Singlereizen.nl

Singlereis Stralende zonvakantie in Lagos

Wil jij graag een actieve zomervakantie met ruimte om te relaxen? Hou je van sportieve activiteiten en het strand? Dan is deze reis precies wat je zoekt. Ontdek de mogelijkheden van Portugal tijdens deze 8-daagse zonvakantie naar de Algarve.

In 't kort: 

We vliegen vanuit Amsterdam rechtstreeks naar de zuidelijkste stad van Portugal, Faro. Hiervandaan is een transfer geregeld naar onze accommodatie in Lagos. 

Lagos is dé buitensportbestemming van de Algarve. De sfeer is erg relaxed, onder andere vanwege de watersportcultuur. Wist je dat het strand “Praia Dona Ana” in Lagos in de top 10 van mooiste stranden in Europa staat én op slechts 10 minuten lopen van ons hotel ligt? Lagos heeft daarnaast historisch en cultureel veel te bieden. Samen met je reisgenoten kun je door de smalle straatjes dwalen, lekker winkelen of op stap in een en vele gezellige uitgaansgelegenheden.

Tijdens de reis ga je samen met je met de hele groep een ochtend kajakken langs de mooie rotsachtige kust met grotten en tunneltjes. Daarnaast zijn de dagen naar eigen wens in te vullen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de omgeving gaan ontdekken met een huurscooter, een dag naar één van de vele stranden, dolfijnen spotten op zee of leren surfen.

Tijdens de reis gaan we met de hele groep kajakken mangs de prachtige rotskust van de Algarve. Dit is inbegrepen in de reissom, evenals de transfers er naar toe. Natuurlijk blijven er ook voldoende dagen over voor eigen invulling. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de omgeving gaan ontdekken met een huurscooter, een dag naar één van de vele stranden of kies voor een van de andere activiteiten. Uiteraard zitten bij de reissom je bagage, de luchthavenbelastingen en de transfers inbegrepen zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

Singlereis Stralende zonvakantie in Lagos
Singlereis Stralende zonvakantie in Lagos

Activiteiten

Gedurende de week is er alle tijd om samen leuke activiteiten te ondernemen. Het zeekajakken mag in Lagos niet ontbreken en daarom is deze activiteit bij de reissom inbegrepen. Het kajakken is voor iedereen toegankelijk, ervaring is niet nodig.

  • Zeekajaken 
    De rotsachtige kust van Ponte Piedade is een fantastische locatie voor een ontdekkingstocht op het water. Na een safety briefing en de instructies op het strand duw je je kayak het water in en verken je met een gids de grotten en tunneltjes van de prachtige, rotsachtige kust van Lagos. Na een uurtje komen we  bij de vuurtoren aan en vaar je midden op de Atlantische Oceaan. Op de terugweg stoppen we bij een idyllisch privé strandje om met een snorkel het onderwaterleven te ontdekken. Dit is dé manier om de Portugese kust te ontdekken.
    Inbegrepen: 2-persoons kayak, peddel, zwemvest, waterdichte tas (20 liter), snorkel en duikbril, gids en volgboot
Natuurlijk zijn er nog veel meer optionele activiteiten mogelijk zoals een jeepsafari, mountainbiken, dolfijnen zoeken op zee of een clinic golfsurfen. De reisleiding vertelt je hier ter plaatse graag meer over. 
Singlereis Stralende zonvakantie in Lagos
Singlereis Stralende zonvakantie in Lagos

Verblijf

Verblijf Ancora Park

Beschrijving

Ancora park is een appartementencomplex met ruime appartementen en een groot zwembad.

Ligging // Het complex ligt op zo’n 15 minuten lopen van het bekende strand ”Praia Dona Ana”. Dit kleine strand behoord tot één van de mooiste stranden van Europa en is omgeven door prachtig gekleurde kliffen, goud zand en kristal helder water. Daarnaast ligt het historische centrum van Lagos met zijn gezellige bars en restaurants ook slechts  1500 meter van het complex.

Appartementen // De riante appartementen zijn verdeeld over verschillende blokken. Elk appartement is eigenlijk een kleine woning met een zithoek, keuken, badkamer en een terras. Buitenom kom je met een trap op het zonnige dakterras. De slaapkamers zijn uitgerust met twee 1-persoonsbedden en airconditioning. Je deelt jouw appartement altijd met een reisgenoot van hetzelfde geslacht en zoveel mogelijk gelijke leeftijd.  Heb je liever een appartement voor jezelf? Geef dit dan aan bij jouw boeking zodat wij dit voor je kunnen aanvragen.

Faciliteiten // Ancora Park heeft een mooi zwembad van Olympisch formaat. Daar omheen vind je een groot terras en grasveld met vele ligstoelen om lekker te zonnen. Bij het zwembad is een snackbar voor hapjes en een verkoelend drankje. Naast het restaurant is een knusse bar om samen nog wat te drinken.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Ancora Park
Ancora Park

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Corona garantie
Boek deze reis nu met corona-garantie! Mocht de reis niet door kunnen gaan vanwege het coronavirus, dan krijg je de volledige reissom terug. (exclusief administratie- en boekingskosten)

Administratie- en boekingskosten
Deze reis is exclusief administratie- en boekingskosten van €7,50.

Verzekeringen
Deze reis is exclusief verzekeringen. Een kortlopende annuleringsverzekering kun je direct bij ons afsluiten, voor een reisverzekering kun je ook bij ons terrecht. 

Vertrekgarantie
Elke reis met vertrekgarantie vertrekt bij ons ook écht gegarandeerd. Dit is ongeacht het aantal aanmeldingen. Nog geen vertrekgarantie? Wanneer er voor een reis onvoeldoende aanmelingen zijn, zullen wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek bekend maken. 

Betalingsvoorwaarden
Wij vragen, na ontvangst van de definitieve boekingsbevestiging / factuur, een directe aanbetaling van €300,- euro. Het restant van de reissom moet uiterlijk 6 weken voor vertrek worden voldaan. Vertrek je binnen 6 weken? Dan vragen wij je de reissom in een keer te voldoen.  

Man/vrouw verhouding
Wij streven naar een gelijke man/vrouw verhouding (zover mogelijk).

Eigen vervoer
Reis je liever op eigen gelegenheid naar de vakantiebestemming? Dat kan! Je ontvangt in dit geval een korting op de reissom. Hoe hoog deze korting is is afhankelijk van de reis die je boekt. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Wijzigingen
Ons reizen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Uiteraard zorgen wij in dat geval voor een gelijkwaardig alternatief. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Stralende zonvakantie in Lagos
Singlereis Stralende zonvakantie in Lagos

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer