Singlereizen.nl

Singlereis Strand en Feest Chersonissos

Ga deze zomer voor een mix van relaxen op het strand, 's avonds de leukste feestjes meepakken en de Griekse gezelligheid. Een vakantie vol zon, strand en uitgaan. Wij nemen je mee naar deze zonnige, Griekse partybestemming! Maar Kreta is meer dan alleen uitgaan, want er is zoveel te zien én te doen. Ga mee op jeepsafari, relaxen bij Star Beach, een dagje naar hoofdstad Heraklion, geniet op het water tijdens een boottocht of slenter door de straatjes van Agios Nikolaos. 

Geniet van een verkoelend Mythos biertje op een terrasje, de heerlijke mezze in een typisch Griekse taverna of een tropische cocktail voor het stappen. Struin door de straatjes van Chersonnisos, pak de bus naar het mooie stand van Stalis of breng een bezoekje aan de markt van Agios Nikolaos. Tijdens deze single reis ga je gezellig met leeftijdsgenoten op pad en hoef je niks anders te doen dan vol op genieten!

Tijdens het verblijf kun je deelnemen aan allerlei activiteiten die onze reisleiding in overleg met de groep zal organiseren, zodat er een onvergetelijke vakantie ontstaat! We kunnen gaan stappen, naar de meest prachtige stranden, op jeepsafari, naar een leuke markt.. Een bezoekje aan Star Beach, met DJ's, meerdere zwembaden en een relaxte sfeer mogen we eigenlijk niet overslaan! Alles onder het motto 'Niets moet…alles mag!'

Onze accommodatie is rustig gelegen op loopafstand van het drukke centrum van Chersonissos. Relax aan het zwembad, loop naar een knus, Grieks restaurantje of sta binnen 10 minuten in het bruisende Chersonissos. Je kunt dus lekker genieten van deze toeristische hotspot, zonder dat je in de drukte verblijft.

Verzorging
We verblijven tijdens de reis op basis van Logies en Onbijt. 

Singlereis Strand en Feest Chersonissos
Singlereis Strand en Feest Chersonissos

Activiteiten

Op Kreta zijn tal van mogelijke excursies te ondernemen tijdens deze vakantie. Van het bezoeken van de hoofdstad Heraklion tot aan de markt in Agios Nikolaos, maak een boottocht naar een van de mooie, kleine, verlaten eilanden of zoek het avontuur op tijdens een jeepsafari!

Kreta is een eiland, dus de ideale locatie om te genieten van de watersportmogelijkheden op zee. Bijna alles wat in je opkomt, valt hier wel te doen! Huur een jetski, ga parasailen, of wat is er leuker dan met z’n allen de banaan te trotseren?

Ter plaatse zijn de onderstaande activiteiten bij te boeken:

Jeepsafari (richtprijs €70 p.p.)
Een jeepsafari kan natuurlijk niet ontbreken tijdens je vakantie. Ga alleen of met de groep en rij het ruige binnenland van Kreta in en ontdek daar de ongerepte natuur. Een jeepsafari is de ideale combinatie tussen avontuur en cultuur. We rijden namelijk de hele dag off-road, terwijl we onderweg interessante stops maken. Dagexcursie inclusief barbecue. 

Quadsafari (richtprijs €50 p.p.)
Iets heel anders dan de jeepsafari is de quadsafari. Hier ga je met de groep op pad en heeft iedereen de beschikking over een eigen quad en racen we dwars door de natuur in. Dit is de perfecte manier om op een geweldige manier het eiland te verkennen. We gaan in hoog tempo door de bergen, langs oude boerderijtjes en we bezoeken typisch Griekse restaurantjes. Ideaal voor mensen die van spanning en cultuur houden!

Samaria Kloof
(richtprijs €44 p.p.)
Deze is voor de echte bikkels. Een barre tocht dwars door de langste kloof van Europa, die tevens de smalste van de wereld wordt genoemd. Maak hier kennis met de wonderschone natuur en wie weet kom je wel de ernstig bedreigde Kri Kri geit tegen! Hier is een goede conditie een vereiste, gezamenlijk met goede schoenen, maar het is zeker de moeite waard!

Heraklion
(richtprijs €22 p.p.)
Bezoek de hoofdstad van Kreta en de op 4 na grootste stad van heel Griekenland. Veel mensen mijden deze stad, maar ga hier eens rondwandelen en ontdek de leuke kleine straatjes, cafeetjes en restaurantjes. Daarnaast is er ook nog veel te zien uit de Griekse Oudheid en zijn er genoeg mogelijkheden om te shoppen. Op 5 km. van Heraklion ligt Knossos wat ook zeker een bezoek waard is in combinatie met Heraklion. Knossos is een prachtig historisch paleis en wordt beschouwd als een zeer grote vondst!

Spinalonga (richtprijs €26 p.p.)
Een bezoek aan dit indrukwekkende eiland neemt je mee terug naar een donkere periode uit de historie van Kreta. Spinalonga staat namelijk bekend als het Lepra eiland waar mensen met lepra naar toe werden verbannen. Uit deze periode is vrij weinig bekend en dat maakt het bezoek ook zo mysterieus...

Star Beach
Een bezoekje aan het grootste waterpark van Kreta mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je vakantie. We gaan hier lekker luieren, zwemmen, relaxen, drinken, dansen, eigenlijk alles wat te maken heeft met de perfecte vakantiedag. Alle grote dj’s uit de wereld hebben hier al eens een optreden verzorgd dus zal je je hier niet snel vervelen. Daarnaast is de voertaal vaak gewoon Nederlands. Natuurlijk zijn hier ook vele watersporten mogelijk en wie weet duik jij straks van een hoge hijskraan af en voel je de kick van het bungyjumpen!

Folkore avond (richtprijs €25 p.p.)
Trek je dansschoenen maar aan , want vanavond zal je er toch echt aan moeten geloven en wordt de typisch Griekse dans de Sirtaki je aangeleerd om vervolgens uitgebreid mee te doen met de opvoering! Je levert dus zelf een bijdrage aan deze supergezellige avond, terwijl je onbeperkt kan genieten van de overheerlijke Griekse wijn die wordt geschonken samen met een authentiek Grieks diner.

Stappen
Uiteindelijk zijn we ook naar Kreta gekomen om goed uit ons dak te gaan, en dat gaan we zeker! We bezoeken namelijk regelmatig de sfeervolle strip en de beregezellige kroegen in Chersonnissos! Hier bezoeken we de hipste topclubs, maar we slaan de Nederlandse kroegen ook niet over. Wat is er nou gezelliger dan met de hele groep meezingen met de oude klassiekers van Hazes, Borsato of Meeuwis?

Zin om een tour over het eiland te maken? We kunnen een auto huren en op deze manier een eiland tour doen!

Singlereis Strand en Feest Chersonissos
Singlereis Strand en Feest Chersonissos

Verblijf

Verblijf Palatia Village

Beschrijving

Palatia Village is een zeer gastvrij complex gelegen op de heuvel tussen het Griekse dorpje Piskopiano en Chersonissos. Wil je genieten van de rust of juist de gezelligheid van het bruisende Chersonissos ontdekken? Palatia Village is de ideale uitvalsbasis voor jouw vakantie. Op slechts 10 minuutjes lopen van het centrum van Chersonissos en een kwartiertje lopen van het zandstrand. De barstreet, hét uitgaansgebied van Chersonissos, vind je op ongeveer een kwartiertje lopen. Diverse winkels, restaurants en bars zijn op loopafstand van de accommodatie te vinden. Om in het centrum van Chersonissos te komen, moet je via een redelijk steile weg ongeveer 10 minuten bergafwaarts lopen. Ben je slecht ter been? Dan raden wij aan een taxi te pakken voor enkele euro's!

Faciliteiten
Palatia Village is een gemoedelijk 4-sterren appartementencomplex dat als een typisch Grieks dorpje is gebouwd en je een echt vakantiegevoel bezorgd. In het midden van de gebouwtjes vind je het zwembad en de bar. Rondom het zwembad staan ligbedjes en parasols klaar waarvan je gratis gebruik kunt maken, zodat je heerlijk kunt genieten van de Griekse zon. Bij de bar kan je terecht voor een drankje en een snack. Tegen betaling kun je een potje poolen of tafelvoetballen. 

Bij de receptie, het zwembad en in de bar kun je gebruik maken van gratis Wi-Fi verbinding. Op de kamers kun je ook gebruik maken van de Wi-Fi verbinding, maar deze kan hier iets minder goed bereik hebben.

Kamers
Tijdens deze reis verblijf je in een studio. De studio's beschikken over een woon/slaapgedeelte met twee losse bedden, airconditioning (tegen betaling) en satelliet televisie. Een kitchenette met de noodzakelijke keukengerei, magnetron, kookplaatje en koelkast zijn ook aanwezig. Je kunt tegen betaling van €10 per week gebruik maken van een kluisje. De badkamer is voorzien van douche, toilet en föhn. Alle studio's hebben een eigen balkon of terras met zitje.

De studio's worden dagelijks schoon gemaakt. De handdoeken voor in de badkamer worden 2x per week verschoond. Het is niet toegestaan om de handdoeken voor in je badkamer te gebruiken bij het zwembad. Hiervoor kan je een extra handdoek ter plaatse huren voor €2 per stuk.

Kamertype
Bij deze reis heb je de keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een eigen kamer, heb je een 2-persoonsstudio voor alleengebruik tot je beschikking. Vind je het gezelliger om een kamer te delen? Dan deel je een studio met iemand van hetzelfde geslacht. Wij reserveren dan uiteraard een kamer met twee losse bedden.

Verzorging
We verblijven tijdens de reis op basis van Logies en Onbijt. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Palatia Village
Palatia Village

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Het begin van jouw vakantie
Je vakantie begint op het afgesproken meetingpoint waar jij je reisgenoten zult ontmoeten. Meer informatie wordt nader beschreven in de reisdocumenten welke je een week voor vertrek per e-mail zult ontvangen.In de meeste gevallen reist de reisleiding met je mee. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jou dan op het vliegveld verwelkomen. Boek jij een reis kort voor vertrek? Dan kan het voorkomen dat je een ander reisschema volgt dan de rest van de deelnemers.

Samenstelling groep
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Luchthavenbelasting en ruimbagage
Inbegrepen in de prijs zijn luchthaven- en passagiersbelasting en bijbehorende toeslagen, voor zover van toepassing en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Ook is er minimaal 20 kilo ruimbagage inbegrepen. Het precieze aantal kg's is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Wil je meer bagage meenemen tegen een toeslag? Neem dan even contact met ons op.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Verzekeringen
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. 

'Alles mag, niets hoeft'
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Reisleiding
Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Alle organisatorische zaken worden uit handen genomen. Zo organiseert hij/zij de leukste activiteiten/excursies, informeert je over de gezelligste beachclubs, restaurants en bars en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Strand en Feest Chersonissos
Singlereis Strand en Feest Chersonissos

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer