Singlereizen.nl

Singlereis Strandvakantie in Gümbet

Het schiereiland Bodrum staat bekend om Bodrum stad. De jachthaven, de lange boulevard vol met palmbomen en het kasteel: echt een plaatje! Maar is zoveel meer – en dat ga jij ontdekken deze vakantie!

Onze thuisbasis is Gümbet, een levendig dorp met een schitterende baai vlakbij Bodrum stad. Zon, zee, strand en lekker eten wisselen we hier af met cultuur, leuke excursies en (watersport)activiteiten. 

Singlereis Strandvakantie in Gümbet
Singlereis Strandvakantie in Gümbet

Activiteiten

Woensdag - Welkom in Gümbet!
Tijdens de welkomstborrel toosten we op vakantie! Gezellig samen dineren (en voor wie wil borrelen).

Donderdag - Ontspan in de hamam
Met een welkomstwandeling verkennen we de omgeving. Bezoek aan de hamam: een Turks badhuis (inbegrepen in de reissom) voor reiniging en ontspanning. Goede start van de vakantie! Gezellig samen dineren of kies je zelf waar je (samen) gaat eten. Wordt het Turks, Grieks of Italiaans?

Vrijdag - Jeepsafari & pubquiz
Na het ontbijt is het mogelijk om op jeepsafari te gaan. 's Avonds gaan we gezellig samen dineren in een restaurant in het dorp en is het tijd voor de pubquiz!

Zaterdag - Boottocht & stappen
Ontdek de prachtige kustlijn op een Turkse Gület (inbegrepen in de reissom): een traditioneel houten boot met hoge masten en een ruim dek. 's Avonds kies je zelf waar je (samen) wilt gaan eten. Op stap in Gümbet of Bodrum!

Zondag - Efes óf paardrijden
Vandaag kun je op dagexcursie naar het mystieke Efes óf paardrijden door de bergen en over het strand. Eindeloos shoppen in de bazaar van Bodrum, met een Dolmus busje ben je er in 20 minuten. 's Avonds kies je zelf waar je (samen) wilt gaan eten.

Maandag - Kos óf watersport
Breng jij vandaag een bezoek aan Kos? Of zin in een sportieve dag op het water? Jetskiën, SUPpen, kayakken, jij kiest!
's Avonds zoeken jullie zelf weer een gezellig restaurant in de buurt om te dineren.

Dinsdag - Duiken óf snorkelen
Duiken of snorkelen? Ga dan een ochtend mee de onderwaterwereld ontdekken. Je kiest tussen een duikcursus of een gecertificeerde twee-tank duik.
's Avonds sluiten we af met een gezellige barbecue in het hotel.

Woensdag - Vertrekdag
Vandaag is vertrekdag! Tijd om nog even rustig te ontbijten, je spullen te pakken en weer terug te vliegen.

Leuk om te lezen!
Wat achtergrond informatie over:

Hamam: ontspannen en relaxen in een Turks badhuis. Geniet van Rashids Hamam. Een authentiek Turks badhuis om je vakantie ontspannen te beginnen. Hamam is een oeroude Turkse traditie van lichamelijke reiniging en ontspanning. Bezoek eerst een hete sauna. Daarna gaan we naar het badhuis met een weldadige warme atmosfeer en een hoge luchtvochtigheid. Daar wordt je lichaam gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen en ten slotte krijg je een heerlijke zeepmassage zodat de huid helemaal schoon en zacht aanvoelt. Een perfecte basis voor een mooie egale bruine tint na het zonnen. Je kunt ook diverse massages, maskers en andere behandelingen bijboeken in het badhuis. Badkleding is verplicht.

Ontdek de prachtige kustlijn op een Turkse Gület.  Als je ooit eerder in Turkije bent geweest, dan heb je ze vast wel gezien. De traditionele houten boten met hoge masten en een ruim dek. Aan zo'n 'Gület' gaan wij vandaag aan boord om te genieten van de zon, het helderblauwe water en mooie baaien. We maken verschillende stops in baaitjes en bij Camel Beach voor een verfrissende duik vanaf de boot of de kant, of om te snorkelen en zonnebaden. De lunch en drankjes zijn vandaag inbegrepen en worden aan boord geserveerd.

Wandelen. Je kan uiteraard verschillende mooie wandelingen maken in en rondom Gümbet, een strandwandeling bijvoorbeeld of een wandeling door de bergen.

Singlereis Strandvakantie in Gümbet
Singlereis Strandvakantie in Gümbet

Verblijf

Verblijf Hotel Gümbet Cove

Beschrijving

Hotel Gümbet Cove ***
We verblijven in hotel Gümbet Cove, een heerlijk 3-sterrenhotel met privé-strand. Voor verkoeling kan je ook terecht bij het buitenzwembad met ligbedden en parasols. Verder is er wifi, een receptie, lift, tuin-terras, bar en restaurant met Turkse en internationale keuken. Net als in Nederland, gelden er in Turkije ook maatregelen in de restaurants. De tafels staan op veilige afstand van elkaar en er wordt in kleine groepen gegeten. Ook in de tuin en rondom het zwembad staan de ligbedden volgens de maatregelen met voldoende ruimte opgesteld.

Je kamer
De kamers in dit heerlijke hotel hebben allen een prachtig uitzicht op de tuin, de zee of het zwembad en zijn voorzien van gratis airconditioning, koelkastje, kluisje, wifi en televisie. En een bed, natuurlijk. In de badkamer vind je een föhn, douche en toilet. Goed nieuws voor de liefhebbers van balkons en terrassen met zitjes: iedere kamer heeft een balkon of terras met zitje. Jij bepaalt of je in je eentje slaapt in een tweepersoonsbed of een kamer deelt met een groepsgenoot. Je krijgt dan natuurlijk wel je eigen eenpersoonsbed.

Eten en drinken
Een goed begin is het halve werk. Daarom start iedere vakantiedag met een lekker vers ontbijtje op het terras. Bij de prijs is drie keer diner (excl. de drankjes) inbegrepen, de overige avonden gaan we eten in de dorpjes in de buurt.

De omgeving
Het plaatsje Gümbet ligt in een prachtige baai. Rondom die baai ligt een gezellige wandelpromenade. Fijn, als je even je benen wilt strekken na een dag op het strand. Daarover! Wist je dat het strand van Gümbet wordt gezien als een van de mooiste van het hele schiereiland? Ook de moeite waard: het nachtleven. Voor wie wilt.

Op 3 kilometer van Gümbet ligt de bekende stad Bodrum. Met een minibusje – ook wel: dolmus – ben je er binnen 20 minuten. Flaneer over de promenade, pak een terrasje en bewonder de bekende bazaar. Het kasteel van Bodrum is –net als de haven– een prachtig gezicht, maar vertelt ook een hoop over de rijke historie. Bezoekje waard dus!
 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Gümbet Cove
Hotel Gümbet Cove

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek
Deze vakantie kun je tot 6 weken voor vertrek nog kosteloos annuleren. Handig als je vakantieplannen toch nog wijzigen, want je bent dus heel flexibel! Alleen de reserveringskosten en kosten van een eventuele annuleringsverzekering krijg je niet vergoed.

Wie gaan er mee met deze singlereis?
Je gaat op pad met een groep gezellige leeftijdsgenoten die alleen op vakantie zijn. Iedereen zonder partner is welkom: of je nu al jaren happy single bent of net een relatie achter de rug hebt. En je mag zélfs mee als je wel een relatie hebt, maar gewoon een keertje single op vakantie wilt en je partner thuis blijft. Geen enkel probleem. Natuurlijk kun je altijd boeken samen met een broer, een zus, een vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie wil.

Wat kan ik verwachten van deze singlereis?
Tijdens de vakantie kun je doen en laten wat je wilt. Je kunt er in je eentje op uittrekken of activiteiten ondernemen met een of meer reisgenoten. In de praktijk hebben je reisgenoten altijd ongeveer dezelfde leeftijd en boekt iedereen (meestal) alleen een vakantie. Dat schept al een band. Dat merk je aan het gemakkelijke contact dat je met iedereen legt. Nieuwe vrienden en vriendinnen zijn dus snel gemaakt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Strandvakantie in Gümbet
Singlereis Strandvakantie in Gümbet

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer