Singlereizen.nl

Singlereis Vier Kerst of Oudjaar in Antwerpen

Wat dacht je van een leuke fietstocht door Antwerpen? Een mooie afsluiting van 2019! En tijdens de oud en nieuw week beginnen we het nieuwe jaar ook goed; met een spectaculaire vuurwerkshow boven de Schelde en natuurlijk een knallende fles champagne!

We overnachten in een trendy hotel in hartje Antwerpen. Lekker makkelijk, want de grootste bezienswaardigheden van Antwerpen liggen om de hoek. Heb je zin om er met de groep op uit te trekken? Dan hebben wij een mooi programma voor je in petto. Wil je liever alleen iets ondernemen? Dat kan dat natuurlijk ook; niets moet, véél kan. Onze reisbegeleider geeft je tips en wijst je graag de weg. Allé! Waar wacht je nog op?

Verzorging
Je verblijft in Antwerpen op basis van logies en ontbijt. ’s Morgens schuiven we aan voor een gezond ontbijt in de ontbijtruimte van het hotel. Daarnaast is het diner op 1e kerstdag en op oudejaarsdag inbegrepen. Uiteraard hebben we daar een sfeervol restaurant voor in petto, want onze zuiderburen weten als geen ander wat ‘culinair genieten’ is!

Singlereis Vier Kerst of Oudjaar in Antwerpen
Singlereis Vier Kerst of Oudjaar in Antwerpen

Activiteiten

Programma
Tijdens deze city trip nemen we je mee naar de mooiste plekjes van Antwerpen. Voor de liefhebbers hebben we een dag-tot-dag-programma samengesteld, maar er is ook voldoende ruimte voor eigen invulling. Onze reisbegeleider geeft je graag tips!

Dag 1
We heten je welkom met een Antwerps ‘Bolleke’, oftewel een heerlijk Belgisch biertje. Wanneer de groep compleet is gaan we gezellig dineren in een sfeervol restaurant. Na het diner is er nog meer tijd om je reisgenoten te leren kennen tijdens een avondwandeling of met een drankje in de kroeg.

Dag 2
We beginnen de dag met een goed ontbijt. Daarna is het tijd om op de pedalen te stappen, want we gaan Antwerpen op de fiets verkennen! Een Nederlandstalige gids wijst ons de weg en vertelt leuke weetjes en anekdotes over de stad.
's Middags gaan we de stad verder verkennen. Heb je al een bezoek gebracht aan het MAS, het Museum aan de Stroom? Naast tentoonstellingen geeft het indrukwekkende gebouw je vanaf het dak een schitterend uitzicht over de stad.

Met de oud en nieuw week, knallen we ’s avonds natuurlijk de champagne en tellen we samen met de Antwerpenaren traditiegetrouw af tot de spectaculaire vuurwerkshow begint. Daarna barst het feest los op de Grote Markt en proosten we op het nieuwe jaar!

Dag 3
Vandaag is een heerlijke dag om de Antwerpse Zoo te bezoeken (optioneel, ca. € 22,50). Ook hebben we alle tijd om de gezelligheid op te zoeken rond de kerstmarkt op de Grote Markt. Wandel rond tussen de vele houten stalletjes en straatartiesten, ga mee schaatsen op de ijsbaan en warm weer op met een glaasje Glühwein. Houd je van chocolade? Probeer dan eens de Belgische bonbons die verkocht worden in het Paleis op de Meir (op zich ook al een bezoek waard) of geniet van een ‘afternoon Tea’ op een prachtige locatie. Onze reisbegeleider geeft je graag tips!

Dag 4
Houd je van shoppen? Dat komt goed uit, want Antwerpen is een winkelstad eerste klas! Aan het einde van de dag zit de vakantie erop en nemen we afscheid van elkaar.

*De invulling en volgorde van het programma zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Singlereis Vier Kerst of Oudjaar in Antwerpen
Singlereis Vier Kerst of Oudjaar in Antwerpen

Verblijf

Verblijf Theater Hotel

Beschrijving

Het Theater Hotel is een gezellig 4-sterren hotel dat gelegen in het oude theaterdistrict van Antwerpen. Het historische stadscentrum, de Grote Markt en het Centraal Station vind je slechts op een kwartiertje loopafstand. Een fijne locatie om alles uit je weekendje Antwerpen te halen.

Faciliteiten
Het Theater Hotel beschikt over 127 comfortabele,  ruime kamers. Daarnaast beschikt het over een 24-uurs receptie, ontbijtruimte en een restaurant. In de bar kunnen genieten van een Antwerps Bolleke (speciaal biertje). Wi-Fi is gratis beschikbaar is het gehele hotel.

Parkeren
Antwerpen is makkelijk bereikbaar door zijn ligging nabij de belangrijkste autowegen. Je kunt tegen de standaard tarieven parkeren in één van de omliggende parkeergarages. Wel is parkeren prijzig, aangezien we een verblijven in een hotel midden in het centrum van de stad. We raden je dan ook aan om met de trein te komen: het centraal station van Antwerpen ligt op een kwartiertje lopen van het hotel.

Kamers
Alle ruime kamers zijn voorzien van alle gemakken en beschikken over een flatscreen tv, kluisje en een minibar (welke op aanvraag gevuld kan worden). Daarnaast heb je gratis toegang tot de Wi-Fi verbinding. De badkamers zijn voorzien van een douche en/of bad, toilet en föhn. Net zoals de rest van het hotel, zijn ook alle kamers rookvrij.

De bagage kunnen we even stallen in een aparte ruimte: omdat we vroeg arriveren, zullen naar alle waarschijnlijkheid) de kamers nog niet gereed zijn.

Kamertype
Bij deze reis heb je de keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een eigen kamer, heb je een 2-persoonskamer voor alleengebruik tot je beschikking. Vind je het gezelliger om een kamer te delen? Dan deel je een kamer met iemand van hetzelfde geslacht. Alle kamers beschikken over twee losse bedden.

Verzorging
We verblijven dit weekend op basis van Logies en Ontbijt. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd tussen 07:30 en 10:30 uur. Tijdens deze reis nodigen wij je uit voor één van diners (drankjes voor eigen rekening) in een gezellig restaurant is de stad.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Theater Hotel
Theater Hotel

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek
Deze vakantie kun je tot 6 weken voor vertrek nog kosteloos annuleren. Handig als je vakantieplannen toch nog wijzigen, want je bent dus heel flexibel! Alleen de reserveringskosten en kosten van een eventuele annuleringsverzekering krijg je niet vergoed.

Wie gaan er mee met deze singlereis?
Je gaat op pad met een groep gezellige leeftijdsgenoten die alleen op vakantie zijn. Iedereen zonder partner is welkom: of je nu al jaren happy single bent of net een relatie achter de rug hebt. En je mag zélfs mee als je wel een relatie hebt, maar gewoon een keertje single op vakantie wilt en je partner thuis blijft. Geen enkel probleem. Natuurlijk kun je altijd boeken samen met een broer, een zus, een vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie wil.

Wat kan ik verwachten van deze singlereis?
Tijdens de vakantie kun je doen en laten wat je wilt. Je kunt er in je eentje op uittrekken of activiteiten ondernemen met een of meer reisgenoten. In de praktijk hebben je reisgenoten altijd ongeveer dezelfde leeftijd en boekt iedereen (meestal) alleen een vakantie. Dat schept al een band. Dat merk je aan het gemakkelijke contact dat je met iedereen legt. Nieuwe vrienden en vriendinnen zijn dus snel gemaakt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Vier Kerst of Oudjaar in Antwerpen
Singlereis Vier Kerst of Oudjaar in Antwerpen

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer