Singlereizen.nl

Groepsreis Stedentrip Sofia in Bulgarije

Ooit op de Balkan geweest? Je kunt nu een single stedentrip maken naar een van de meest onontdekte parels van de regio: Sofia! De hoofdstad van Bulgarije leent zich perfect voor een actief weekend vol cultuur en natuur en toch is het ook een heel ontspannen weekend. We verblijven in een fijn 4-sterren hotel, gelegen aan het 'Loven Park', aan de rand van de stad. 

Groepsreis Stedentrip Sofia in Bulgarije
Groepsreis Stedentrip Sofia in Bulgarije

Activiteiten

Dag 1 - Op naar Sofia
Tas gepakt? Dan kan de actieve single stedentrip beginnen! We vliegen vandaag van Amsterdam naar de hoofdstad van Bulgarije. Na een korte vlucht komen we aan in deze voor veel mensen nog onbekende stad, maar hier gaan we tijdens deze singlereis verandering in brengen! Eerst even inchecken in het 4-sterrenhotel, maar daarna is het tijd om op ontdekkingstocht te gaan door de stad. Een kleine wandeltocht op te beginnen, lijkt dat je wat? Daarna ploffen we neer op een terras en laten we ons verassen door wat de Bulgaarse keuken ons te bieden heeft. Nazdrave!

Dag 2 - Raften & op ontdekkingstocht in Sofia
Tijd voor wat actie! Dat hoort er wel bij natuurlijk, nu we op avontuurlijke stedentrip zijn. We rijden in de ochtend in twee uurtjes richting de startlocatie voor de rafttocht. Onderweg pikken we mooi nog wat mee van de binnenlanden van Bulgarije. 
Na een uitdagende tocht gaan we in de middag weer terug naar Sofia, zodat we de stad nog verder kunnen ontdekken. De kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen; Sofia kent namelijk een heuse kunst-straat, de zogenaamde ‘Tsar Samuil’. Daarnaast zijn er talloze kerken en kathedralen in de stad te vinden, de een nog uitbundiger van kleur en vorm dan de ander. Er is hier voor iedereen wel wat interessants te ontdekken, dat is wat Sofia zo leuk maakt!

Dag 3 - Hiken in Sofia, we beklimmen Vitosha Mountain!
Goedemorgen! Zin in de derde dag van deze groepsreis? Na een heerlijk ontbijt in het hotel vertrekken we voor een mooie wandeling. Vanuit de stad had je berg vast al een keer gespot, want Vitosha Mountain, die we vandaag gaan beklimmen, is vanuit heel Sofia zichtbaar. Deze uitdagende wandeling is een van de hoogtepunten tijdens onze single stedentrip. We vertrekken richting Simeonovo en vanaf hier pakken we de gondel, die ons in zo’n 30 minuten naar Aleko brengt. Vanuit hier zijn verschillende wandelroutes mogelijk. Samen met de reisbegeleider zoeken we een leuke en uitdagende wandeling uit. We genieten van de mooie uitzichten op Sofia en de omgeving! Vanavond proosten we nog een keer op een geslaagde singe stedentrip.

Dag 4 - Een ervaring rijker!
De laatste dag van onze stedentrip is alweer aangebroken. We zetten vandaag koers richting de luchthaven en maken ons op voor de vlucht naar huis. We kijken terug op een mooi avontuur in een bijzondere stad!

* Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.



Groepsreis Stedentrip Sofia in Bulgarije
Groepsreis Stedentrip Sofia in Bulgarije

Verblijf

Verblijf Hotel Zoo Sofia

Beschrijving

Tijdens deze groepsreis verblijf je in het 4-sterren Hotel Zoo in Sofia. Je deelt de kamer samen met 1 reiziger. Het ontbijt is inbegrepen tijdens ons verblijf. Het hotel heeft een eigen restaurant. Daarnaast heeft het hotel een eigen fitnessruimte waar je gebruik van mag maken, maar we hopen dat raften en hiken actief genoeg is voor jou. Er is geen mogelijkheid tot zelf koken in het hotel. Bedlinnen en handdoeken (2 handdoeken per persoon) zijn aanwezig. Daarnaast heeft iedere kamer een eigen badkamer met douche of bad.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Zoo Sofia
Hotel Zoo Sofia

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

6-9 personen
Deze reis wordt uitgevoerd in een groep van minimaal 6 deelnemers (bij dit aantal heeft de reis gegarandeerd vertrek) en maximaal 9 deelnemers.

Deelnemers groepsreis
Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Toeslagen vliegticket
Hoe korter voor vertrek je boekt, hoe groter de kans op dure vliegtickets. Dan wordt er een toeslag berekend. Uiteraard zullen we dit eerst met je overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Groepsreis Stedentrip Sofia in Bulgarije
Groepsreis Stedentrip Sofia in Bulgarije

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer