Singlereizen.nl

Singlereis Vier Kerst of Oudjaar (HBO-WO) op Curacao

Om het maximale uit het eiland te halen, hebben we de leukste stranden, beach clubs, happy hours, dagtrips en restaurantjes geselecteerd. We hebben busjes gereserveerd die je vervoeren, alles is van tevoren bedacht.

Maar heb je een dag geen zin, dan ga je net zo makkelijk naar het strand. Het blijft natuurlijk wel Chillen op de Antillen. 

Het leuke van deze reis is dat er een mooie balans is van 'aanhaken-bij-de-groep-als-je-zin-hebt' en 'lekker-je-eigen-gang-gaan'. 

De accommodatie is top, het uitgebreide ontbijt is elke dag weer een feest en het is o-zo lekker dat onze reisleidster precies weet op welke dagen het leuk is bij de verschillende happy hours. 

Wat deze reis natuurlijk extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat je met 40 andere hoger opgeleide singles de Kerst of Oudjaar gaat vieren. Op het strand welteverstaan. 

In het leven gaat het niet over het verzamelen van dingen, maar van mooie momenten. Dat hier sprake van is dat mag duidelijk zijn.
Singlereis Vier Kerst of Oudjaar (HBO-WO) op Curacao
Singlereis Vier Kerst of Oudjaar (HBO-WO) op Curacao

Activiteiten

We hebben een programma samengesteld, waarvan we weten dat onze gasten die kunnen waarderen. Genoeg te doen, maar ook ruimte om lekker iets voor jezelf te doen. We hebben busjes geregeld (bij de prijs inbegrepen) en onze reisleidster is je perfecte gids op dit eiland. 

Let op: dit programma is onder voorbehoud. De dagen kunnen nog omgewisseld worden, maar inhoudelijk is dit wat we gaan doen:

DAG 1: HEENREIS
Onze vliegtijden zijn gunstig. Om 17:55 uur land je namelijk op Curaçao. Je gaat vervolgens op je gemakkie richting het Livingstone Jan Thiel Resort. Dineren doen we bij het leuke restaurantje Zest. Dat ligt op nog geen vijf minuten lopen van ons resort in de Jan Thiel baai. Hier krijg je gelijk het Curaçao-gevoel te pakken. Stel je eens voor, dineren op het strand met een ondergaande zon. Veel beter kan je vakantie niet beginnen toch? Eten kost ongeveer €20,- p.p. excl. drank.

DAG 2: EILAND VERKENNEN & HAPPY HOUR

We beginnen de dag met het ontdekken van een klein deel van het eiland. Een eerste kennismaking om de vibe op te snuiven die op Curaçao heerst.

Vanmiddag heb je alle tijd om je drukke leventje lekker achter je te laten. Er staan geen excursies op het programma en je kunt heerlijk relaxen bij het zwembad van ons resort of op het mooie zandstrand. De Beach clubs Zanzibar, Zest en Papagayo zijn allemaal in de buurt. Huur een relaxed strandbedje en geniet van dat ijskoude drankje of overheerlijke cocktail.

De Beach clubs op Curaçao staat bekend om hun Happy Hours. Elke dag is er weer een andere strandtent aan de buurt. Wij kennen het meest ideale schema en nemen je graag mee naar alle gezelligheid.

DAG 3: WESTPUNT VERKENNEN, LEGUAAN LUNCHEN EN SNORKELEN MET SCHILDPADDEN

Vandaag ga je het westen van Curaçao ontdekken. We nemen je mee op een tour langs de mooiste delen van dit deel van het eiland. Je hebt vast wel eens van de Grote en Kleine Knip gehoord toch? Prachtige baaitjes met azuurblauw water. Hier voel je je echt in de Caraïben.

Onze tocht gaat verder naar het meest westelijke puntje. Voor de dare devils: Leguaan-lunchen bij Jaanchies, het bekendste restaurant van Westpunt. Als afsluiter kun je nog snorkelen met schildpadden. Een adembenemende ervaring. De snorkelset is exclusief (€10,-).

DAG 4: KLEIN CURAÇAO
Een absolute aanrader. Zo noemt vrijwel iedereen de excursie naar Klein Curaçao. Dit onbewoonde eilandje ligt op ongeveer 2 uur varen van groot Curaçao. Hier is het tropisch met een hoofdletter T. De zee is perfect blauw en je vindt hier het langste en witste strand van Curaçao.

Op klein Curaçao is van alles te doen. Snorkelen is geweldig, zeker als je de zeeschildpadden ontdekt. Je kunt ook een mooie wandeling maken. In ongeveer een uur loop je rond het hele eiland. Je komt onder andere langs een vuurtoren die je kunt beklimmen.

Deze dag is inclusief BBQ lunch, vervoer, snorkelsets en strandbedjes. Kosten: €95,-

´s Avonds eten is op eigen gelegenheid bij Papagayo.

DAG 5: SNORKELEN OF DUIKEN BIJ KOKOMO
Vandaag vertrekken we met de bus naar Kokomo. Een super lekker strand in het midden van het eiland. Dit is echt zo’n plekje waar je een hele dag kunt vertoeven. Heb je altijd al eens willen leren duiken? Ga dan voor een introductieduik. Of ben je al ervaren en wil je echt gaan duiken met een gids? Dat kan ook: kosten à €75,-.

Ow ja, op dit strandje staat zo’n mooie schommel in het water. Zie je het al voor je? Daar zit jij binnenkort met je nieuwe vrienden te geinen terwijl andere de anderen om je heen snorkelen.

‘s-Avond eten we op eigen gelegenheid.

DAG 6: WANDEL- & MOUNTAINBIKE-TOUR
Heb je zin om de dag actief te beginnen? Sluit dan aan bij de wandeltocht of mountainbike tour. Onze reisleidster neemt de wandelaars mee langs de zoutpannen en historische gebouwen. De mountainbikers gaan onder begeleiding van een gids iets dieper het binnenland van Curaçao in. Een hele mooie manier om net die plekjes van het eiland te ontdekken waar je normaal niet zou komen.

‘s Middags ga je lekker doen waar jij zin in hebt. Bijkomen op het strand, baantjes trekken in het zwembad of nog een potje beach-tennis. Het kan allemaal op een steenworp afstand van ons hotel.

Na zo’n potje beach-tennis smaakt dat ijskoude biertje dubbel zo goed. Vergeet je mede-Vibers alleen niet te trakteren nadat je ze hebt ingemaakt. Ook zij hebben het verdiend.

DAG 7: OTROBANDA HISTORY & KUNST TOUR
De historische binnenstad van Willemstad wordt gescheiden door de Sint Annabaai. Aan de ene kant ligt Punda (ja die van de kleurrijke huisjes) en aan de andere kant Otrobanda. Otrobanda betekent letterlijk ‘De andere oever’. Je duikt deze ochtend in de rijke geschiedenis en kunsthistorie van dit deel van Willemstad. De tour kost €25,-.

‘s Middags kun je lekker relaxen en aansluiten bij de Happy Hour bij Zanzibar. Dit is misschien wel de bekendste Happy Hour van het eiland. Hier komt iedereen van het eiland samen om op het strand met de voetjes in het zand te dansen. Hier zou het wel eens tot diep in de nacht erg gezellig kunnen worden. Je zou niet de eerste zijn die deze avond afsluit met een frisse duik in het water. Gelukkig is het vanaf daar maar vijf minuten lopen naar ons resort.

DAG 8, 9 en 10: EXTRA ACTIVITEITEN RONDOM KERST EN OUDJAAR
Jij bent op vakantie en we willen dat jij precies doet waar jij zelf zin in hebt. Daarom hebben we genoeg dagen zonder programma. Lekker toch?

Onze reisleidster zorgt er uiteraard wel voor dat jij de speciale evenementen tijdens de feestdagen op het eiland niet mist.

De kerst laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Op kerstavond gaan we met iedereen uit eten en vieren we kerst: met heerlijk eten en een fijn gezelschap.
Heb je altijd al een nieuwjaarsduik willen maken? Dit jaar maak je de meest speciale van je leven. Niet in guur Noordzeewater, maar in een heerlijk warme zee van zo’n 27c.

DAG 11 EN 12: VERTREKDAG
Op de laatste dag kun je nog volop genieten van de heerlijke vibes op Curaçao. Onze vliegtijden zijn gunstig en we vliegen pas om 20:05 uur terug naar Nederland. Voldoende tijd dus om een aantal jaloersmakende foto’s naar het koude Nederland te sturen. Als je wilt kun je nog even naar Willemstad. Maar relaxen op een lekker strandbedje is natuurlijk ook helemaal prima.

We landen de volgende dag om 10:05 uur in Nederland.


Singlereis Vier Kerst of Oudjaar (HBO-WO) op Curacao
Singlereis Vier Kerst of Oudjaar (HBO-WO) op Curacao

Verblijf

Verblijf Livingstone Jan Thiel Resort

Beschrijving

Algemeen
Jouw onderkomen in Curaçao is een heerlijke toevoeging aan je singlevakantie. Het appartement heeft een Caribische sfeer en vormt de perfecte basis voor je vakantie. Zo is het zwembad en het mooie strand beide op loopafstand van het hotel gelegen.

Ligging
Livingstone Jan Thiel Resort ligt op slecht 150 meter van het mooie Jan Thiel Beach. Willemstad is op zo´n 10 kilometer afstand gelegen. Hier zijn tal van winkeltjes, restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. Er is een bushalte vlakbij het hotel vanwaar elk uur een bus naar Willemstad rijdt. Ook gaat er twee keer per dag een shuttlebus die je naar de supermarkt brengt.   

Faciliteiten
- Tuin
- Terras
- Buitenzwembad
- Keuken met vaatwasser, magnetron, koelkast, keukengerei, elektrische waterkoker
- Woonruimte met zithoek, bank en eetgedeelte
- Fietsen, duiken, snorkelen en fietsverhuur
- Radio
- Telefoon
- Televisie
- Gratis wifi
- Gratis openbaar parkeren
- Bar
- Restaurant
- Bagageopslag
- Wasserette
- Souvenirwinkel
- Autoverhuur
- Excursiebalie
- Pendeldienst
- Luchthavenshuttle
- Kluisje

Appartementen
In de appartementen heb je beschikking tot een woonkamer met sofabed, aparte slaapkamer, airconditioning, gratis wifi, een televisie, kluisje, kitchenette met onder andere vier kookplaten, koelkast, magnetron en afwasmachine. Alle appartementen hebben een balkon of een terras met zitje. De badkamer bevat een douche en het toilet bevindt zich in een aparte ruimte. Je verblijft in een 2 kamer appartement van het type Montana, Laguna of Antigua. Alle appartementen worden ingedeeld met maximaal 2 personen. Appartement Lagun beschikt over 2 slaapkamers. Helaas hebben wij geen inspraak in de appartementskeuze en zal deze worden bepaalt door het resort.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Livingstone Jan Thiel Resort
Livingstone Jan Thiel Resort

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Vier Kerst of Oudjaar (HBO-WO) op Curacao
Singlereis Vier Kerst of Oudjaar (HBO-WO) op Curacao

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer