Singlereizen.nl

Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) op Curacao

Om het maximale uit het eiland te halen, hebben we de leukste stranden, beach clubs, happy hours, dagtrips en restaurantjes geselecteerd. We hebben busjes gereserveerd die je vervoeren, alles is van tevoren bedacht.

Maar heb je een dag geen zin, dan ga je net zo makkelijk naar het strand. Het blijft natuurlijk wel Chillen op de Antillen. 

Het leuke van deze reis is dat er een mooie balans is van 'aanhaken-bij-de-groep-als-je-zin-hebt' en 'lekker-je-eigen-gang-gaan'. 

De accommodatie is top, het uitgebreide ontbijt is elke dag weer een feest en het is o-zo lekker dat onze reisleidster Lisette precies weet op welke dagen het leuk is bij de verschillende happy hours. 

Wat deze reis natuurlijk extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat je met 30 à 40 andere hoger opgeleide singles de Kerst gaat vieren. Op het strand welteverstaan. 

Geen stille nacht, heilige nacht op Curacao, dat lijkt wel een zekerheidje.




Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) op Curacao
Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) op Curacao

Activiteiten

We hebben een programma samengesteld, waarvan we weten dat onze gasten die kunnen waarderen. Genoeg te doen, maar ook ruimte om lekker iets voor jezelf te doen. We hebben busjes geregeld (bij de prijs inbegrepen) en onze reisleidster Lisette is je perfecte gids op dit eiland. 

Dag 1
Geland, inchecken en voetjes in het zand.
Na de lange vlucht en inchecken is er de mogelijkheid om een verfrissende duik te nemen in de zee. Daarna zullen we met de voetjes in het zand genieten van de ondergaande zon, een cocktail en een lichte borrel/maaltijd bij Zest.
Eten met z´n allen: €20,- p.p. excl. Drank

Dag 2 Chillen op de Antillen en Happy hour Ibiza Style
Vandaag blijven we dichtbij huis op ons eigen strand. Zanzibar, Zest en Papagayo bieden allemaal fijne bedjes, in verschillende prijsklassen van €5 tot €20.

’s Avonds gaan we naar het happy hour, eten en dansen bij een van de Pirate Bay op het strand. Eten met z´n allen: €25,- p.p. excl. Drank

Dag 3 Dagje Klein Curaçao
Volgens onze Curaçao kenners is deze excursie een high light van de vakantie, een absolute must do. Het onbewoonde Klein Curaçao ligt op ongeveer 2 uur varen van groot Curaçao.

Er staat een ontbijt voor je klaar en je kunt de rest van de dag lekker snorkelen (er zijn schildpadden!), je kunt de vuurtoren beklimmen of gewoon relaxen op de strandbedjes die voor je klaar staan.

Aan het eind van de dag geniet je van een lekkere barbecue. De dag is inclusief eten, vervoer, snorkelsets en strandbedjes. Kosten: €85,-

´s Avonds eten is op eigen gelegenheid in een van de nabijgelegen restaurants.

Dag 4 Stadstoer, lokaal lunchen en tot rust komen.
Na gisteren een hele dag op het strand op Klein Curaçao beginnen we de ochtend met even geen strand: we doen een stadstoer. We gaan naar Down Town Curaçao: Punda en Otrobanda. Hier zijn de pondjesbrug, de handelskade en nog veel meer – het Curaçao van de foto´s. Kosten: GRATIS 

Er is de mogelijkheid lokaal te lunchen bij de Mama's of de Gouverneur. 

’s-Avonds vertrek we naar Cabana voor diner en feestje.

Dag 5 Snorkelen of duiken bij Kokomo
Vandaag vertrekken we met de bus naar Kokomo. Een super lekker strand in het midden van het eiland waar je kunt snorkelen én eventueel kunt duiken. Een introductieduik of duiken met gids? Kosten: €70,-

's-Avonds eten we op eigen gelegenheid. 

Dag 6 Crossen door de zoutpannen, strand én Happy Hour bij Chill 
Vandaag kun je kiezen voor een wandel- of fietstour door de zoutpannen. Cross mee door de modder, langs flamingo's en door de woeste en prikkelige natuur van Curaçao. Kosten fietstour: €60,0 (wandeling is gratis). 

Daarna gaan we lekker bijkomen op het strand. Aan het eind van de middag weer een Happy Hour, ditmaal bij Chill.

Diner is vanavond op eigen gelegenheid bij één van de vele tentjes bij Mambo blvrd. Daarna de mogelijkheid tot feestje bouwen. 

Dag 7
Hele dag vrij/geen programma

's-Avonds borrelen bij de bekendste Happy Hour van het eiland: ZanziBar. Hier kan iedereen komen en gaan, omdat het op loopafstand is van het hotel. Eten is op eigen gelegenheid.

Dag 8 Beklimmen Christoffelberg, relaxen bij Karakter
Beklim de hoogste berg op Curaçao, de Christoffelberg. Dit is een hike van 1,5 tot 2 uur omhoog. Pittig, maar heel leuk! Het eerste deel is vooral wandelen, het laatste gedeelte is ook echt klauteren. Ieder kan op eigen tempo, want er is maar 1 weg omhoog en naar beneden, dus je kunt niet verdwalen. Daarna uitrusten als een koning(in) bij Beachclub Karakter. Kosten: €10

Of skip het geklauter van de Christoffelberg en kom rechtstreeks naar Karakter om daar heerlijk op een bedje neer te vlijen, te snorkelen en te relaxen. Eten is s´avonds op eigen gelegenheid.

We gaan met onze busjes naar een verrassingsspot waar een mobiele keuken een sunset-christmas-diner voor ons bereidt. Je bent op een onvergetelijke plek in een gezelschap dat je niet snel meer zult vergeten. Hier maak je herinneringen voor het leven. kosten: volgt. Daarna de laatste mogelijkheid om naar de happy hours in de stad te gaan. Voor de februari-reis hebben we hier een mooi alternatief. 

Dag 9 SUP tour met kerstlunch
Ook deze dag beginnen we weer met een beetje uitslapen. Daarna kun je aanhaken bij een SUP tour met kerstlunch op locatie. Kosten: €50,-

Na de SUP tour genoeg tijd om weer lekker te chillen op de Antillen bij één van de vele strandjes van Jan Thiel. 

Het diner (op eerste kerstdag)? Meer informatie hierover volgt nog.

Dag 10 Westpunt verkennen, leguaan lunchen en snorkelen met de schildpadden
Laatste dagje nog even genieten van alles, laatste souvenirs kopen en nog even bijkleuren.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de Westpunt met Jeeps te verkennen. Je gaat over de ruige vlakte van hato helemaal naar het meest westelijke puntje. Voor de dare devils: Leguaan-lunchen bij Jaanchies, het bekendste restaurant van Westpunt, en als afsluiter snorkelen met schildpadden. Kosten: €15 (excl lunch)

We eindigen op één van de meest heerlijke plekjes van het eiland Karakter en Koraal.

Dag 11Laatste dag
Ontbijt bij Zest, met de voetjes in het zand. Laatste uren strand en klaarmaken voor transfer naar het vliegveld.

Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) op Curacao
Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) op Curacao

Verblijf

Verblijf Livingstone Jan Thiel ****

Beschrijving

De Jan Thiel baai is vooral bekend van leuke beach clubs zoals Zanzibar, Zest en Papagayo. Je vindt hier de meest gezellige happy hours met optredens van lokale bands, relaxte loungebedden, heerlijk eten, verschillende watersport mogelijkheden (o.a. duikschool) en nog veel meer! 

Faciliteiten
In de mooie, tropische tuin lonkt het schitterende zwembad, een van de grootste en mooiste zwembaden op het eiland. Maak gebruik van de handdoekenservice en strijk neer op een van de ligbedden die met parasols rondom het zwembad staan opgesteld. Aan het strand zijn de ligbedden tegen betaling beschikbaar. Voor een cocktail kun je terecht bij de bar van het hotel. Livingstone Jan Thiel Resort beschikt verder over gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes en op de kamers.

Als gast van het resort heb je gratis entree tot het luxueuze Jan Thiel Beach en Jan Thiel Plaza (op 2 min. loopafstand). Dit schitterende nieuwe centrum beschikt over alles wat jij je kunt wensen: een ruim strand met lounge bedden, luxe beach clubs, restaurantjes, een health club, verschillende winkeltjes en een spa. 

Kamer
Jouw kamer beschikt over airconditioning, televisie, een minibar, een Nespresso koffiezetapparaat en een ruim terras of balkon. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Je hebt de beschikking over gratis Wi-Fi in de kamer. 

Let op! Tijdens de 9-daagse reis heb je 8 overnachtingen. 7 hiervan vinden plaats in de accommodatie. Op de dag dat je terugreist naar Nederland, vertrek je in de late middag vanuit Curaçao. Je komt de volgende ochtend, vanwege 5 of 6 uur tijdsverschil (1 dag later), aan in Amsterdam. De laatste nacht breng je dus door in het vliegtuig.

Kamertype
Bij deze reis heb je de keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een eigen kamer, heb je een kamer voor alleengebruik tot je beschikking. Vind je het gezelliger om een kamer te delen? Dan deel je de accommodatie met iemand van hetzelfde geslacht. Wij reserveren dan uiteraard een accommodatie met twee losse bedden. 

Verzorging
We verblijven op basis van Logies. 's Morgens kun je kiezen of je bij het hotel wilt ontbijten of bij één van de gezellige beachbars waar ze heerlijke ontbijtjes op de kaart hebben staan. 's Avonds gaan we lekker uiteten en zoeken we in overleg uit bij welk restaurant dit zal zijn. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Livingstone Jan Thiel  ****
Livingstone Jan Thiel  ****

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) op Curacao
Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) op Curacao

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer