Singlereizen.nl

Singlereis Stralende zonvakantie op Ibiza

Als jij aan Ibiza denkt, denk je dan aan feesten? Dit mooie eiland heeft zoveel meer te bieden dan alleen maar uitgaan. Prachtige natuur, mooie stranden, leuke restaurantjes en winkeltjes. Ben jij opzoek naar een mooie mix van dit alles? Ga dan met onze singlereis mee naar Ibiza!

Tijdens deze 8-daagse vliegreis verblijven wij in San Antonio. Dit is de ideale uitvalsbasis om Ibiza te verkennen. Naast de stad Ibiza, met gezellige terrasjes en mooie bezienswaardigheden, vind je op het "hippie-eiland" Ibiza ook eindeloze stranden en ontzettend veel culturele activiteiten. Op woensdag is een bezoek aan de bekende Hippiemarkt in Punta Arabí bijvoorbeeld een echte aanrader. Naderhand wacht ons de boot naar het buureiland Formentera, waar we genieten van fantastische witte stranden en een azuurblauwe zee. Daarnaast mag een dansje in één van de populaire clubs natuurlijk niet ontbreken; wereldberoemde DJ's hebben hun vaste draaiavonden en beloven jullie een onvergetelijk avondje uit! Wij hebben er al zin in, ben jij er ook bij?

Waarom deze vakantie:

  1. Verblijf op loopafstand van het strand
  2. Openbaar vervoer op korte afstand van het hotel
  3. Veerboot op ca. 200 meter van het hotel
  4. Verblijf o.b.v. half pension, dus heerlijk ontbijten en dineren in het hotel!
  5. Een zonvakantie die je samen met je reisgenoten invult
  6. Enthousiaste, Nederlandse reisbegeleiding

Populaire clubs in Ibiza:

  1. Pacha - Erg populaire, luxe club, in een hogere prijsklasse. Er draaien veel bekende (Nederlandse) DJ's.
  2. Amnesia - Club met dakterras en ijskanonnen. Muziekgenre is techno, house en trance.
  3. Privilege - Grootste club ter wereld, met zwembad en te gekke lichtshows! Veel verschillende muziek genres.
  4. Ushuaia - Openluchtclub én zwembad in één. Bekende DJ's draaien er regelmatig.
  5. Space - Meerdere keren bekroond met de titel Beste Club ter Wereld! Elke zondag vindt hier het populaire evenement We Love Sunday Party plaats.
Singlereis Stralende zonvakantie op Ibiza
Singlereis Stralende zonvakantie op Ibiza

Activiteiten

Gedurende de vakantie gaan we een aantal leuke groepsactiviteiten met elkaar ondernemen. Natuurlijk is alles vrijblijvend, niks hoeft en alles kan.
Ter plaatse bekijkt de reisbegeleiding graag de mogelijkheden op basis van jullie wensen. Hieronder vind je alvast een aantal activiteiten, waaraan tijdens bijna elke reis naar Ibiza aan deel kan worden genomen. Onze reisbegeleiding trakteert jullie sowieso op een avondje Sunset drinks!

Optionele activiteiten:

Hippiemarkt in Punta Arabí 
Sinds 1973 is de Hippiemarkt in Punta Arabí een populaire trekpleister op Ibiza. Elke woensdag trekt deze unieke, sfeervolle markt met ruim 500 kraampjes vele bezoekers naar naar Punta Arabí. De markt wordt opgeleukt met muzikanten, kunstenaars en levende standbeelden.

Formentera
Formentera is het buureiland van Ibiza. Pak de boot en geniet van een heerlijke ontsnapping aan de alledaagse hectiek. 's Ochtends nemen we de boot richting dit mooie eiland, dat je te voet of per fiets kunt verkennen. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes door de mooie natuur die Formentera te bieden heeft.
Natuurlijk brengen we ook voldoende tijd door op de betoverende zandstranden aan de azuurblauwe zee.

Huur een nostalgische eend
Je ziet ze steeds meer op Ibiza! Met dit hippe vervoersmiddel ben je in no-time aan de andere kant van het eiland. Zet je dak open, plug je iPhone in en verken samen met je reisgenoten de bijzondere plekjes van  het eiland. Absoluut de moeite waard, onze reisbegeleiding tipt je graag de leukste adresjes.

Dalt Vila 
Voor de cultuurliefhebbers onder ons is een stadswandeling door het oude, historische centrum Dalt Vila een bijzondere ervaring. Dwaal door de smalle straatjes en laat je meevoeren door de boeiende geschiedenis van het oude Ibiza. Ook heeft Dalt Vila een ruim aanbod aan zonnige terrassen, goede restaurants en winkels vol souvenirs en snuisterijen.

Singlereis Stralende zonvakantie op Ibiza
Singlereis Stralende zonvakantie op Ibiza

Verblijf

Verblijf Playasol Riviera Hotel

Beschrijving

Deze zomer verblijven wij in het Playasol Riviera Hotel*** op Ibiza; een gezellig hotel met 168 kamers, net buiten alle drukte van de stad.
Vanuit het hotel ondernemen we gedurende de week allerhande leuke activiteiten, te voet of met de bus. De pittoreske stad San Antonio biedt bijvoorbeeld vele kleurrijke winkeltjes, restaurants, cafés en clubs, ideaal op met z’n allen te ontdekken.

Samen relaxen bij het zwembad of een dag naar het strand mag natuurlijk ook niet ontbreken, en zet de zonsondergang bij Café La Torre in ieder geval maar alvast bovenaan je lijst!

Kamers
We verblijven in ruime en nette tweepersoonskamers met balkon. De kamers zijn uitgerust met 2 enkele bedden, Wifi, airconditioning, televisie, telefoon en kluisje. Ook heeft elke kamer een balkon met zitje. De badkamers zijn voorzien van een bad of douche, toilet en föhn. Je deelt je kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht en zo veel mogelijk van gelijke leeftijd.

Faciliteiten 
Het hotel beschikt over veel faciliteiten om je vakantie tot in de puntjes te verzorgen. Bij de 2 zwembaden mag je gratis gebruik maken van de ligbedden en parasols. Voor maaltijden, snacks en drankjes kun je terecht bij het uitstekende buffetrestaurant met een binnen- en buitengedeelte en een heuse poolbar!

Verzorging 
In Playasol Riviera Hotel verblijf je op basis van half pension. Dit betekent dat ontbijt en diner in buffetvorm zijn inbegrepen bij de reissom. Willen we een keer wat anders, dan dineren we in een nabijgelegen restaurant (tegen een toeslag).

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Playasol Riviera Hotel
Playasol Riviera Hotel

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Corona garantie
Boek deze reis nu met corona-garantie! Mocht de reis niet door kunnen gaan vanwege het coronavirus, dan krijg je de volledige reissom terug. (exclusief administratie- en boekingskosten)

Administratie- en boekingskosten
Deze reis is exclusief administratie- en boekingskosten van €7,50.

Verzekeringen
Deze reis is exclusief verzekeringen. Een kortlopende annuleringsverzekering kun je direct bij ons afsluiten, voor een reisverzekering kun je ook bij ons terrecht. 

Vertrekgarantie
Elke reis met vertrekgarantie vertrekt bij ons ook écht gegarandeerd. Dit is ongeacht het aantal aanmeldingen. Nog geen vertrekgarantie? Wanneer er voor een reis onvoeldoende aanmelingen zijn, zullen wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek bekend maken. 

Betalingsvoorwaarden
Wij vragen, na ontvangst van de definitieve boekingsbevestiging / factuur, een directe aanbetaling van €300,- euro. Het restant van de reissom moet uiterlijk 6 weken voor vertrek worden voldaan. Vertrek je binnen 6 weken? Dan vragen wij je de reissom in een keer te voldoen.  

1-persoonskamer
Een 1-persoonskamer is mogelijk op aanvraag. 

Man/vrouw verhouding
Wij streven naar een gelijke man/vrouw verhouding (zover mogelijk).

Wijzigingen
Ons reizen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Uiteraard zorgen wij in dat geval voor een gelijkwaardig alternatief. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Stralende zonvakantie op Ibiza
Singlereis Stralende zonvakantie op Ibiza

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer