Singlereizen.nl

Jongerenreis Strand en Feest Sunny Beach

Ben jij klaar voor een gezellige vakantie om nooit meer te vergeten? Deze zomer nemen wij je mee naar Sunny Beach, dé plaats voor een vakantie vol gezelligheid, relaxen en stappen. De zon schijnt hier 300 dagen per jaar, de temperatuur ligt rond de 30 graden en het kilometers lange zandstrand biedt de ideale locatie om lekker bij te komen van de wilde nacht daarvoor. Een groep gezellige singles, uitgaan, feestjes, leuk excursies en heerlijk relaxen zorgen voor een topvakantie!

Naast een van de mooiste en schoonste stranden van Europa is er een bruisende boulevard te vinden van acht kilometer lang waar uitgebreid geshopt kan worden. Wat dacht je van een lekker verkoelend drankje op het terras of een gezellig diner bij een van de vele restaurantjes? Tevens vormt de boulevard het hart van het trendy, gezellige, maar vooral internationale uitgaansleven in Sunny Beach! 's Avonds kun je op Flowerstreet terecht voor de leukste feesten in een van de vele clubs en bars. Van hippe clubs als Orange en Iceberg tot feestcafé de Flying Dutchman: er valt voor iedereen genoeg te partyen.

Voor wie naast het feesten en zonnen het leuk vindt om wat te ondernemen, is er meer dan genoeg te doen! Van jeepsafari's tot een leuke party- of relaxcruise, quad rijden, waterparken of liever een cultureel bezoekje? In de buurt van Sunny Beach ligt Nessebar, een van de oudste Europese steden die is opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Sunny Beach heeft dus voor ieder wat wils en staat garant voor de ultieme vakantie!

Jongerenreis Strand en Feest Sunny Beach
Jongerenreis Strand en Feest Sunny Beach

Activiteiten

Het veelzijdige Sunny Beach heeft genoeg mogelijkheden voor iedereen! Lekker luieren op het strand of bij het zwembad, genieten van een drankje op een terras of borrel er op los met je reisgenoten bij de poolbar. Tot rust komen zal je zeker! Of toch niet? ’s Avonds leeft Sunny Beach pas echt en gaat het dak er vanaf. Ongetwijfeld lig je een aantal dagen laat op bed, maar ach…daar is vakantie toch voor?

Om het geheel compleet te maken zijn er nog tal van excursiemogelijkheden. Hieronder enkele excursie mogelijkheden:

Boottocht (inbegrepen) 
Wij nodigen je uit voor een leuke boottocht. Of dit een relaxcruise zal zijn of een partycruise: it's all up to you, guys! De reisleiding zal in overleg met jullie de keuze hiervoor maken.

Optionele activiteiten

Aquapark Nessebar
Het is het grootste waterpretpark van Sunny Beach en omstreken en daarom wel een aanrader om hier naar toe te gaan. Ga van de vele glijbanen, geniet van de zon en kom lekker bij van een avond stappen. Er meer dan genoeg bedjes waar je lekker kunt relaxen, genieten van een cocktails en er is ook leuk entertainment. Echt een aanrader om een dag naar toe te gaan!
Richtprijs: €17

Jeepsafari
Op zoek naar wat actie? Met een Jeep rijden we naar een soort meer waar je onder andere kunt vissen en luchtbuks schieten. Daarna gaan we hoog de bergen in, ook off-road. Je rijdt langs oude dorpjes en mooie meren. Helemaal bovenin heb je een prachtig uitzicht. Zeker de moeite waard als je iets meer van de omgeving wilt te zien.
Richtprijs: €49

Bourgas
Bourgas is de hoofdstad van Bulgarije. Met de taxi of de bus kunnen we een dagje naar Bourgas, wanneer je lekker wilt winkelen en even iets anders wilt dan Sunny Beach. Bourgas is een gezellige stad waar je lekker kunt rondslenteren, shoppen en goed kunt eten. Het langgerekt park rondom de stad is een perfecte locatie op te genieten van een heerlijk ijsje.
Richtprijs: €7,50

Watersport
Ben jij een watersportliefhebber? Dan ben je op deze vakantiebestemming aan het goede adres! Alle activiteiten op het water zijn mogelijk: gezellig met z’n allen op de banaan, waterskiën of misschien wel parasailing?
Richtprijs: tussen de €10 en €20

Jongerenreis Strand en Feest Sunny Beach
Jongerenreis Strand en Feest Sunny Beach

Verblijf

Verblijf Hotel Flamingo

Beschrijving

Hotel Flamingo is ideaal voor singles die op zoek zijn naar een goede accommodatie op een centrale locatie: op loopafstand van het uitgaansleven, maar zonder overlast hiervan te ervaren. Het hotel ligt in het westelijke deel van het bekende Sunny Beach, Bulgarije. Op 200 meter van het hotel vind je het strand, de boulevard is op loopafstand en op ongeveer 1 kilometer ligt het centrum vol leuke uitgaansgelegenheden en restaurantjes. Vlakbij het hotel is er ook een bushalte aanwezig. 

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een buitenzwembad waar je heerlijk kunt afkoelen en ontspannen. Om het zwembad heen is een zonneterras met ligbedjes en parasols, waar je gebruik van kunt maken. Tegen betaling is er een handdoekenservice aanwezig voor bij het zwembad. Verder beschikt het hotel over een kleine fitnessruimte met goede apparaten. In de lobby kun je gebruikmaken van de gratis Wi-Fi verbinding. Mocht je een kluisje willen, kun je deze bij de receptie huren. Tegen betaling kun je gebruik maken van het biljart, massagemogelijkheden en de sauna.

In het hotel kun je pinnen en geld wisselen. Er is ook een winkeltje in de receptie, waar je bijvoorbeeld frisdrank, snacks, luchtbedden en souvenirs kunt kopen.

Kamers
De kamers in het hotel zijn ruim opgezet. Iedere kamer beschikt over een TV, bureau, stoel, bankje + salontafel, een smalle kast en een eigen badkamer met ruime douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon of terras met zitje en was-rekje. Op alle kamers kun je kosteloos gebruik maken van de airco. Tegen betaling kun je ook gebruik maken van Wi-Fi op de kamer.

Iedere dag wordt de kamer schoongemaakt. Wil je schone handdoeken? Dan kan je dit aangeven bij de receptie.

Kamertype
Bij deze reis heb je de keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een eigen kamer, heb je een 2-persoonskamer voor alleengebruik tot je beschikking. Vind je het gezelliger om een kamer te delen? Dan deel je een kamer met iemand van hetzelfde geslacht. Wij reserveren dan uiteraard een kamer met twee losse bedden.

Verzorging
We verblijven in Hotel Flamingo op basis van Logies en Ontbijt. Het ontbijtbuffet bestaat uit verschillende soorten broodjes en beleg, yoghurt, fruit, groenten, worstjes, aardappeltjes, spek en meer. Ook koffie, thee, water en sapjes zijn beschikbaar.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Flamingo
Hotel Flamingo

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Het begin van jouw vakantie
Je vakantie begint op het afgesproken meetingpoint waar jij je reisgenoten zult ontmoeten. Meer informatie wordt nader beschreven in de reisdocumenten welke je een week voor vertrek per e-mail zult ontvangen.In de meeste gevallen reist de reisleiding met je mee. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jou dan op het vliegveld verwelkomen. Boek jij een reis kort voor vertrek? Dan kan het voorkomen dat je een ander reisschema volgt dan de rest van de deelnemers.

Samenstelling groep
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Luchthavenbelasting en ruimbagage
Inbegrepen in de prijs zijn luchthaven- en passagiersbelasting en bijbehorende toeslagen, voor zover van toepassing en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Ook is er minimaal 20 kilo ruimbagage inbegrepen. Het precieze aantal kg's is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Wil je meer bagage meenemen tegen een toeslag? Neem dan even contact met ons op.

Corona maatregelen
Meer informatie over het reisadvies van deze bestemming kun je terugvinden op de website van NederlandWereldwijd.

Voorbehoud
Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Verzekeringen
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. 

Vertrekgarantie
Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis 'Vertrekgarantie'. Je kunt dit terugvinden in het overzicht met de data en prijzen. De vertrekgarantie staat los van de reisadviezen m.b.t. het corona-virus.  Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten. Voor weekendjes weg en midweken, zal dit uiterlijk 7 dagen voor vertrek het geval zijn.

'Alles mag, niets hoeft'
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Reisleiding
Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Alle organisatorische zaken worden uit handen genomen. Zo organiseert hij/zij de leukste activiteiten/excursies, informeert je over de gezelligste beachclubs, restaurants en bars en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Jongerenreis Strand en Feest Sunny Beach
Jongerenreis Strand en Feest Sunny Beach

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer