordt van alles hier verhandeld. Niet alleen groenten, fruit, rijstwijn, tabak, kleding, tassen en huishoudelijke artikelen zijn te verkrijgen, maar ook buffels, stieren, katten, varkens, eenden, kippen en honden. Onder afdakjes wordt eten bereid, waar de marktgangers hun honger kunnen stillen. 'Pho' (noedelsoep) is favoriet, maar er staan ook meer 'exotische' gerechten op de kaart, waarbij diverse soorten ingewanden niet ontbreken.

Na een bezoek aan de Zondagmarkt reis je over een weg vol kuilen en hobbels via de markt in Xin Man naar Ban Luot. Deze bumpy route biedt spectaculaire panorama’s, die bijna schreeuwen om fotostops. Je ziet bergen met rijstterrassen en diepe valleien. De kleine Hmong dorpjes onderweg zien niet vaak passanten. Vanaf de parkeerplaats is het anderhalf tot twee uur lopen naar Ban Luot, over een pad met schitterende uitzichten! In Ban Luot overnacht je de komende 2 nachte opnieuw in een homestay, waar je diner is inbegrepen.
Dag 6: Ban Luot
Vrije dag in Ban Luot. Het dorp is befaamd om zijn prachtige rijstterrassen, die door de Vietnamese regering zijn erkend als ‘Nationaal Erfgoed’. Je kunt heerlijk wandelen over een van de mooiste rijstterrassen van Noordoost-Vietnam. Je passeert rijstvelden, bamboebossen, een riviertje, zwaaiende kinderen die rijden op een buffel...
Dag 7: Ban Luot – Quan Ba
Opnieuw een prachtige route vandaag. De weg leidt naar de meest noordelijke provincie Ha Giang, via een aantal passen die in de regio bekend staan als ontmoetingsplaats tussen Hemel en Aarde. ’s Middags check je in in je homestay in Quan Ba, waarna je de rest van de dag vrij bent om het plaatsje te verkennen. Ook vandaag is het diner inbegrepen.
Dag 8: Quan Ba – Dong Van
Sta vroeg op voor een frisse ochtendwandeling in de mooie omgeving van Quan Ba. Je reist vandaag, via een (opnieuw) fotogenieke slingerweg met gaten en bulten, naar het Dong Van Geo-park. Hier zullen de imposante kalkstenen rotsen van het karstgebergte en het leven van het H’Mong volk je zeker verbazen. Het leven is hier echt nog heel puur. Onderweg zie je soms mensen met grote takkenbossen op hun rug, vaak nog in traditionele kleding. We maken regelmatig fotostops en bezoeken een lokaal dorp.

’s Middags wandel je met je reisbegeleider door het traditionele dorp Dong Van, waar je het plaatselijke paleis van de H’Mong koning kunt bekijken (entreegeld niet inbegrepen). Er zijn zowel Franse, Chinese als H’Mong stijlen in het bouwwerk (1919-1928) te vinden.
Dag 9: Dong Van – Meo Vac – Bao Lac
Via de prachtige Ma Phi Leng pas (mooie uitzichten over de Nho Querivier!) en het charmante dorp Meo Vac reis je naar Bao Lac. Het bergachtige gebied om Bao Lac grenst in het noorden aan China en is het woongebied van zo’n 50.000 inwoners die in kleine, afgelegen dorpen wonen, verstoken van wateraanvoer en elektriciteit. Het is een van de armste regio’s van Vietnam en tevens het thuisland van het circa 1000 zielen tellende Black Lolo volk. Hun huizen staan op palen in een weidse groene vallei, en bieden ook onderdak aan het (pluim)vee. Na aankomst in het guesthouse ben je vrij je tijd zelf in te delen.
Dag 10: Bao Lac – Pac Ngoi
Na het ontbijt reis je naar Pac Ngoi. Dit dorp van het Tay volk telt meer dan 40 traditionele huizen op palen. Ze liggen op een berghelling aan het Ba Be meer, het grootste zoetwatermeer van Vietnam. Na aankomst check je in in de homestay en kun je je tijd zelf indelen. Je diner is vandaag inbegrepen.

Je kunt ’s middags deelnemen aan een optionele excursie waarbij je het Ba Be meer en de Nang rivier verkent. Je maakt daarbij een boottocht en je bezoekt de Dau Dang waterval en de Puong grot.
Dag 11: Pac Ngoi – Hanoi
Na het ontbijt reis je terug naar Hanoi. Onderweg stop je in Thai Nguyen, waar je de mogelijkheid hebt de Duom tempel te bezoeken (entreegeld niet inbegrepen). De tempel is gewijd aan Duong Tu Minh, een getalenteerde generaal onder de Ly dynastie (elfde eeuw). De architectuur is beïnvloed door de Vietnamese en Tay cultuur. Na aankomst in Hanoi ben je vrij je dag verder in te delen.
Dag 12: Hanoi - Hué
Vrije dag. De oude binnenstad, ten noorden van het Hoan Kiem-meer, bestaat uit talloze kleine, smalle straten die bewoond worden door allerlei handwerkslieden. Bij de winkeltjes worden pannen geslagen, leer bewerkt en zijde of andere waren verkocht. Je kunt hier uren ronddwalen. Vergeet de markt in het oude centrum niet! Op de markt en de straatjes er omheen zijn vele soorten rijst, tropische vruchten, bloemen, kruiden, groenten en handwerk (manden, schalen) te koop. Ook wordt levende have voor de maaltijden uitgestald, zoals honden, papegaaien en slangen.

Aan het eind van de middag vertrek je met de nachttrein van Hanoi naar Hué (second class softsleeper; geplande vertrektijd is 19.30 uur óf 20.10 uur, wijzigingen voorbehouden). De trein draagt de toepasselijke naam 'Herenigings expres', Noord- en Zuid-Vietnam worden immers zo verbonden!
Dag 13: Hué
Vrije dag. De oude keizersstad Hué is ruimtelijk vormgegeven en biedt veel sfeer. Het belangrijkste oriëntatiepunt van deze stad, die verrassend genoeg niet meer dan 200.000 inwoners kent, is de Huong Giang, de 'prettig ruikende rivier of Parfumrivier'.

Je kunt een optionele excursie maken over de Parfumrivier naar de keizerlijke graftombes en pagodes even buiten Hué. De 21 meter hoge Thien Mu-pagode werd gebouwd in 1844 en was lange tijd hét symbool van Vietnam. Op elke verdieping staat een ander Boeddhabeeld. De keizerlijke praalgraven zoals van de keizers Thien Mu, Minh Mang en Khai Dinh, liggen verspreid in een golvend landschap. Er zijn diverse fotogenieke paviljoens en doorkijkjes.

Ook kun je een kijkje nemen in de uitgestrekte Verboden Paarse Stad. Oud is de Verboden Stad niet, het oudste deel stamt uit het begin van de 19de eeuw uit de tijd van de Nguyen-keizers. Het is wel een van de weinige grootse bouwwerken uit Vietnams historie.
Dag 14: Hué – Danang – Hoi An
Je vervolgt je rondreis zuidwaarts, de rit van vandaag is niet lang, maar we zullen onderweg een paar keer stoppen. Het Cham Museum in Danang heeft de grootste verzameling Cham-beeldhouwkunst ter wereld; de collectie telt meer dan 300 beelden van zandsteen. De mooie Marble Mountains (Ngu Hanh Son) zijn een vijftal heuvels met grotten. Ten tijde van de Vietnamoorlog was het een schuilplaats voor de Viet Cong. Nu is het een boeddhistisch heiligdom. De vele beelden die in de verschillende grotten staan, getuigen hiervan. Entreegelden onderweg zijn niet inbegrepen.

Na een mooi rit langs de kust kom je aan in Hoi An, waar je overnacht in een hotel met zwembad. Fijn om de tropische warmte van je af te spoelen.
Dag 15: Hoi An
Vrije dag. Hoi An is een stadje met traditionele huizen en wordt door veel reizigers als een van de meest sfeervolle en een van de meest leuke plaatsen van Vietnam ervaren. Bezoek er de fotogenieke markt, met manden vol exotische vissoorten, garnalen, groente of fruit. Talrijke oude, vaak houten huizen en historische gebouwen getuigen van het verleden. Enkele van de oude Chinese huizen zijn geopend voor bezoekers. De inrichting van deze huizen ziet er nog hetzelfde uit als eeuwen geleden. Ook een aantal oude Chinese tempels is nog steeds in gebruik.

Wie wil kan mee op een optionele excursie op de fiets naar Tra Que. Bekijk de veldjes en help de boeren op het land. De lunch in dit kruidendorp bestaat uit diverse delicatessen, zoals ‘tam huu’ (loempia’s) of ‘banh xeo’ (traditionele pannenkoekjes uit de regio Midden-Vietnam). Je kunt eventueel de ‘chef’ helpen met koken, of toekijken hoe het eten wordt geprepareerd.
Dag 16: Hoi An
Vrije dag. Wie wil kan een kort boottochtje maken op de rivier of op eigen gelegenheid naar het rustige strand van Hoi An gaan. Je kunt er ook voor kiezen een fietstocht in de prachtige omgeving te maken. Of breng een bezoek aan tijdens deze Vietnam rondreis de Cham-ruïnes van My Son, een ander belangrijk cultuurhistorisch erfgoed van het land.
Dag 17: Hoi An – Danang – Ho Chi Minh City
Je reist naar Danang. Hier stap je voor de tweede keer op de ‘Herenigings Expres’ nachttrein naar Ho Chi Minh City (second class softsleeper; geplande vertrektijd is 13.00 uur, wijzigingen voorbehouden).

NB: Je kunt ervoor kiezen om naar Ho Chi Minh City te vliegen (i.p.v. de nachttrein). Als je dit wilt, geef dat dan op bij je boeking!
Dag 18: Ho Chi Minh City / Optionele excursie Tay Ninh en Cu Chi
Vrije dag. Je kunt de stad verkennen of deelnemen aan een optionele gecombineerde excursie naar tunnels van Cu Chi en de Cao Dai tempel in Tay Ninh.

In Cu Chi ervaar je de met de hand (!) uitgegraven tunnels, die tijdens de Vietnamoorlog gebruikt werden door de Vietcong. Het complex had een lengte van in totaal zo’n 240 kilometer, verdeeld over verschillende verdiepingen met ondergrondse ziekenhuizen, keukens en andere voorzieningen. Je kunt afdalen in een van de tunnels om zo een beetje te ervaren hoe mensen hier geleefd, geleden en gevochten hebben.

Tay Ninh is het centrum van de kleurrijke Cao Dai godsdienst. Cao Dai is het product van een poging een ideale godsdienst te creëren door samensmelting van verscheidene godsdiensten en filosofieën van oost en west. Dit heeft een interessante en kleurrijke ideologie opgeleverd die momenteel rond de drie miljoen aanhangers heeft, voornamelijk in de Tay Ninh provincie. Om 12 uur kun je een ceremonie bijwonen in de extravagante tempel die ooit is beschreven als een ‘oosterse fantasie in de stijl van Disneyland, met draken en slangen in technicolor’.
Dag 19: Ho Chi Minh City – Cai Be – Vinh Long – Can Tho
Je verlaat Ho Chi Minh City en rijdt de groene Mekongdelta in, de 'rijstschuur' van Vietnam. Hier wordt de meeste rijst geteeld, op een toch ook erg dicht bevolkt stuk land.
Bij Cai Be stap je op een motorboot naar Vinh Long. Onderweg leg je aan bij enkele kleinschalige werkplaatsen waar bijvoorbeeld rijstwijn, rijstpapier, rijstpopcorn of 'keo dua' (kokossnoepjes van ingedikte kokosmelk) worden gefabriceerd.
Dag 20: Can Tho – Ho Chi Minh City
Vroege vogels kunnen optioneel naar de drijvende markt van Cai Rang. Je ziet hier grote boten, volgeladen met koopwaar, voornamelijk groente of fruit. Kleine sampans, waarop vrouwen al staande roeien met twee roeispanen die ze als in een schaarbeweging bedienen, manoeuvreren tussen de grote vaartuigen door.

Dan rijd je terug naar Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon. Na aankomst ben je vrij om de stad in te duiken. Er zijn nog enkele Frans koloniale panden bewaard gebleven. Mooi voorbeelden daarvan zijn het Stadhuis, de Opera en de Notre Dame-kathedraal. Het Hoofdpostkantoor is door Gustav Eiffel ontworpen en doet nog steeds dienst. Dong Khoi is de meest mondaine straat van de stad, met winkels van bekende merken als Gucci, Armani en Dolce & Gabbana. De zonsondergang kun je eventueel bewonderen vanaf de 50ste etage van het hoogste gebouw van de stad, de Bitexco Financial Tower.

Dag 21: Vertrek Ho Chi Minh City

HCMC is rijk aan musea, pagodes, tempels, koloniale gebouwen en kerken. De Giac Lam-pagode, de oudste van de stad, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden. Een bezoek aan Cholon, de bruisende Chinese wijk, is zeker aan te raden. In HCMC zijn enkele interessante musea, waaronder het unieke Museum van Oorlogsherinneringen (vroeger van Amerikaanse Oorlogsmisdaden genoemd) en het Historisch Museum.

Een deel van de dag ben je vrij, tot je transfer naar het vliegveld. Je vliegt met een overstap terug naar Nederland, waar je de volgende dag vol levendige indrukken zult arriveren. Het tijdstip van vertrek uit Ho Chi Minh City is afhankelijk van je vluchtschema.
Dag 22: Aankomst
Aankomst in Amsterdam. Helaas eindigt hier je Vietnam rondreis.
Singlereis Vietnam 21-daagse rondreis
Singlereis Vietnam 21-daagse rondreis

Verblijf

Verblijf Accommodaties Vietnam

Beschrijving

Tijdens de rondreis overnachten we in middenklasse hotels en guesthouses in tweepersoonskamers, met eigen badkamer. Je verblijf is op basis van logies en ontbijt. De meeste hotels hebben een eigen restaurant en soms een tuin of een terras. Check-out tijd in de hotels is meestal 12.00 uur, check-in tijd is meestal 14.00 uur.

Je logeert op vijf plaatsen in een eenvoudige, sfeervolle homestay, te weten in Bac Ha, Ban Luot, Quan Ba, Pac Ngoi en Can Tho. Deze homestays zijn (vooral in Noord-Vietnam) eenvoudig, maar dat hoort erbij als je wilt reizen in niet-toeristische gebieden. Geen reden om het te laten! Je slaapt in de homestays in een gemeenschappelijke slaapzaal, en het sanitair is gedeeld. Bij grote groepen (vanaf circa 16 personen) wordt de groep verdeeld over twee 'homestays'. Er zijn muskietennetten, dekens en kussens aanwezig. Toch raden je wel aan zelf voor een slaapzak en een lakenzak te zorgen. In de homestays zijn de ontbijten en het diner inbegrepen in de reissom (drankjes zijn exclusief).

De accommodatie in Ban Luot kan door de unieke ligging niet met de bus bereikt worden; het dorp ligt circa 1,5 tot 2 uur lopen van de hoofdweg af. De wandeling voert over een prachtig traject met erg mooie uitzichten! Het kan handig zijn om de avond tevoren een dagrugzakje te maken met spullen voor de twee overnachtingen in Ban Luot, zodat je de 'grote' bagage in de afgesloten bus kunt achterlaten. Je hoeft dan alleen je dagrugzakje te sjouwen. Mocht je je grote bagage toch mee willen nemen of niet willen/kunnen lopen, dan kun je een brommertje huren (op eigen kosten!). Je reisbegeleider kan je hierbij assisteren.

Het geplande hotel in Hoi An heeft een zwembad; fijn om de tropische warmte van je af te spoelen! In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er een ander hotel zonder zwembad gebruikt moet worden. Als dit zich voordoet zullen we proberen een passend alternatief te vinden.

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via 'social media') contact met het thuisfront te houden. De geplande hotels beschikken over wifi, soms tegen betaling, soms alleen in de lobby of bar van het hotel. Houd er rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding zeker niet overal optimaal zijn. In de homestays is meestal geen wifi beschikbaar.

Als je een gedeelde kamer boekt, krijg je een tweepersoonskamer met iemand anders. We houden er uiteraard rekening mee dat je bij iemand op de kamer komt van hetzelfde geslacht. Mocht je de hele reis een kamer voor jezelf willen, dan kan dat in principe geregeld worden. Je betaalt daarvoor dan de eenpersoonskamertoeslag. In de nachttreinen en de homestays is geen eenpersoonskamer aanwezig.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Accommodaties Vietnam
Accommodaties Vietnam

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Reisbegeleiding
Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige, reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega’s meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land. Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek. Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Wij betalen de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Landarrangement
Bij de rondreizen is het mogelijk om alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kunnen wij op individuele basis voor je regelen.Voor al onze reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen.

Reis boeken 'op aanvraag'
Omdat de dagprijzen aan fluctuaties onderhevig zijn, kunnen er reizen op aanvraag staan. Dit herken je aan het gele poppetje in de tabel met data en prijzen.

Boek niet te laat
Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Groepssamenstelling
De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Mocht de groepssamenstelling nog niet zichtbaar zijn dan kan je altijd even contact met ons opnemen. 90% van al onze reizigers is Nederlands of Belgisch, maar het kan voorkomen dat er bij een reis een enkele internationale reiziger meegaat. 

Vaccinaties
Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven.Je kunt bij www.thuisvaccinatie.nl gratis informatie aanvragen over welke inentingen je nodig hebt. Mocht je inentingen nodig hebben, dan kunnen zij op het moment dat het jou schikt bij je thuis langskomen om de benodigde inentingen te zetten. 

Verzekeringen
Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplichten wij onze deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Ook raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen. Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij ons afsluiten door dit bij boeking aan te geven.  Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Vietnam 21-daagse rondreis
Singlereis Vietnam 21-daagse rondreis

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer