Singlereizen.nl

Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) Zakynthos

Singlereis Zakynthos Griekenland met witte stranden en azuur blauw water
Wel eens op vakantie geweest in Griekenland? Dan ken je dat heerlijke sfeertje. De kleine dorpjes, de haventjes, het lekkere eten, de vriendelijke mensen en de altijd aanwezige zon. Op een eiland is dat relaxte sfeertje nog sterker. En van alle Griekse eilanden is Zakynthos één van de meest aangename.

De vele stranden, waaronder het mooiste strandje van Griekenland ‘Shipwreck Beach’, de leuke dorpjes, de grotten langs de kust, de beroemde schildpadden, de heuvels, de zomerse bloemen. Hier ben je even helemaal in een andere wereld.

We vonden een fijn hotel in het leuke dorpje Argassi waar veel te doen is. Restaurants, cafés, gezelligheid, alle ingrediënten voor een heerlijke BeachVibes zijn aanwezig. Hieronder lees je alles over deze groepsreis naar Griekenland.

  • Perfect gelegen hotel, direct aan het strand met 8.5 op Zoover
  • Elke dag een leuke activiteit. Haak aan als je zin hebt (vrijheid-blijheid).
  • Bijzondere dingen te zien zoals Shipwreck Beach en schildpadden.
  • Leuke restaurants en gezellige uitgaan.
  • Gegarandeerd gelijkgestemde singles van ongeveer jouw leeftijd.
Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) Zakynthos
Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) Zakynthos

Activiteiten

HET PERFECTE GRIEKENLAND-GEVOEL
De hele week is het motto ‘vrijheid-blijheid’. We zitten op een fantastische plek. Middenin een dorpje waar veel te doen is en direct aan het strand. Wij zorgen dat er elke dag leuke dingen te doen zijn.

De ene keer iets actiefs bijvoorbeeld een mountainbike-tocht, de ander dag iets meer relaxed zoals een boottocht naar het beroemde Shipwreck Beach. Liever een dagje niks doen? Je hebt groot gelijk. Aan het strand is het namelijk ook heerlijk vertoeven. Je hebt deze week alle vrijheid om te doen waar je zin in hebt.’s Avonds is het in Zakynthos super gezellig. Onze reisleidster kent de leukste restaurantjes en weet waar we moeten zijn. Griekse nachten zijn lang!

Hoe actief je deze week wilt zijn, bepaal je helemaal zelf. Je hoeft helemaal niets. Maar we organiseren wel een aantal activiteiten waarbij je kunt aanhaken als je zin hebt. Het exacte programma wordt aan het begin van de week met jou en andere singles afgestemd.Het eiland is simpelweg te mooi om er niets van mee te maken. Dus gaan we een hike maken in het nabijgelegen Scopos gebergte. Het uitzicht over het eiland is daar prachtig.

Een zeer gewaardeerd onderdeel is de al eerder genoemde boottocht in het begin van de week. Hier leer je vaak je groepsgenoten in aangename omstandigheden kennen. Een dagje Zakynthos-stad zit ook in het programma. Verder organiseren we voor de grap ook nog een aantal vakantiespelletjes waar het kind in iedereen naar boven komt zoals het Crazy Midgetgolf toernooi en onze Pubquiz.

Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) Zakynthos
Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) Zakynthos

Verblijf

Verblijf Hotel Papillon

Beschrijving

Hotel Papillon is niet ultra luxe, maar mede daardoor wel erg gezellig. Het is schoon en de ligging is ideaal. Dicht bij het strand en alle leuke restaurants en barretjes. Hotel Papillon staat bekend om:

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Papillon
Hotel Papillon

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) Zakynthos
Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) Zakynthos

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer