Singlereizen.nl

Singlereis Nepal Avontuurlijk

Nepal is voor de sportieve cultuur- en natuurliefhebber een echt paradijs. De prachtige vijfdaagse 'Ghorepani Circle' trektocht heeft panoramische uitzichten over de imposante Himalaya. Het land kent veel spectaculaire landschappen. Begrijpelijk, want negen van de veertien hoogste bergtoppen ter wereld liggen hier! Daarnaast kent Nepal een gastvrije bevolking en een bijzonder exotische cultuur. Natuurlijk trekken we volop de tijd uit om het fotogenieke Kathmandu lopend, per riksja of op de fiets te verkennen. Een ander ingrediënt tijdens je Nepal rondreis is je bezoek aan het Chitwan Nationaal Park met zijn neushoorns, krokodillen en tijgers. Liefhebbers kunnen deelnemen aan een facultatieve rafttocht.

Singlereis Nepal Avontuurlijk
Singlereis Nepal Avontuurlijk

Activiteiten

Dagprogramma

Dag 1 - Kathmandu
Vandaag stap je op de vlucht voor je singlereis Nepal. Je komt de volgende dag aan in Kathmandu (tijdstip afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt). De reisbegeleider wacht je na aankomst op en brengt je van de luchthaven naar het hotel.

Dag 2 - Aankomst Kathmandu
De hoofdstad van Nepal Kathmandu doet middeleeuws aan met zijn woud aan fraai bewerkte tempels en kleurrijke inwoners, die hun dagelijkse routine uitvoeren in schijnbare ontkenning van de 21ste eeuw. Dat is logisch, want nog geen 50 jaar geleden reed er nog geen gemotoriseerd verkeer door de vallei. Een tiental kilometers buiten Kathmandu zijn er geen wegen en zijn ook de meeste dorpjes niet aangesloten op het elektriciteit netwerk.

Begin je reis door Nepal met een wandeling door de stad. Bezoek enkele tempels en meng je tussen de heilige saddhoes, straatventers en bedevaartgangers. Je eerste maaltijd in Nepal nuttig je in ‘backpackers walhalla’ Thamel. In deze buurt eet je de lekkerste momo’s. Durfallen wagen zich aan andere lekkernijen uit de Newarikeuken, zoals jan-la (rauwe steak) of cho-chi (bloedpudding).

Dag 3 - Kathmandu
Vrije dag. Tussen de rijstvelden en bergen van de Kathmanduvallei staan de drie Koningssteden van Nepal: Kathmandu, Patan en Bhaktapur. Deze steden beleefden een bloeitijd van de 16e tot 19e eeuw. Zij waren grote concurrenten van elkaar en wilden elkaar steeds overtreffen door nog mooiere gebouwen aan te leggen dan die van de buren. De Newari’s waren bedreven vakmannen en bouwden prachtige tempels (ook in Tibet en China) waardoor Nepal een welvarend land werd. Het verdiende geld werd weer gestoken in de bouw van nieuwe tempels, waardoor er beweerd wordt dat er ooit meer godshuizen dan woonhuizen in de Kathmanduvallei stonden.

De witte stoepa Swayambunath, ook wel de Apentempel genoemd vanwege de vele aapjes die hier huizen, is een heilige plek voor boeddhisten. Hij staat aan de rand van de stad en biedt een weids uitzicht over Kathmandu.

Dag 4 - Kathmandu - Pokhara
Je vervolgt je Nepal groepsreis de spectaculaire Himalaya in naar Pokhara. Pokhara ligt in een subtropische vallei en vanuit dit plaatsje geniet je van waanzinnig uitzicht op imposante bergreuzen. De Macchupuchare is niet één van de hoogste toppen aan het firmament, maar door zijn vooruitgeschoven positie toch duidelijk zichtbaar vanuit Pokhara. De berg wordt door de Newari’s als heilig gezien. Niemand is dan ook ooit naar de top geweest, omdat de Sherpa’s (dragers) angst kregen de berg te onteren door hem te beklimmen. Vanuit het bergstadje kun je prachtige wandelingen door de omgeving maken.

Wie de komende dagen liever niet de bergen in wil, kan in Pokhara blijven en daar dagwandelingen maken of gewoon lekker genieten van het meer en de zon. De overnachtingen zijn in dat geval voor eigen rekening.

Dag 5 - Pokhara - Tirkhedunga/Hille
Trektocht door de Himalaya: de Ghorepani Circle. De komende vijf dagen zul je wandelen door de valleien aan de rand van het Annapurna-massief. Vanaf Poon Hill (het hoogste punt) heb je uitzicht op de toppen van het indrukwekkende Annapurna bergmassief. Je komt langs verschillende bergdorpjes (Tirkedungha, Ghorepani, Deorali en Ghandrung) en slaapt in eenvoudige accommodaties. Per twee personen is er één trekking bag voorzien, die je ter plaatse van de reisbegeleider te leen krijgt. Je mag per persoon maximaal 7 kilo aan bagage (inclusief een slaapzak) in deze tas meegeven aan de dragers. Zelf draag je je dagrugzak. De rest van je bagage mag in het hotel in Pokhara blijven staan tot je terug bent. Voor deze trektocht heb je een normale conditie nodig, maar er zitten vermoeiende trajecten bij.

Let op: neem 2 pasfoto’s mee voor het permit in de Annapurna-regio!
Vanuit Pokhara rijd je naar Nayapul, waar de wandeling begint. Je maakt een stijging door dik bamboebos naar Birethani (1080 m), Hille (1520 m) en eindigt in Tirkhedunga op 1540 m hoogte. Onderweg glimlachen de bewoners van dit gebied je vriendelijk toe.

Dag 6 - Tirkhedunga/Hille - Ghorepani
Op de tweede trekkingdag maak je een behoorlijke stijging via een breed pad dat als een trap is aangelegd. Veel wandelaars ervaren dit als het zwaarste stuk van de tocht. De paden zijn breed genoeg om de passerende muilezelkaravanen en dorpelingen (Gurungs, Magars en Chettri's) langs te laten gaan. Naarmate je stijgt worden de indrukwekkende pieken van de Annapurna South en de Hiunchuli steeds beter zichtbaar. Na ongeveer een uur wandelen bereik je het dorpje Ulleri, dat op 2080 m hoogte ligt. Vanaf dit punt maak je een steile klim door een rododendronbos naar Ghorepani. De lodge waarin je overnacht ligt iets boven het dorpje (2874 m), omdat je vanaf hier geniet van een spectaculair uitzicht op de Himalaya pieken.

Dag 7 - Ghorepani - Poon Hill - Deorali - Tadapani
Het is even vroeg, maar wanneer je voor dag en dauw de 1,5 uur durende klim naar Poon Hill (3210 m) maakt, kun je genieten van onvergetelijk uitzicht op de Dhaulagiri I, Nilgiri, Annapurna I en Annapurna South. In ongeveer 1 uur maak je de daling terug naar Ghorepani, om vervolgens na een ontbijtje je trektocht voort te zetten naar Tadapani. Door het bos en over een kale bergrug (op gelijke hoogte als Poon Hill) maak je langzaamaan een stijging naar Deorali. Door een vochtig rododendronwoud maak je vervolgens een daling naar Banthanti (2520 m). Het pad loopt verder omlaag langs de verticale hellingen, totdat het de bovenloop van de Bhurungdi Khola bereikt. Aan de andere kant van een houten brug volgt een korte maar steile klim naar Tadapani (2590 m) door een prachtige jungle waarin grote apenkolonies leven.

Dag 8 - Tadapani - Sayuli Bazar
Charmant Tadapani kijkt uit over de Modi Khola vallei en de beroemde Macchapuchhare. Vaak staan mensen dan ook vroeg op om te genieten van de zonsopkomst. Bij helder weer zie je de Macchapuchhare en met een beetje geluk ook berggiganten Annapurna I en Annapurna South. Na het ontbijt daal je in circa 2,5 uur af naar Gandrung (1940 m), waar je luncht. Afhankelijk van de tijd kan je hier ook een rondleiding door het dorp volgen. Je maakt vervolgens een flinke daling naar het op 1170 m hoogte gelegen Sayuli Bazar. Je laatste overnachting tijdens de trektocht is in een accommodatie aan de rivier. Hier hebben we een gezellige laatste avond om deze waanzinnige ervaring mee af te sluiten!

Dag 9 - Sayuli Bazar - Nayapul - Pokhara
Chimrong (1140 m) ligt op een circa 2 uur wandelen van Sayuli Bazar. Vervolgens is het nog 20 minuten naar de weg bij Nayapul, waar vervoer klaarstaat om je in twee uur naar Pokhara te rijden. Je overnacht in hetzelfde hotel als eerder tijdens deze rondreis door Nepal. 

Dag 10 - Pokhara
Vrije dag in Je hebt nog een hele vrije dag in Pokhara om naar eigen inzicht in te vullen! Je kunt nog een dagwandeling ondernemen, bijvoorbeeld naar het uitzichtpunt Sarangkot. Wie geen zin heeft om te wandelen kan ook het Gorkha fort, paleis en tempelcomplex bezoeken. Of huur een roeibootje en maak een boottochtje over het Phewameer, Al varend heb je een indrukwekkend uitzicht op de bergreuzen van de Himalaya. In Pokhara tref je ontelbare souvenirwinkeltjes en restaurants. Een bezoek aan de kleine Barahi Bhawani tempel, die op een eilandje vlakbij de oever staat, is zeker de moeite waard.

Dag 11 - Pokhara - Chitwan
Je rondreis door Nepal vervolgt zich naar het Chitwan Nationaal Park, verreweg het bekendste natuurreservaat van het land. Je overnacht de komende twee nachten in een eenvoudige accommodatie in de omgeving van het park. Je ontdekt het gebied per voet, kano of jeep.

Chitwan is één van de belangrijkste gebieden waar de Indiase neushoorn standhoudt. Er lopen hier zo’n 600 rond en je zult ze dus ongetwijfeld tegen komen in het sal-woud, subtropisch regenwoud en in de grasvlakten, die voor perfecte beschutting zorgen. De machtige Indiase neushoorn kan een schofthoogte van 1,90 m bereiken en een gewicht van bijna 2500 kg! Ook komen er in Chitwan tijgers voor, maar die sluipen stilletjes weg bij de eerste signalen van menselijke aanwezigheid. De kans is groter dat je een luipaard, moeraskat, vos, lippenbeer of wild zwijn tegenkomt. In de bomen zitten naast de ruim 450 vogelsoorten ook verschillende soorten aapjes.

Dag 12 - Chitwan
Vrije dag. Ook de zompige gebieden van het Chitwan Nationaal Park zijn bewoond. Van de reptielen zijn de muggerkrokodillen vaak te vinden in de meren en langs de rivieren waar ook de veel grotere gaviaal voorkomt, die een lange smalle snuit heeft en tot wel zes meter lang kan worden. Deze laatste krokodillensoort is schaars geworden. Monitorhagedissen van meer dan een meter zijn vaak te zien als ze zonnebaden op stenen of onverharde wegen. Van de slangen zijn vooral de python en de cobra bekend, hoewel de gewone krait, een zwarte slang van maximaal anderhalve meter vaker voorkomt en bovendien beduidend giftiger is dan de cobra. Waterschildpadden zonnen vaak op stenen of takken die boven het water uitsteken. De Gangesdolfijn voelt zich thuis in de meren van Chitwan.

Dag 13 - Chitwan - Kathmandu
Je reist terug naar Kathmandu, waar je nog de gelegenheid hebt de stad en omgeving verder te verkennen. Facultatief kun je vandaag gaan raften, de reisbegeleider kan erbij assisteren om hiervoor een reservering te maken. Je maakt dan een tocht met een rubbervlot op een wild stromende rivier tussen de bergen. Er worden in Nepal vooral rafttochten gehouden op de Trisuli, Sun Kosi en Kali Gandaki. Ervaring is niet vereist en techniek leer je ter plaatse. Wel moet je beschikken over genoeg lef (en een regenjas is ook wel fijn)!

Dag 14 - Kathmandu
Vrije dag. Genoeg te zien en te doen in Kathmandu en omgeving. Bij de grote stoepa in Bodnath, waarvan men zegt dat er hier een bot van Boeddha ligt, wemelt het vaak van de Tibetaanse pelgrims. In Pashupinath wordt door hindoes gebadderd in de heilige rivier Bagmati. Ook een bezoek aan de koningsstad Patan is een leuke optie. Wil je opnieuw gaan wandelen? Onderneem dan op een van je vrije dagen een wandeling naar Namo Buddha en Dhulikel.

Dag 15 - Kathmandu
Vrije tijd. Zie wat je nog wilt zien en doe wat je nog wilt doen. Je laatste dag in Kathmandu is namelijk een feit. Je kunt een optioneel bezoek brengen aan Bhaktapur, de kleinste van de drie koningssteden. Er hangt hier een middeleeuwse sfeer door de bakstenen huisjes en het ontbreken van gemotoriseerd verkeer. Naast potten bakken zijn de inwoners van Bhaktapur ook erg goed in het maken van Nepalese poppen. Misschien een leuke souvenir?

Let op: In het geval je een terugvlucht hebt met Qatar Airways, Emirates/FlyDubai of Etihad Airways reis je op dag 15 naar de luchthaven voor je terugvlucht. Je komt op dag 16 thuis aan.


Dag 16 - Kathmandu 
Je vertrekt (als je vliegt met Turkish Airlines) naar de luchthaven voor de vlucht terug.

Zakgeld
Voor deze reis heb je ongeveer €300,- p.p. per week aan zakgeld nodig, dit is voor overige maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien.


Reisintensiteit

Deze reis is ingedeeld in schaal 3. Deze reis is door ieder fit persoon te maken. Wel moet je rekening houden met lange busritten. Voor de trektocht is het belangrijk om een goede basiscondititie te hebben. Gemiddeld wordt er 6 uur per dag gelopen. 

Reisafstanden
Kathmandu luchthaven naar hotel: 5 km (½ uur)
Kathmandu naar Pokhara: 205 km (6 uur)
Pokhara naar Nayapul: 41 km (1½ uur)
Nayapul naar Tirkhedunga/Hille: 9 km (4 uur trekking)
Tirkhedunga/Hille naar Ghorepani: 13 km (± 7 uur trekking)
Ghorepani naar Tadapani: 13 km (± 6 à 7 uur trekking inclusief Poon Hill) 
Tadapani naar Sayuli Bazar: 17 km (± 7 uur trekking)
Sayuli Bazar naar Nayapul: 6 km (± 2 uur trekking)
Nayapul naar Pokhara: 41 km (1½ uur)
Pokhara naar Chitwan (Barauli): 157 km (4½ uur)
Chitwan (Barauli) naar Kathmandu: 185 km (5½ uur)
Kathmandu hotel naar luchthaven: 5 km (½ uur)

Bovengenoemde reisafstanden vormen een richtlijn en zijn afhankelijk van de verkeersdrukte, wegwerkzaamheden, wegconditie, politiecontroles en het weer. De genoemde tijden zijn exclusief pauzes en stops onderweg. 

Singlereis Nepal Avontuurlijk
Singlereis Nepal Avontuurlijk

Verblijf

Verblijf Accommodatie SNK

Beschrijving

Tijdens deze rondreis door Nepal overnacht je in eenvoudige middenklasse hotels. Je slaapt in tweepersoonskamers met eigen badkamer.

Tijdens de trektocht slaap je in eenvoudige lodges in de bergen, meestal in tweeperoonskamertjes (slechts in uitzonderingsgevallen een slaapzaaltje). Uiteraard is hier geen sanitair in de kamer aanwezig, maar deel je met medereizgers de vaak primitieve 'badkamer'.

In de omgeving van het Chitwan Nationaal Park verblijf je in een leuke, maar eenvoudige accommodatie. Wij maken hier gebruik van diverse (kleinschalige) overnachtingsplaatsen, zoals een verblijf in de ‘Tharu Community Homestay’, de ‘Barauli Community Homestay’ of een hotelletje in het dorp Sauraha. Afhankelijk van de definitieve grootte van de groep bepalen welke accommodatie gebruikt wordt.

Reizigers die, zoals velen, alleen boeken, delen een tweepersoonskamer. Bij deze indeling wordt er uiteraard rekening mee gehouden dat je bij iemand op de kamer slaapt van hetzelfde geslacht. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens de gehele reis in een eenpersoonskamer te slapen. Dit dien je dan bij boeking op te geven. Je betaalt daarvoor een eenpersoonskamertoeslag.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Accommodatie SNK
Accommodatie SNK

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Reisbegeleiding
Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige, reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega’s meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land. Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek. Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Wij betalen de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Landarrangement
Bij de rondreizen is het mogelijk om alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kunnen wij op individuele basis voor je regelen.Voor al onze reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen.

Reis boeken 'op aanvraag'
Omdat de dagprijzen aan fluctuaties onderhevig zijn, kunnen er reizen op aanvraag staan. Dit herken je aan het gele poppetje in de tabel met data en prijzen.

Boek niet te laat
Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Groepssamenstelling
De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Mocht de groepssamenstelling nog niet zichtbaar zijn dan kan je altijd even contact met ons opnemen. 90% van al onze reizigers is Nederlands of Belgisch, maar het kan voorkomen dat er bij een reis een enkele internationale reiziger meegaat. 

Vaccinaties
Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven.Je kunt bij www.thuisvaccinatie.nl gratis informatie aanvragen over welke inentingen je nodig hebt. Mocht je inentingen nodig hebben, dan kunnen zij op het moment dat het jou schikt bij je thuis langskomen om de benodigde inentingen te zetten. 

Verzekeringen
Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplichten wij onze deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Ook raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen. Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij ons afsluiten door dit bij boeking aan te geven.  Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

moeilijheidsgraad SNK
Zwaarte van de reis Vaak krijgen we de vraag of een reis ‘zwaar’ is. Dit vinden we een moeilijke vraag omdat de beleving van de zwaarte van een reis erg persoonsgebonden is. Om je toch een idee te geven van de zwaarte van een reis hebben we het volgende puntensysteem ontwikkeld:Categorie A: Lichte reis, voor iedereen goed te doen. Korte reisafstanden, goede hotels, reis met een laag tempo.Categorie B: Voor iedereen goed te doen. Soms wat langere reisafstanden. Goede hotels of kampeergelegenheid, soms avontuurlijke overnachting, reis in een gewoon tempo.Categorie C: Goed te doen voor iedereen die zich voorbereidt en zich flexibel opstelt. Er zitten zwaardere trajecten in de reis, zoals langere afstanden of looptochten. Meerdere overnachtingen in eenvoudige accommodatie.Categorie D: Redelijk zware reis door lange reisafstanden, meestal primitieve accommodatie of tenten en fikse looptochten.Deze 16-daagse reis met trektocht valt in categorie C. Deze reizen zijn voor ieder fit persoon te maken. Je moet rekening houden met enkele lange busritten. We overnachten overal comfortabel, alleen tijdens de trektocht en in Chitwan is het comfort minder. Voor de trektocht heb je een goede basisconditie nodig. Gemiddeld wordt er 6 uur per dag gelopen. Vooral de eerste twee dagen zijn pittig door het vele stijgen in terrein. Houd er rekening mee dat de reis door een ontwikkelingsland gaat, met een veel lagere levensstandaard dan wat je thuis gewend bent. Verder is het mogelijk dat er door het weer of slecht wegonderhoud wegen tijdelijk onbegaanbaar zijn en we moeten afwijken van de route. Een flexibele en positieve instelling is dan ook belangrijker dan lichamelijke fitheid. Ga vooral uitgerust op reis.

Wel inbegrepen

  • Ontbijt in het hotel Kathmandu aan het eind van de reis (dag 14-16)
  • Overnachtingen in hotels en berglodges op basis van logies
  • Permit Annapurna-regio*
  • Trektocht met ervaren berggids en dragers (1 drager per 2 reizigers)
  • Engelstalige reisbegeleiding
  • vergroeningsproject Justdiggit
  • Brandstofheffing
  • Handbagage
  • Internationale vlucht
  • Luchthavenbelastingen
  • Ruimbagage
  • Alle transport met (mini)bus
  • Alle transport met AC (mini) bus

Niet inbegrepen

  • Maaltijden (onbijt, lunch, diner en dranken)
  • Optionele excursies
  • Overige entreegelden
  • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Boekingskosten à €27,50
  • Fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Visum
Singlereis Nepal Avontuurlijk
Singlereis Nepal Avontuurlijk

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer
14-06-2024 29-06-2024 16 € 1937,00 25-35 jaar
14-06-2024 29-06-2024 16 € 2236,00 25-35 jaar
12-07-2024 27-07-2024 16 € 2427,00 18-45 jaar
12-07-2024 27-07-2024 16 € 2726,00 18-45 jaar
26-07-2024 10-08-2024 16 € 3129,00 25-35 jaar
26-07-2024 10-08-2024 16 € 3428,00 25-35 jaar
20-09-2024 05-10-2024 16 € 1979,00 18-45 jaar
20-09-2024 05-10-2024 16 € 2278,00 18-45 jaar
27-09-2024 12-10-2024 16 € 1961,00 18-65 jaar
27-09-2024 12-10-2024 16 € 2260,00 18-65 jaar
11-10-2024 26-10-2024 16 € 2499,00 25-35 jaar
11-10-2024 26-10-2024 16 € 2798,00 25-35 jaar
01-11-2024 16-11-2024 16 € 2013,00 18-45 jaar
01-11-2024 16-11-2024 16 € 2312,00 18-45 jaar
08-11-2024 23-11-2024 16 € 1675,00 18-65 jaar
08-11-2024 23-11-2024 16 € 1974,00 18-65 jaar
15-11-2024 30-11-2024 16 € 1849,00 25-35 jaar
15-11-2024 30-11-2024 16 € 2148,00 25-35 jaar
29-11-2024 14-12-2024 16 € 1645,00 18-45 jaar
29-11-2024 14-12-2024 16 € 1944,00 18-45 jaar
21-12-2024 05-01-2025 16 € 1799,00 18-65 jaar
21-12-2024 05-01-2025 16 € 2098,00 18-65 jaar