Singlereizen.nl

Singlereis Muziek & Zeilweekend Vlieland Festival accommodatie

Met het festival Here Comes The Summer begint jouw zomer extra vroeg. Als kleine zusje van Into The Great Wide Open is dit nieuwste festival een must voor de liefhebber van goede muziek, natuur en de kleinere festivals.

Ben je in het bezit van festival tickets en ben je op zoek naar een overtocht met een unieke overnachting?
Dan kun je jouw festivalweekend beginnen met zelf zeilen naar Vlieland. Samen met een leuke groep 30 plussers zelf de oversteek maken van Harlingen naar het festivaleiland. En onderweg genieten van de zon, de golven en de Waddenzee.

Tevens is zeilschip Ambulant jouw accomodatie voor het festival. Na een dag lang genieten van muziek plof je neer in jouw comfortable bed en word je zachtjes in slaap gewiegd.


Singlereis Muziek & Zeilweekend Vlieland Festival accommodatie
Singlereis Muziek & Zeilweekend Vlieland Festival accommodatie

Activiteiten

Vrijdagmiddag 
We verzamelen vrijdagmiddag rond 16:00 uur op het schip in de haven van Harlingen en zetten koers richting Vlieland. Bij aankomst duik je direct het festival in, waar een zonsondergang zorgt voor het perfecte decor.

Zaterdag  
Na een heerlijk ontbijt, wacht je wederom een fantastische festivaldag!
Ook vandaag heeft Here Comes The Summer een bijzonder programma te bieden en word je weer meegevoerd door de unieke sfeer van het evenement. Lunch en diner zijn op eigen gelegenheid, waarbij het festival een breed aanbod biedt aan foodtrucks met eten uit alle windstreken.

Zondag  
De ochtend beginnen we met een stevig ontbijt waarna we de zeilen hijsen richting Harlingen. Onderweg serveert de scheepskok een smakelijke lunch, bij voorkeur natuurlijk aan dek. Rond 16:00 uur varen we uitgewaaid en voldaan de haven van Harlingen weer binnen.

Singlereis Muziek & Zeilweekend Vlieland Festival accommodatie
Singlereis Muziek & Zeilweekend Vlieland Festival accommodatie

Verblijf

Verblijf Klipper Ambulant

Beschrijving

Tweemastklipper Ambulant Tweemastklipper Ambulant rolde in 1904 van de steigers. Na een ingrijpende verbouwing tot passagiersschip in 1980 ligt deze platbodem in de haven van Harlingen klaar om chartertochten te maken op de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese Meren.

Aan dek Vanuit de riante zitkuip aan dek heb je tijdens de zeiltocht een prachtig uitzicht! Met je ogen dicht genieten van de zon op je gezicht en zilte zeelucht op je wangen.

Benedendeks  Het knusse dagverblijf biedt ruimte voor een gezellig samenzijn. Daarom is het vertrek sfeervol ingericht met lange tafels, een royale zithoek en gezellige verlichting.
Benedendeks kan je gebruik maken van centrale verwarming, een radio, een cd-speler, een DVD-speler, een televisie (op aanvraag), de uitgebreide boordbibliotheek en leuke spelletjes.

Slaapvertrek Een goede nachtrust staat voorop en de comfortabele bedden zorgen ervoor dat je ’s ochtends weer uitgerust aan de dag kan beginnen. De bedden zijn opgemaakt met een matras plus matrasovertrek en een kussen met kussensloop. Het is echter ook mogelijk dekbedden te huren voor € 15,00 per stuk. Bij koelere temperaturen kan de centrale verwarming omhoog worden gedraaid, en indien nodig zorgt een patrijspoortje voor frisse lucht.

Sanitaire voorzieningen De Ambulant is uitgerust met 2 toiletten en 2 douches. Daarnaast beschikken de hutten over een eigen wastafel met koud en warm stromend water.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Klipper Ambulant
Klipper Ambulant

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Corona garantie
Boek deze reis nu met corona-garantie! Mocht de reis niet door kunnen gaan vanwege het coronavirus, dan krijg je de volledige reissom terug. (exclusief administratie- en boekingskosten)

Administratie- en boekingskosten
Deze reis is exclusief administratie- en boekingskosten van €7,50.

Verzekeringen
Deze reis is exclusief verzekeringen. Een kortlopende annuleringsverzekering kun je direct bij ons afsluiten, voor een reisverzekering kun je ook bij ons terrecht. 

Vertrekgarantie
Elke reis met vertrekgarantie vertrekt bij ons ook écht gegarandeerd. Dit is ongeacht het aantal aanmeldingen. Nog geen vertrekgarantie? Wanneer er voor een reis onvoeldoende aanmelingen zijn, zullen wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek bekend maken. 

Betalingsvoorwaarden
Wij vragen, na ontvangst van de definitieve boekingsbevestiging / factuur, een directe aanbetaling van €300,- euro. Het restant van de reissom moet uiterlijk 6 weken voor vertrek worden voldaan. Vertrek je binnen 6 weken? Dan vragen wij je de reissom in een keer te voldoen.  

Wijzigingen door weer en/of getij
Het reisprogramma is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Door het weer en getij is het mogelijk dat we meer of minder eilanden aandoen dan vooraf gepland. In dat geval zorgen wij voor een leuk alternatief op het IJsselmeer.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Muziek & Zeilweekend Vlieland Festival accommodatie
Singlereis Muziek & Zeilweekend Vlieland Festival accommodatie

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer