Singlereizen.nl

Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Ericeira, Portugal

Maak onvergetelijke herinneringen
Ooit wel eens gefantaseerd hoe het moet voelen om een golf te bedwingen? Je meester te voelen over zo’n muur van water? Of surf je al behoorlijk en wil je wel eens over de echte ‘hoge jongens’ surfen? Wat je niveau ook is, Ericeira is het surfmekka voor iedereen.

Je bent straks met een groep van 26 hoger opgeleide singles van ongeveer jouw leeftijd. Een ideale groepsgrootte om samen je niveau te verbeteren en de adrenaline te delen die deze surfvakantie zeker bij je los maakt.

Naast het surfen is het in ons surfhuis erg gezellig. Hier zitten we samen aan tafel en luisteren naar elkaars verhalen. We lachen, gaan uit, spelen een potje tafeltennis, chillen bij het zwembad en maken nieuwe herinneringen. Want een ding is zeker, deze surfvakantie aan de Atlantische Oceaan zul je niet meer snel vergeten.

Over Ericeira in Portugal
Ericeira is een traditioneel Portugees vissersdorpje op 32 kilometer ten noordoosten van Lissabon. De gastvrije inwoners, de charmante uitstraling van het dorp, de ligging aan zee en de perfecte surfmogelijkheden maken dit dorp een ideale vakantiebestemming voor surfers.

In het dorp vind je veel verschillende restaurants en gezellige cafés waar je typische Portugese gerechten kunt proeven. Onze aanraders voor de stapavonden: Beginnen bij Torba en daarna naar de Zee-egel, de plaatselijke club waar je tot diep in de nacht kunt doorgaan.

Eten en drinken in Ericeira is niet alleen heel lekker, de prijzen zijn er ook nog eens een stuk lager dan we in Nederland gewend zijn.

Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Ericeira, Portugal
Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Ericeira, Portugal

Activiteiten

Over het golfsurfen
Deze week gaan jouw surfskills met sprongen vooruit. Je krijgt namelijk les in overzichtelijke groepjes van 6. Je wordt ingedeeld op niveau. We hebben onder andere een groep voor beginners, gevorderden en intermediates. Bij je boeking geef je jouw ervaring aan. Ter plekke kunnen we dit eventueel nog anders indelen. Dit staat je te wachten:

Golfsurfen voor gevorderden
Voor ervaren surfers is Ericeira een geweldige plek. Je kunt kiezen uit meer dan 15 verschillende breaks binnen een straal van 8 kilometer. Het bekende en beruchte Coxos is zelfs voor de beste surfers een uitdaging. Daarnaast kun je je skills verbeteren in de barrels van Pedra Branca, Backdoor, Reef, Caf of Crazy Left.

Goede kans ook dat we verder naar het noorden of zuiden trekken. De mooie breaks van Stanta Cruz en Praia Azul liggen 20 kilometer noordelijk. En ook het bekende Peniche ligt binnen een uur rijden. Het hangt af van de groep en de weersomstandigheden waar we naar toe gaan.

Surfvakantie voor beginners

Ben je een beginnende surfer, dan zijn de stranden ten zuiden van Ericeira de plek waar je moet zijn. De stranden Foz do Lizandro en Sao Juliao zijn perfect voor beginners, omdat de bodem hier volledig uit zand bestaat.
Ook kunnen beginners bij het strand Praia do Sul terecht als de condities goed zijn. Zowel Foz do Lizandro als Praia do Sul bevindt zich op loopafstand van het huis.

Surfvakantie voor intermediates
Als je naar beide kanten een bottom turn kunt maken, down the line kunt surfen en een turtle rol of duckdive beheerst, dan ben je intermediate. De stranden die hierboven genoemd staan, zijn ook goed geschikt voor gemiddelde surfers. Zij hebben echter ook de mogelijkheid om naar het bekende Ribeira d’Ilhas of een aantal andere stranden ten noorden van Ericeira te gaan.

Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Ericeira, Portugal
Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Ericeira, Portugal

Verblijf

Verblijf Ericeira Surfhouse

Beschrijving

Het is de perfecte plek om een relaxte vakantie in een luxe accommodatie te combineren met de beste surfmogelijkheden.

Het surfhuis waarin we zitten is fantastisch voor dit concept. Voor een week surfen is het een zeer comfortabel verblijf. Maar het is geen luxe hotel. Het mooie is dat je veel met elkaar deelt, maar dat kan soms dus ook een badkamer zijn.

Je wordt ingedeeld met singles van hetzelfde geslacht en ongeveer jouw leeftijd. Op elke kamer staan losse 1-persoons bedden. Standaard boek je een bed op een 4-persoons kamer of een 6-persoonskamer met eigen dakterras. Beide kamers hebben een gedeelde badkamer.

Voor een meerprijs van €125,- kun je verblijven op een 2-persoonskamer met gedeelde badkamer. Voor een toeslag van €195,- kun je verblijven op een 2-persoonskamer met eigen badkamer (alle kamertypes uiteraard op basis van beschikbaarheid). 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Ericeira Surfhouse
Ericeira Surfhouse

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Ericeira, Portugal
Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Ericeira, Portugal

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer