Singlereizen.nl

Singlereis Strandvakantie in Estoril

Bekijk onze TIJDELIJKE AANBIEDING bij vertrek op 13 of 20 juli!

Niet voor niets staat Portugal in de top-10 vakantielanden voor Nederlanders. Populair, maar nog niet overspoeld met toerisme. Dat geldt ook voor de Costa de Lisboa. Estoril is een badplaats met charme en stijl, één waar de Portugese jetset graag neerstrijkt. Het ‘Monaco’ van Portugal heeft genoeg mogelijkheden als je goed in de slappe was zit. Langs de promenade vind je het ene na het andere toprestaurant. En wil je een gokje wagen? Het casino van Estoril is het grootste van het Iberisch Schiereiland!

Leuk om iets van die sfeer mee te krijgen als je ’s avonds gaat stappen. Maar de Costa de Lisboa is zoveel meer. Om de hoek – en op wandelafstand - ligt Cascais, een vissersplaatsje van vroeger. Een stukje noordelijker vind je de rust van Serra de Sintra, een heuvelachtig gebied. Sintra zelf is ook een leuk plaatsje, genoteerd op de Werelderfgoedlijst. En de hoofdstad Lissabon is maar een uurtje met de trein. Waar Barcelona écht die naam van hotspot heeft, is Lissabon hard op weg om een serieuze concurrent te worden. We gaan er een dag naartoe, maar je kunt er ook nog een dagje aan vastplakken. Hadden we trouwens al de brede stranden en de ideale surfgolven genoemd? Want we beloven je wél een strandvakantie, samen met andere gezellige singles van je leeftijd!

Verzorging
We verblijven in het hotel op basis van logies en ontbijt en er zijn twee diners bij de prijs inbegrepen. Twee avonden gaan we met z’n allen uit eten: één avond in Lissabon, de andere avond in Cascais. Voor de overige avonden heeft onze reisleider de leukste tips. Maar trek er vooral ook zelf op uit met een paar reisgenoten.

Singlereis Strandvakantie in Estoril
Singlereis Strandvakantie in Estoril

Activiteiten

Inbegrepen activiteiten
Niets moet, véél kan, dat is het motto bij al onze vakanties. We houden niet van een vol programma waar je verplicht aan mee moet doen. Voor wie er zin in heeft hebben we alvast één activiteit inbegrepen in het programma.

Tuktuk Tour in Lissabon
Tijdens je vakantie mag een bezoek aan de hoofdstad Lissabon natuurlijk niet ontbreken. We nemen daarom de trein naar deze stad, die dé citytripbestemming van dit moment is. Waarom deze stad zo populair is? Denk maar aan de ligging aan de kust en de rivier de Taag, de historische wijk Belém en veel historische gebouwen. De stad die gebouwd is op zeven heuvels verkennen we op een bijzondere manier: met de tuktuk!

Naar keus bij te boeken: 

Bezoek aan Sintra
Op zo’n 15 kilometer landinwaarts van Estoril ligt nog een prachtige plaats verscholen: Sintra. Je vindt hier kastelen en paleizen die je versteld doen staan. Vroeger was Sintra het zomerverblijf van de Portugese koningen, vandaag is het een van de Werelderfgoederen van Unesco. Een verrassend mooie stad die maar een half uurtje met de bus is.
€ 10,-

Wijntour 
Wijnliefhebbers kennen de streek wel: Alentejo. Heb je deze wijnstreek ten zuiden van Lissabon nog niet ontdekt, dan krijg je nu de kans. Uiteraard wordt het een kennismaking waarbij we de witte en rode wijn uit deze bergachtige regio ook proeven. We rijden door een prachtig gebied van wijngaarden en bezoeken onderweg een of twee kleine, typisch Portugese dorpjes.
€ 58,-
 
Watersport
Op 450 meter van ons hotel ligt een fijn zandstrand met ligbedden en parasols. Zin in wat avontuur op je stranddag? Genoeg opties! Wat dacht je van zeekayakken of waterskiën?

Cursus Golfsurfen 
Wist je dat de Costa de Lisboa een echte surfspot is? Dé kans dus om tijdens je vakantie te leren golfsurfen! We krijgen eerst uitleg van de instructeur en vervolgens is de beurt aan jou. Blijf jij staan op je surfplank en weet je de golven te trotseren?
€ 29,- voor 2 uur inclusief materiaal.
Singlereis Strandvakantie in Estoril
Singlereis Strandvakantie in Estoril

Verblijf

Verblijf Hotel Londres

Beschrijving

Waarom we in Hotel Londres *** verblijven
Londres in Estoril is een hotel met alle gemakken voor een plezierige vakantie, inclusief 24 uurs receptie. Mooi zwembad, eigen restaurant ‘Sal e Pimenta’ en een bar/lounge. In de openbare ruimtes en in de kamers heb je gratis wifi. Heeft je lijf een upgrade nodig? Er is een kapsalon en je kunt je laten masseren.

Je kamer
Welkom in de gerenoveerde kamers: die zijn voorzien van flatscreen TV, telefoon, een kleine koelkast, airco en een kluisje. De meeste kamers hebben een balkon. In de badkamer vind je een bad of douche, een bidet, een toilet en een föhn. Kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Je kunt een 1-persoonskamer of een gedeelde kamer boeken. Deel je een gedeelde kamer met een reisgenoot? Dan vind je altijd twee aparte éénpersoonsbedden in de kamer. Niet alleen gezellig, maar ook voordelig! Aan jou de keuze!


Eten en drinken
We verblijven in het hotel op basis van logies en ontbijt en er zijn vier diners inbegrepen. Drie avonden dineren we in het hotel en dan is er ook water, wijn en frisdrank inbegrepen. Eén avond regelen wij alvast een restaurant en gaan we gezellig uit eten. Deze avond zijn de drankjes wel voor eigen rekening.

Dan blijven er drie avonden over om zelf - op eigen kosten - te kiezen waar je wilt gaan eten. Liefhebbers kunnen natuurlijk een avond in Lissabon gaan eten. Ook in Cascais en in Estoril vind je een ruime keuze aan restaurants voor ieder budget. Onze reisbegeleider geeft je graag tips!

Ben je vegetariër?
Geen probleem. Vegetarisch en veganistisch dineren is beide mogelijk. Overige diëten zijn ook mogelijk, als het bij reservering bij ons bekend is. Vergeet het dus niet door te geven!


De omgeving
Ons 3-sterren hotel Londres ligt op een perfecte locatie in de badplaats Estoril in een bergachtige omgeving. Het strand van Tamariz Beach ligt op 450 meter. Estoril is het ideale vertrekpunt voor een trip naar andere steden. In 20 minuten wandel je over een boulevard met terrasjes naar Cascais, één van de mooiste badplaatsen van het land. Ooit een authentiek vissersdorpje, nu een plek waar toeristen graag neerstrijken. Slenter door de oude steegjes, maak een tussenstop bij een van de straatartiesten of bezoek het middeleeuwse fort. Sintra is een ander leuk stadje, dat zelfs op de Werelderfgoedlijst staat. Hier ben je binnen een half uurtje met de bus.

Dé trekpleister is natuurlijk Lissabon. Een dagje sightseeing is inbegrepen, mét een rondje per tuktuk. Zo krijg je tenminste de kans om de onverwachte kanten van het historische centrum te zien. In de directe omgeving is nog meer te zien. Portugal is ook een grote wijnproducent. Een rondje door de uitgestrekte wijnstreek is de moeite waard. Autoliefhebber? Vlakbij ligt het Autódromo de Estoril. Jarenlang was de Formule-1 te gast op het circuit, gelegen op een rotsachtige hoogvlakte.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 Hotel Londres
 Hotel Londres

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek
Deze vakantie kun je tot 6 weken voor vertrek nog kosteloos annuleren. Handig als je vakantieplannen toch nog wijzigen, want je bent dus heel flexibel! Alleen de reserveringskosten en kosten van een eventuele annuleringsverzekering krijg je niet vergoed.

Wie gaan er mee met deze singlereis?
Je gaat op pad met een groep gezellige leeftijdsgenoten die alleen op vakantie zijn. Iedereen zonder partner is welkom: of je nu al jaren happy single bent of net een relatie achter de rug hebt. En je mag zélfs mee als je wel een relatie hebt, maar gewoon een keertje single op vakantie wilt en je partner thuis blijft. Geen enkel probleem. Natuurlijk kun je altijd boeken samen met een broer, een zus, een vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie wil.

Wat kan ik verwachten van deze singlereis?
Tijdens de vakantie kun je doen en laten wat je wilt. Je kunt er in je eentje op uittrekken of activiteiten ondernemen met een of meer reisgenoten. In de praktijk hebben je reisgenoten altijd ongeveer dezelfde leeftijd en boekt iedereen (meestal) alleen een vakantie. Dat schept al een band. Dat merk je aan het gemakkelijke contact dat je met iedereen legt. Nieuwe vrienden en vriendinnen zijn dus snel gemaakt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Strandvakantie in Estoril
Singlereis Strandvakantie in Estoril

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer