Singlereizen.nl

Singlereis Stralende zonvakantie op Kreta

Niet alleen de perfecte ligging van het Mediterraneo Hotel op Chersonissos maakt deze accommodatie populair onder Nederlandse en Belgische vakantiegangers, ook het grote aanbod aan animatie voor jong en oud, de comfortabele kamers en het uitgebreide All Inclusive concept dragen hieraan bij. Want geef toe: neerstrijken op een fijn zonnebedje, slurpend aan een verkoelend drankje afgewisseld met een verfrissende duik in een van de twee zwembaden klinkt bij jou toch ook als muziek in de oren?

Kom tot rust in het populaire Mediterraneo Hotel en ervaar je vakantie zoals een vakantie hoort te zijn. Geniet bijvoorbeeld met een ontspannen schoonheidsbehandeling of met een goed boek. Daarnaast geniet je altijd van een prachtig uitzicht doordat het complex gelegen is op een heuvel. Wat wil je nog meer?

Naast het genieten van de zee en de zon kun je allerlei leuke activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke jeepsafari of een bezoek aan het bekende eiland Spinalonga. Ook per huurauto, scooter of met het openbaar vervoer kun je heel goed naar omliggende dorpjes en stadjes. Dwaal door de smalle straatjes, bekijk de oude huizen en witte kerkjes. Ervaar de Griekse gastvrijheid en eet een keer buiten de deur. De binnenlanden van Kreta zijn prachtig. Je vindt er duizenden olijfbomen, kleine dorpjes en mooie uitzichtpunten. Perfect om te te ontdekken met een jeepsafari of met je eigen huurauto of quad. 

Deze vakantie heeft een perfecte mix van zon, zee strand en leuke dingen doen. Alles mag en niet hoeft. Ga met je reisgenoten op pad, bezoek de gezellige bars of drink een drankje op het strand, het kan allemaal. Het wordt gegarandeerd een heerlijke week, ga jij met ons mee?

Je verblijft op basis van All-inclusive. Er zijn een uitgebreid ontbijt-, lunch- en dinerbuffet, snacks en (non)alcoholische drankjes.

Het volgende is inclusief:

Singlereis Stralende zonvakantie op Kreta
Singlereis Stralende zonvakantie op Kreta

Activiteiten

Tijdens jouw vakantie zijn er allerlei mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. Het is echter jouw vakantie, dus niets hoeft en alles mag. Zo kun je bijvoorbeeld heel goed een auto, scooter of quad huren en er lekker met een groepje op uit trekken. Bezoek de Griekse bergdorpjes, wandel door smalle straatjes en bekijk de witte kerkjes.

Natuurlijk kun je ook heel goed mee met een georganiseerde dag. Onze reisbegeiding vertelt je er graag meer over. Hieronder staan alvast een aantal activiteiten die je kunt ondernemen.

Jeepsafari
Eem perfect dag om wat meer van de binnenlanden te zien. In een 4x4 jeep, waar je eventueel zelf in mag rijden, ga je de bergen in. Je komt langs leuke kleine typisch Kretenzer dorpjes. Rij dwars door de olijvenplantages en geniet van de natuur. Een groot deel van de tocht rijd je off-road. Zo ervaar je het echte Kreta!

Spinalonga
Een mooie en indrukwekkende dag op het eiland Spinalonga. Dit eiland is bekend vanwege haar voormale lepra kolonie. Omdat men vroeger dacht dat de ziekte besmettelijk was werden alle patiënten hierheen verbannen. Een gids vertelt je het volledige verhaal. Bekijk het oude Venetiaanse fort, de huizen en straten, het ziekenhuisje en de graven. Vanaf het stadje Agios Nikolaos vaar je met de boot hierheen, onderweg is tijd voor een frisse duik in zee.

Black Rose
Een dagje relaxen op zee? Dan is deze boottocht geknipt voor jou! Met een groot houten schip vaar je vanuit de haven van Chersonissos richting het Griekse dorpje Sissi. Onderweg wordt een aantal keer gestopt om af te koelen in zee.

Samaria en Imbros kloof
Een must voor alle wandelliefhebbers. De Samaria is met haar 16 kilometer de langste kloof van Europa. Is dat iets te pittig? Loop dan door de Imbros kloof, een prachtige kloof van 8 kilometer lang. Beide kloven hebben steile, hoge rotswanden. Voel je even heel nietig in een stukje prachtige natuur.

Markt van Heraklion
Elke zaterdag vind je de grootste zigeunermarkt van het eiland in Heraklion. Hier vind je van alles: van groenten, fruit tot kleding, schoenen en huishoudelijke artikelen. De lokale bevolking haalt hier graag de wekelijkse boodschappen. Na het bezoek aan de markt word je meegenomen naar Heraklion, de hoofdstad van Kreta. De moderne winkels wisselen zich af met kleine boetiekjes, koffietentjes en goede restaurants.

Lassithi & knossos
Een mooie dag langs de bekende hoogvlakte met traditionele windmolentjes en de geboortegrot van Zeus. Ook breng je een bezoek aan Knossos, een mooi bewaard gebleven paleis uit de Minoïsche tijd.

Singlereis Stralende zonvakantie op Kreta
Singlereis Stralende zonvakantie op Kreta

Verblijf

Verblijf Hotel Mediterraneo

Beschrijving

Algemeen
Mediterraneo is een populair hotel met een perfecte ligging. Lekker rustig, maar toch dichtbij Star Beach en het centrum. Zeer comfortabele kamers, fijne zwembaden en een mini waterpark zijn slechts enkele ingrediënten wat dit complex zo gewild maakt. En doordat het complex tegen een heuvel aan gebouwd is, heb je altijd een prachtig uitzicht over Chersonissos.

Ligging
Tegen een heuvel aan gebouwd, gelegen in Chersonissos op 400 meter van het strand en 1 kilometer van het centrum.

Faciliteiten
Mediterraneo heeft in totaal 230 kamers en beschikt over een lobby met receptie, TV ruimte, restaurant, 2 bars en 2 pool/snackbars. Je vindt er 2 zwembaden en voor meer waterpret is er een mini-waterpark met 2 glijbanen (geopend vanaf 15/5 t/m 10/10, weersafhankelijk). Verder een zonneterras met ligbedden en parasols en is er een badhanddoekenservice. Voorts tref je in hotel Mediterraneo een gamesroom, internethoek, wasserette en een winkeltje (allen tegen betaling). In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Kamer
Beschikt over airconditioning, televisie, koelkast (tegen betaling), huurkluisje, badkamer met toilet, bad of douche en föhn. Balkon of terras en zeezicht of zijzeezicht.

Sportfaciliteiten
Je kunt in hotel Mediterraneo gratis gebruikmaken van fitness, tennis, tafeltennis, darts, beachvolley en voetbal. Tegen betaling kun je gebruik maken van de sauna, hamam en massages.

Verzorging
Verblijf op basis van All Inclusive; ontbijt (07.30-09.30), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. Tevens inclusief koffie/thee en koekjes (17:00-18:00), snacks en ijs (11:00-17:00) en alle lokale (alcoholische) drankjes van 11:00 tot 23:00 uur. Tegen betaling: import drankjes en alles na 23:00 uur.
 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Mediterraneo
Hotel Mediterraneo

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Corona garantie
Boek deze reis nu met corona-garantie! Mocht de reis niet door kunnen gaan vanwege het coronavirus, dan krijg je de volledige reissom terug. (exclusief administratie- en boekingskosten)

Administratie- en boekingskosten
Deze reis is exclusief administratie- en boekingskosten van €7,50.

Verzekeringen
Deze reis is exclusief verzekeringen. Een kortlopende annuleringsverzekering kun je direct bij ons afsluiten, voor een reisverzekering kun je ook bij ons terrecht. 

Vertrekgarantie
Elke reis met vertrekgarantie vertrekt bij ons ook écht gegarandeerd. Dit is ongeacht het aantal aanmeldingen. Nog geen vertrekgarantie? Wanneer er voor een reis onvoeldoende aanmelingen zijn, zullen wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek bekend maken. 

Betalingsvoorwaarden
Wij vragen, na ontvangst van de definitieve boekingsbevestiging / factuur, een directe aanbetaling van €300,- euro. Het restant van de reissom moet uiterlijk 6 weken voor vertrek worden voldaan. Vertrek je binnen 6 weken? Dan vragen wij je de reissom in een keer te voldoen.  

1-persoonskamer
Een 1-persoonskamer is mogelijk op aanvraag. 

Wel inbegrepen

  • 7 overnachtingen in Mediterraneo Hotel****
  • Verzorging: all inclusive
  • Enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding
  • Hand- (8kg) en ruimbagage (20kg)
  • Retourvlucht Amsterdam - Heraklion
  • Transfer van- en naar het vliegveld (Heraklion)

Niet inbegrepen

  • Vervoer van- en naar de vertrekhaven
  • Optionele activiteiten
  • Optionele excursies
  • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Boekingskosten à €7,50
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
Singlereis Stralende zonvakantie op Kreta
Singlereis Stralende zonvakantie op Kreta

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer
06-09-2024 13-09-2024 8 € 1275,00 29-59 jaar
06-09-2024 13-09-2024 8 € 1600,00 29-59 jaar