Singlereizen.nl

Singlereis ..... Spanje

Een perfect klimaat, mooie zandstranden en een indrukwekkend vulkanisch landschap. Dát in combinatie met de vriendelijke Spaanse bevolking en gezellige terrasjes maken deze vakantie tot een must. En om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een fantastische bestemming voor je: een heerlijk 4-sterren hotel in de gezellige badplaats Puerto del Carmen!

Ben je even toe aan relaxen, maar wil je in je vakantie ook lekker bezig blijven? Een betere plek dan deze is er niet. Voor het Suite Hotel Fariones Playa ligt een eindeloos groot zwembad waar je eindelijk dat mooie boek eens kunt uitlezen of even helemaal bij kunt komen. Zin om een dagje iets leuks met de groep te ondernemen? Ga dan mee met de jeep safari langs witte dorpjes met die typerende groene kozijnen, door het Nationaal Park Timanfaya en naar de vele werken van kunstenaar Cesár Manrique. Het wordt alleen wel even wennen als je weer in Nederland bent…

Verzorging
In het hotel verblijf je op basis van logies en ontbijt. ’s Morgens staat er een lekker ontbijt voor je klaar in buffetvorm. Een goed begin van de dag! Twee avonden is er ook een diner inbegrepen. Als de zon ’s avonds langzaam ondergaat, schuiven wij aan bij een restaurant dat met zorg is uitgezocht door onze reisleider.

 

Singlereis ..... Spanje
Singlereis ..... Spanje

Activiteiten

Inbegrepen activiteiten
“Niets moet, véél kan”, dat is het motto bij al onze vakanties. Geen vol programma waar je verplicht aan mee moet doen, maar voor wie wil zijn de volgende activiteiten inbegrepen.

Jeep Safari
Lanzarote heeft het ideale landschap om er met een jeep op uit te trekken. Stoffige zandduinen, kronkelende bergweggetjes en een prachtig vulkanisch landschap. Stap maar in en onze chauffeurs laten je de mooiste plekken van het eiland zien. We zien ruige klippen aan de kust, een aantal kunstwerken van Cesár Manrique en typisch Spaanse dorpjes, maar zoeken ook afgelegen plekken op waar je alleen met een jeep kunt komen. Natuurlijk stoppen we regelmatig voor een foto- of zwemstop en vertelt onze gids leuke anekdotes over het eiland. Vandaag leren we Lanzarote écht goed kennen!

SUPpen
SUPpen… Wat is dat? Als je er nog niet eerder van gehoord hebt, heb je het misschien wel eens gezien. Deze sport lijkt op golfsurfen, maar dan met een groter surfboard waar je met een peddel op staat. Niet voor niets wordt deze watersport steeds populairder en dus is het de hoogste tijd om dat zelf eens uit te proberen!

Naar keus bij te boeken
Heb je zin om nog meer te ondernemen? Dan kun je ter plaatse onder andere de volgende excursies en activiteiten boeken:

Onderstaande prijzen zijn indicatieprijzen.

Snorkelexcursie
Ben je benieuwd naar de onderwaterwereld van Lanzarote? Tijdens deze excursie gaan we naar een mooie plek waar je kleurrijke vissen kunt spotten. Snorkel, masker en vinnen aan en onze gids wijst je de weg!
€ 39,-

Zeilen naar het eiland La Graciosa 
Ten noorden van Lanzarote ligt een klein eilandje genaamd ‘La Graciosa’. Vertaal je deze Spaanse benaming dan kom je op woorden als ‘paradijselijk’, ‘goddelijk’ en ‘hemels’. En we kunnen je garanderen dat het eilandje zijn naam eer aan doet. Stap maar aan boord van de catamaran en we brengen je naar deze mooie plek. Een heerlijke dag waarop je kunt zonnen, zwemmen, snorkelen en bovendien de mooiste stranden ziet!
€ 59,-
 
Vulkaanwandeling
 
Wil je je strandvakantie afwisselen met wat actie? Neem dan je wandelschoenen mee voor een indrukwekkende vulkaanwandeling! Onze gids heeft een mooie route uitgestippeld over de lavavelden en je kunt zelfs de krater van binnen bekijken. Uiteraard op zijn tijd voorzien van de nodige uitleg, dus je steekt vandaag ook nog wat op!
€ 39,-

Mountainbiketocht
Sportievelingen kunnen hun hart ophalen tijdens de mountainbiketocht. Een ervaren Nederlandse gids geeft je eerst een korte instructie en neemt je dan mee naar de mooiste plekken. Afhankelijk van het fietsniveau van de groep wordt de route uitgestippeld.
€ 49,-
Singlereis ..... Spanje
Singlereis ..... Spanje

Verblijf

Verblijf Suite Hotel Fariones Playa

Beschrijving

De omgeving
Aan de zuidkant van Lanzarote ligt de gezelligste badplaats van het eiland: Puerto del Carmen. In de maanden augustus en september geniet je er van heerlijke temperaturen, mooie zandstranden en vele watersporten. Het brede strand ligt direct voor de deur van ons verblijf. Geen zwart strand zoals je misschien verwacht op Lanzarote, maar fijn wit zand dat je tenen meteen een subtiele scrubbeurt geeft. Om de hoek liggen terrasjes, diverse winkels en ijssalons. Laten die je op je stranddag nou nét goed van pas komen! ’s Avonds kun je heerlijk slenteren over de boulevard die direct aan ons hotel grenst. Kortom, de perfecte spot voor een fijne strandvakantie op Lanzarote!

Het appartementencomplex
Suite Hotel Fariones Playa is een fijn 4-sterren complex. Niet voor niets scoort deze accommodatie een 8,5 op Zoover. Het beschikt over tal van faciliteiten: twee zwembaden, een bar, restaurant en fietsverhuur. Na inspanning toe aan ontspanning? Dan bieden de ligbedden bij het zwembad uitkomst. Ook biedt de accommodatie een gratis handdoekenservice. Haal een lekker drankje aan de bar en je hebt het vakantiegevoel helemaal te pakken.

Je appartement
Je verblijft in een net appartement met je eigen terras of balkon met zitje. Het appartement bestaat uit een woonkamer en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Handdoeken en bedlinnen zijn in de appartementen aanwezig. In de woonkamer bevindt zich een kitchenette met twee kookpitjes, koelkast met diepvriesvak en waterkoker. Daarnaast staat er een bank en tafel en is er een televisie, telefoon en een kluisje (tegen betaling te huur). De badkamer is uitgerust met een bad of douche, toilet en föhn. Ook fijn: Er is gratis wifi en airconditioning in ieder appartement.

De appartementen bieden eigenlijk plaats aan drie personen, maar je deelt deze altijd met maximaal één reisgenoot. Tegen een toeslag kun je zelfs het hele appartement voor jezelf boeken.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Suite Hotel Fariones Playa
Suite Hotel Fariones Playa

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek
Deze vakantie kun je tot 6 weken voor vertrek nog kosteloos annuleren. Handig als je vakantieplannen toch nog wijzigen, want je bent dus heel flexibel! Alleen de reserveringskosten en kosten van een eventuele annuleringsverzekering krijg je niet vergoed.

Wie gaan er mee met deze singlereis?
Je gaat op pad met een groep gezellige leeftijdsgenoten die alleen op vakantie zijn. Iedereen zonder partner is welkom: of je nu al jaren happy single bent of net een relatie achter de rug hebt. En je mag zélfs mee als je wel een relatie hebt, maar gewoon een keertje single op vakantie wilt en je partner thuis blijft. Geen enkel probleem. Natuurlijk kun je altijd boeken samen met een broer, een zus, een vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie wil.

Wat kan ik verwachten van deze singlereis?
Tijdens de vakantie kun je doen en laten wat je wilt. Je kunt er in je eentje op uittrekken of activiteiten ondernemen met een of meer reisgenoten. In de praktijk hebben je reisgenoten altijd ongeveer dezelfde leeftijd en boekt iedereen (meestal) alleen een vakantie. Dat schept al een band. Dat merk je aan het gemakkelijke contact dat je met iedereen legt. Nieuwe vrienden en vriendinnen zijn dus snel gemaakt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis ..... Spanje
Singlereis ..... Spanje

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer