Singlereizen.nl

Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Mimizan, Frankrijk

Een weekje buiten zijn, lekker actief (leren) surfen in het zeewater en bij thuiskomst genieten van de droomplek, dichtbij het strand. Hier in Mimizan-plage hangt een heerlijke, relaxte surfvibe. 

Vuurtjes, hottub, barbecue en vooral heel veel gezelligheid. Of je nu absoluut beginner bent of ervaren golfsurfer, je krijgt les op jouw niveau. 
Je gaat elke dag zo'n anderhalf uur surfen. Als je dat intensief doet, zul je merken dat dit lang genoeg is. Mocht je energie over hebben, dan mag je uiteraard surfen zo lang als je wilt. 

Deze week ga je met 30 single leeftijdgenoten genieten van het strandleven. Alles gaat om het genieten, om het leven in je eigen tempo. Haast hebben we niet hier. Wel tijd voor elkaar en elkaars verhalen. 
We borrelen lekker met z'n allen op het geweldige dakterras van ons Single Fin Hotel. We bubbelen als we de spiertjes even rust gunnen in de heerlijke jaccuzi met uitzicht. En nadat we samen hebben genoten van weer een heerlijk diner, gaan we nog even lekker dansen in Mimizan-Plage. 

Bang dat je niet genoeg kunt doen buiten het (leren) surfen om? Niet nodig. Zo kun je een paar keer per week aanhaken bij de yoga (fijn voor de spiertjes) en zit er bij de prijs inbegrepen een dagtocht naar het Baskische San Sebastian. 

Deze vakantie ga jij niet snel vergeten. 

Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Mimizan, Frankrijk
Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Mimizan, Frankrijk

Activiteiten

Over het golfsurfen:
Golfsurfen leer je snel door de intensieve lessen die je krijgt van de aanwezige surfinstructeurs. Je krijgt les in overzichtelijke groepjes. Je wordt ingedeeld op niveau. We hebben onder andere een groep voor beginners, intermediates en gevorderden. Bij je boeking geef je jouw ervaring aan. Ter plekke kunnen we dit eventueel nog anders indelen. Dit staat je te wachten:

Surfen voor beginners:
Jouw surfinstructeurs zijn ervaren en gediplomeerd. Zij leren je met veel passie de surfvaardigheden. Surfen is een watersport waar veel geduld en goede aanwijzingen belangrijk zijn. Het plezier staat altijd voorop. Vrijheid-Blijheid.

Jij komt in een groepje met andere beginners. Samen kunnen we jouw leerproces enorm versnellen en jou de basis van het surfen in paar dagen leren. Je wordt klaargestoomd voor oneindig veel surfplezier.

Surfen voor intermediates en ervaren surfers:
Ook voor ervaren en intermediate surfers is dit een perfecte surfvakantie. Wanneer ben je intermediate? Als je naar beide kanten een bottom turn kunt maken, down the line kunt surfen en een turtle rol of duckdive beheerst. En kun je nog meer, dan ben je een ervaren surfer.

Ben je intermediate of ervaren? Dan delen wij jou in met andere surfers van ongeveer jouw niveau. Jij krijgt deze week surf coaching me speciale focus op flow, snelheid en turns met behulp van verschillende technieken. Wij brengen jou graag naar een next surf level.



Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Mimizan, Frankrijk
Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Mimizan, Frankrijk

Verblijf

Verblijf Hotel Single Fin

Beschrijving

De ligging is werkelijk briljant. Direct aan zee, ingeklemd tussen de bossen en het rivierfront ligt dit smaakvolle, beachy hotel. Van buiten zie je een klassiek Baskisch gebouw, maar van binnen voel je de surfsfeer en bohemien comfort. Een enorme open haard, veel hout, een fijne open woonkamer en een groot dakterras zijn de blikvangers. 

Ook fijn is de bar, het restaurant en de jaccuzzi. 
Het hotel wordt gerund door een Frans stel. Arnaud groeide op in dit hotel dat gerund werd door zijn vader en na zijn reis over de hele wereld om de beste branding te vinden, vestigde hij zich hier in Mimizan-Plage met zijn vrouw Aurelie en hun dochter Mila. 

Overal waar mogelijk zul hun gastvrijheid proeven. Of het nu gaat om het fijne dagelijkse ontbijt, het organiseren van surflessen, fietsverhuur of yoga: zij staan voor je klaar. 

Deze plek ligt niet alleen heel fijn ten opzichte van de Atlatische Zee, je bent binnen enkele minuten ook in het gezellige centrum van Mimizan. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Single Fin
Hotel Single Fin

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Mimizan, Frankrijk
Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Mimizan, Frankrijk

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer