Singlereizen.nl

Singlereis Sri Lanka 15-daagse rondreis

Sri Lanka wordt ook wel de 'Parel van de Indische Oceaan' genoemd. In twee weken bezoek je tijdens deze groepsreis de mooiste bezienswaardigheden van het eiland, zoals de oude koningsstad Anuradhapura en de grottempels van Dambulla. Je kunt tijdens je Sri Lanka groepsreis genieten van witte met palmen omzoomde stranden en groene theeplantages. En wat denk je van een bezoek aan een olifantenopvangcentrum, een fietstocht langs de ruïnes van Polonnaruwa of een avontuurlijke jeepsafari in het mooie natuurreservaat bij Yala. Sri Lanka wacht op jou, met open armen!

Singlereis Sri Lanka 15-daagse rondreis
Singlereis Sri Lanka 15-daagse rondreis

Activiteiten

Dagprogramma

Dag 1 - Colombo

Je vliegt naar Colombo. De volgende dag land je op het tropische eiland, waar jouw groepsreis Sri Lanka van start gaat.

Dag 2 - Aankomst Colombo – Marawila
Vanaf de luchthaven Katunayake heb je een transfer naar het hotel met zwembad in Marawila. Marawila ligt aan een rustig lang strand in een mooie tropische omgeving. Het is een heerlijk relaxed plekje dat, in tegenstelling tot het nabijgelegen Negombo, nog ontdekt moet worden door toeristen. Hier kun je nog het échte Sri Lanka proeven.

Dag 3 - Marawila / Excursies Dutch Channels
Vrije dag. Even ten oosten van het fort van Negombo loopt beschut door kokospalmen, een kanaal de lagune in. Een leuk optioneel uitstapje vanuit Marawila is met motorbootjes het gebied van de 'Dutch Channels' in te gaan. Smalle kreekjes en binnenmeertjes met witte waterlelies en lila waterhyacinten, overhangende palmbomen, afgelegen huisjes, vrouwen die de was doen, vriendelijke vissers, toddytappers die in de palmtoppen over touwen balanceren van boom naar boom, illegale arrack stokerijtjes waar je een nipje alcohol kunt proeven, een rijk vogelleven en luierende varanen zijn enkele van de ingrediënten op zo'n ontspannen boottocht.

Dag 4 - Marawila – Anuradhapura
Je verlaat de kust en rijdt naar Anuradhapura, waar je verblijft in een hotel met zwembad. Anuradhapura was eeuwenlang (van 377 voor Chr. tot 1017 na Chr.) de hoofdstad van de koningen van Ceylon en staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. De stad is één van de meeste heilige pelgrimsoorden ter wereld voor boeddhisten. In Anuradhapura groeit namelijk de nog steeds levende loot van de bodhiboom waaronder Boeddha in 544 voor Christus zijn Verlichting vond.

Dag 5 - Anuradhapura / Excursie Anuradhapura & Mihintale – Polonnaruwa
Voor geïnteresseerden is er vandaag een gecombineerd bezoek aan Anuradhapura en Mihintale (entreegelden van ± €20 en €8 p.p. zijn exclusief). Anuradhapura was 2000 jaar geleden één van de mooiste steden van Azië. De immense stoepa's en resten van paleizen uit deze periode zijn zeker een bezoek waard. Er zijn vier grote stoepa's van aarde en baksteen gebouwd ter bescherming van boeddhistische relikwieën. De koepels bereiken een hoogte van 80 meter. De sfeer in het nabijgelegen Mihintale is misschien wel de grootste 'bezienswaardigheid'. Te midden van een groene omgeving staan hier religieuze gebouwen op en om granieten heuvels. Na een klim van 1840 treden kun je de bezienswaardigheden bekijken, waaronder de enorme witte Boeddha die over het weidse landschap uitkijkt. Je vervolgt de reis richting Polonnaruwa of Giritale, waar je in de regio incheckt bij het hotel met zwembad.

Dag 6 - Polonnaruwa / Excursies Polonnaruwa & Parakrama Samudra
Vrije dag. Liefhebbers kunnen naar Polonnaruwa (entreegelden van ± €20 p.p. zijn exclusief). Deze oude hoofdstad van Sri Lanka was in de 10de en 11de eeuw de belangrijkste stad van het eiland. De tal van bezienswaardigheden liggen verspreid over een ruim gebied, de belangrijkste liggen echter tamelijk dicht bij elkaar. De grootste dagoba van de stad is 55 meter hoog en was vroeger voorzien van een gouden top. Het mooiste is toch wel de groep van vier sublieme Boeddhabeelden, Gal Vihare, gehouwen uit één stuk graniet. Het leukste is om een fiets te huren en op deze manier langs de bezienswaardigheden te gaan.

Dag 7 - Polonnaruwa – Sigiriya – Dambulla – Specerijenplantage – Kandy
De groepsreis Sri Lanka gaat verder door tropische plantages naar Sigiriya. Je kunt optioneel een bezoek brengen aan de spectaculaire 'Leeuwenrots' (entreegelden van +/- €25 p.p. zijn exclusief). Aan de voet van het 16 eeuwen oude fort bewaken twee reusachtige leeuwenklauwen de ingang. Via trappen, langs schitterende fresco’s van vrouwen met sieraden, kom je uit op de top en geniet je van het magnifieke uitzicht. Ook heb je de mogelijkheid Dambulla te bekijken, één van de mooiste boeddhistische monumenten ter wereld (entreegeld is niet inbegrepen). De oude grottempels van Dambulla zijn in de loop van meer dan tweeduizend jaar uitgehouwen in een gigantische rots. Na een bestijging van de stenen trappen opent zich een groots panorama. De tientallen zittende, staande en liggende Boeddha's en Bodhisattva’s trekken veel bekijks en religieuze ceremonies. Via binnenweggetjes met schitterende uitzichten van het centrale bergland reis je naar je hotel in Kandy. Onderweg stop je bij één van de vele specerijenplantages.

Dag 8 - Kandy
Vrije dag in Kandy. Deze culturele hoofdstad, gelegen in weelderig tropisch heuvelland, heeft tal van bezienswaardigheden die je makkelijk op eigen gelegenheid kunt bekijken. Breng zeker een bezoek aan de belangrijkste tempel van het land; in de Tempel van de Tand wordt een tand van Boeddha bewaard. Pak ook eens de tuktuk om een bezoek te brengen aan één van de restaurants, boeddhistische en hindoeïstische tempeltjes of de aangename (deels overdekte) markt waar het heerlijk rondstruinen is. ’s Avonds kun je een traditionele voorstelling van de befaamde Kandydansers bijwonen. Liever de natuur in? Grenzend aan de Tempel van de Tand ligt het beschermd regenwoud Udawattekele. Maak een wandeling door dit woud en ervaar de grote hoeveelheid verschillende vogels. Op 6 km afstand van Kandy ligt in Peradeniya één van de mooiste botanische tuinen ter wereld, die je optioneel kunt bezoeken. Hier vind je op een gebied van zestig hectare, in een lus van de Mahaweli-rivier, meer dan 4000 soorten planten. Een enorme collectie tropische klimplanten, bomen, bamboe- en palmsoorten, specerijen, orchideeën en andere planten.

Dag 9 - Kandy – Kitulgala – Nuwara Eliya
Je laat Kandy achter je en vervolgt je weg naar Nuwara Eliya. Je ervaart dat je echt in het ‘Land van de Thee’ bent. Ceylon Tea is over heel de wereld bekend, de naam is afkomstig van de oude naam van het land. Theepluksters zijn als kleurige vlinders tussen de struiken aan het werk. Tijdens je groepsreis door Sri Lanka kun je uiteraard een bezoek brengen aan een theeplantage annex theefabriek. Ga je liever wat ruigers doen, in Kitulgala kunnen liefhebbers optioneel gaan raften op de Kelani-rivier. Helmen op, zwemvesten aan en raften maar. Afhankelijk van de waterstand is het raften meer of minder spectaculair. In het regenseizoen gaat het er wild aan toe en in de zomer wat minder wild. Je rit eindigt in een stukje Engeland in de tropen. Nuwara Eliya (ook wel Nurelia genoemd) staat bekend om haar Victoriaanse villa’s met gemaaide tuinen vol rozen, haar golfbaan en haar kunstmatig meer met roeibootjes. Nuwara Eliya is vanwege haar verkoelende temperaturen erg geliefd bij de Sri Lankanen.

Dag 10 - Nuwara Eliya / Excursie Horton Plains – Bandarawella
Voor liefhebbers is het vroeg uit de veren! Je krijgt er wel een hele ervaring voor terug. De optionele excursie gaat namelijk naar het op ruim 2000 meter hoogte gelegen natuurgebied Horton Plains. Vergeet hiervoor geen warme kleding in te pakken. Hoogtepunten van het park zijn de gevarieerde flora en fauna, Bakers Falls en World’s End. Naar dit laatste hoogtepunt gaat ook de meest populaire wandeling, waar je eindigt bij een 600 meter diepe afgrond met een adembenemend panorama. In het begin van de middag rijd je naar het nabij Nuwara Eliya gelegen station Nanu Oya. Je stapt op het boemeltreintje dat je door het mooiste berglandschap van het land voert. Met een slakkengang tuft het treintje naar een hoogte van 1900 meter, door tunnels en langs afgronden met schitterende uitzichten over de jungle en theeplantages. Aan het eind van de middag bereik je het hoogland en kom je aan in Bandarawella. De bus heeft je bagage al bij het hotel afgeleverd.

Het kan (met name in de zomermaanden) voor komen dat je niet per trein van Nanu Oya naar Bandarawella kunt. Het is in die periode druk, wat leidt tot vertragingen en (helaas) overboekingen. In dat geval leg je het traject af per bus, overigens ook een prachtige route!

Op enkele vertrekdata verblijf je niet in Bandarawella maar in het eveneens mooi gelegen plaatsje Ella.

Dag 11 - Bandarawella – Olifantenopvangcentrum – Tissamaharama / Excursie Kataragama
De singlereis Sri Lanka gaat verder richting Tissamaharama of Kataragama, met onderweg veel moois. Zo kun je een bezoek brengen aan de 25 meter hoge Ravana Ella Waterval en de Ella Gap. Deze weidse kloof biedt (bij helder weer) een fenomenaal uitzicht. In de avond bezoek je Kataragama, een bedevaartsoord aan de voet van de bergen. Dit pelgrimsoord is één van de heiligste plekken van Sri Lanka voor boeddhisten, hindoes en moslims die er allen de god Skanda eren. Koop wat lotusbloemen of fruit voor een offerande in één van de tempels. Tijdens één van de talrijke festivals die in Kataragama gehouden worden, kun je gelovigen zien, die hun lippen of wangen doorboren met pinnen. Je logeert een nacht in een hotel met zwembad in Tissamaharama of Kataragama.

Dag 12: Tissamaharama / Excursie Yala Nationaal Park – Galle – Hikkaduwa
Tijd voor wat wildlife! ’s Ochtends kun je deelnemen aan een optionele safari door Yala Nationaal Park. Dit aan de zuidoostkust gelegen park is het belangrijkste reservaat van Sri Lanka. De savanne wordt afgewisseld met bossen, meren en immense granieten rotsen. De schuwe panters en beren van Yala lijken een voorkeur te hebben voor gebieden met veel van deze stenen. Wilde buffels, herten en grote kuddes olifanten tonen zich onbekommerd. In de poelen loeren krokodillen op hun prooi.


(NB: wanneer Yala gesloten is, meestal van 1 september tot half oktober, kun je de optionele safari maken in het Udawalawe reservaat).

Je rijdt via Weligama (bekend vanwege zijn steltvissers) en Galle naar het strand van Hikkaduwa (eventuele entreegelden ondeerweg zijn niet inbegrepen). In het voormalig Hollandse vestingstadje Galle kom je midden in Azië de Leynbaan Street, Grote Kerk en het Utrecht-bastion tegen. Op de vestingmuren van Galle kijk je uit over de prachtige baai en waan je je even in de koloniale tijd. Het fort in Galle werd gebouwd in de 16de eeuw toen Europese handelaren veel interesse hadden in de handelswaar van het oude Ceylon.

Je hotel met zwembad in Hikkaduwa ligt idyllisch aan het strand. De hotelreceptie kan je goed verder helpen met het organiseren van diverse activiteiten.

Dag 13 - Hikkaduwa
Vrije dag. Je verblijf aan het strand kun je zelf inrichten. Je kunt relaxen aan het strand of actief er op uit trekken. De kuststrook is bekend om zijn koraalrif. Je kunt hier van november tot mei volop duiken en snorkelen, of het rif bekijken door een boot met een glazen bodem. Er kan het gehele jaar door gedoken en gesnorkeld worden, maar buiten deze maanden kan het zicht onder water wat minder helder zijn. Een tocht door de groene lagunes achter de kust is ook zeker aan te bevelen. Bijzonder zijn de reuzenvaranen, hagedissen van meer dan twee meter die hier ongestoord rondlopen en zwemmen. Andere mogelijkheden zijn een bezoek aan Matara, tempels in het binnenland, de 'blowhole' bij Kudawella, een riviertripje of de stranden bij Unawatuna en Tangalle. Volledig onafhankelijk en ongestoord op pad gaan? Neem de fiets! Het is in Hikkaduwa vooral ook genieten van het strand, een mooie zonsondergang en van de nooit aflatende zwoele zeebries.

Dag 14 - Hikkaduwa – Vertrek Colombo
Je rijdt naar Colombo, waar als de tijd het toelaat, je een korte 'sightseeing' krijgt, langs onder andere de oude wijken Fort en Pettah, de Town Hall en het Onafhankelijkheidsplein, een boeddhistische tempel en de Wolvendaal kerk. Aansluitend word je naar de luchthaven gebracht vanwaar je later in avond of 's nachts naar huis vliegt.

Dag 15 - Thuiskomst
Aankomst in Nederland/België/Duitsland.

Zakgeld
Voor deze reis heb je ongeveer €300 p.p. per week aan zakgeld nodig, dit is voor overige maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien.

Reisintensiteit
Deze reis is ingedeeld in schaal 1. Deze reis is voor iedere enigszins fit persoon te doen. Wel is het goed om er rekening mee te houden dat deze reis een behoorlijk tempo heeft. In korte tijd worden verschillende plekken bezocht. Een positieve instelling is belangrijker dan lichamelijke fitheid. 

Reisafstanden
Katunayake Airport naar Marawila: 40 km (1 uur)
Marawila naar Anuradhapura: 165 km (4 à 5 uur)
Anuradhapura naar Polonnaruwa: 145 km (2 uur)
Polonnaruwa via Sigiriya en Dambulla naar Kandy: 212 km (5 uur)
Kandy naar Nuwara Eliya: 185 km (5½ uur)
Nuwara Eliya naar Nanu Oya: 20 km (½ uur)
Nanu Oya naar Bandarawella: 64 km (2 à 3 uur per boemeltrein)
Bandarawella naar Tissamaharama: 240 km (4 à 5 uur)
Tissamaharama naar Hikkaduwa: 170 km (5 uur)
Hikkaduwa naar Colombo: 175 km (3 à 5 uur sterk afhankelijk van de verkeersdrukte om Colombo)

Bovengenoemde reisafstanden vormen een richtlijn en zijn afhankelijk van de verkeersdrukte, wegwerkzaamheden, wegconditie, politiecontroles en het weer. De genoemde tijden zijn exclusief pauzes en stops onderweg. 

 
Singlereis Sri Lanka 15-daagse rondreis
Singlereis Sri Lanka 15-daagse rondreis

Verblijf

Verblijf Accommodatie SSK

Beschrijving

De hotels zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal uiteraard een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via ‘social media’) contact met het thuisfront te houden. Niet ieder hotel tijdens deze rondreis beschikt over Wifi, andere hotels hebben Wifi soms tegen betaling, soms alleen in de hotellobby. Houd er echter rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding zeker niet overal optimaal zijn, of het zelfs in zijn geheel laat afweten.

Je verblijft tijdens deze reis is op basis van logies.

Deelnemers die zich individueel inschrijven delen een kamer met een andere deelnemer. We houden er uiteraard rekening mee dat je bij iemand op de kamer komt van hetzelfde geslacht. Mocht je de hele reis een kamer voor jezelf willen, dan kan dat in principe geregeld worden. Je betaalt daarvoor dan de éénpersoonskamertoeslag. De single kamers zijn vaker kleiner dan de tweepersoonskamers. Houd hier rekening mee.

De hotels die we (onder voorbehoud) gebruiken zijn:

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Accommodatie SSK
Accommodatie SSK

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Reisbegeleiding
Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige, reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega’s meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land. Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek. Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Wij betalen de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Landarrangement
Bij de rondreizen is het mogelijk om alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kunnen wij op individuele basis voor je regelen.Voor al onze reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen.

Reis boeken 'op aanvraag'
Omdat de dagprijzen aan fluctuaties onderhevig zijn, kunnen er reizen op aanvraag staan. Dit herken je aan het gele poppetje in de tabel met data en prijzen.

Boek niet te laat
Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Groepssamenstelling
De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Mocht de groepssamenstelling nog niet zichtbaar zijn dan kan je altijd even contact met ons opnemen. 90% van al onze reizigers is Nederlands of Belgisch, maar het kan voorkomen dat er bij een reis een enkele internationale reiziger meegaat. 

Vaccinaties
Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven.Je kunt bij www.thuisvaccinatie.nl gratis informatie aanvragen over welke inentingen je nodig hebt. Mocht je inentingen nodig hebben, dan kunnen zij op het moment dat het jou schikt bij je thuis langskomen om de benodigde inentingen te zetten. 

Verzekeringen
Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplichten wij onze deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Ook raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen. Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij ons afsluiten door dit bij boeking aan te geven.  Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Wel inbegrepen

  • Eten bij een gezin thuis i.s.m. ResiRest (eventuele transferkosten zijn voor eigen rekening)
  • Hotelovernachtingen op basis van logies
  • Ontbijt in Hikkaduwa (2x)
  • Bezoek Anuradhapura / Mihintale / Polonnaruwa / Sigiriya / Dambulla / Spice Garden / theefabriek / olifantenopvangcenturm / Kataragama
  • Engelstalige reisbegeleiding
  • vergroeningsproject Justdiggit
  • Brandstofheffing
  • Handbagage
  • Internationale vlucht
  • Luchthavenbelastingen
  • Ruimbagage
  • Alle transport met AC (mini) bus
  • Treinreis Nanu Oya-Bandarawella

Niet inbegrepen

  • Overige maaltijden
  • Alle entreegelden
  • Optionele excursies
  • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Boekingskosten à €27,50
  • Fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Visum
Singlereis Sri Lanka 15-daagse rondreis
Singlereis Sri Lanka 15-daagse rondreis

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer
18-05-2024 01-06-2024 15 € 2199,00 25-35 jaar
18-05-2024 01-06-2024 15 € 2628,00 25-35 jaar
13-06-2024 27-06-2024 15 € 1831,00 18-65 jaar
13-06-2024 27-06-2024 15 € 2260,00 18-65 jaar
11-07-2024 25-07-2024 15 € 2429,00 18-45 jaar
11-07-2024 25-07-2024 15 € 2858,00 18-45 jaar
18-07-2024 01-08-2024 15 € 2429,00 18-65 jaar
18-07-2024 01-08-2024 15 € 2858,00 18-65 jaar
26-07-2024 09-08-2024 15 € 2231,00 25-35 jaar
26-07-2024 09-08-2024 15 € 2660,00 25-35 jaar
08-08-2024 22-08-2024 15 € 2689,00 18-45 jaar
08-08-2024 22-08-2024 15 € 3118,00 18-45 jaar
06-09-2024 20-09-2024 15 € 1861,00 18-65 jaar
06-09-2024 20-09-2024 15 € 2290,00 18-65 jaar
05-10-2024 19-10-2024 15 € 2115,00 25-35 jaar
05-10-2024 19-10-2024 15 € 2544,00 25-35 jaar
19-10-2024 02-11-2024 15 € 2197,00 18-45 jaar
19-10-2024 02-11-2024 15 € 2626,00 18-45 jaar
09-11-2024 23-11-2024 15 € 1949,00 18-65 jaar
09-11-2024 23-11-2024 15 € 2378,00 18-65 jaar
07-12-2024 21-12-2024 15 € 2017,00 25-35 jaar
07-12-2024 21-12-2024 15 € 2446,00 25-35 jaar
21-12-2024 04-01-2025 15 € 2827,00 18-45 jaar
21-12-2024 04-01-2025 15 € 3256,00 18-45 jaar