Singlereizen.nl

Groepsreis Kanotrekking in Zweden

Zie jij jezelf al zitten op een onbewoond eilandje midden in de natuur van Zweden? En je leert nog eens leuke mensen kennen ook…

Trek met je kano dwars door het prachtige Zweden, geniet van de ongedwongen sfeer samen met je groepsgenoten. De perfecte combinatie van actief samen buiten genieten en alle rust en ruimte voor jezelf!

Groepsreis Kanotrekking in Zweden
Groepsreis Kanotrekking in Zweden

Activiteiten

Dag 1 Amsterdam - Oslo
Vandaag gaat het avontuur beginnen. We vertrekken per vliegtuig van Schiphol naar Oslo in Noorwegen. Hier worden we opgewacht door de noSun reisbegeleider. Na een prachtige busrit en door de mooie natuur, we doen onderweg nog even de boodschappen voor komende week, komen we aan bij de bed en breakfast waar we de eerste en laatste nacht van deze reis zullen verblijven. De eigenaren van de B&B kunnen vast wat vertellen over het gebied en de prachtige natuur. Samen met de reisbegeleider bedenken we vast hoe het het kano-avontuur van de komende dagen zal zijn. Rondom het kampvuur met een lekker drankje zullen we elkaar nog beter leren kennen; een gezellige eerste avond op Zweedse bodem! Eventueel maken we een mooie wandeling door de omgeving en maken vast kennis met het meer waar we morgen op gaan kanoën. Een beter begin van deze groepsreis kun je je haast niet voorstellen… Let op; op de reis met vertrekdatum 4 augustus, slaap je de laatste nacht niet in de B&B maar in je tentje er naast.

Dag 2 t/m 6 Kanotrekking
Na een goede nachtrust verlaten we het comfort van de bewoonde wereld en begint de 6 daagse kanotrekking door de ongerepte natuur van Zweden. Onder begeleiding van de reisbegeleider trek je, samen met je groepsgenoten, door de wateren van Zweden naar verschillende bestemmingen. De meren hebben geen sterke stroming en zijn daarom ook goed te doen voor beginners. Per dag wordt ongeveer 10 kilometer gevaren, wat inhoudt dat je zo'n 3 uur per dag actief aan het varen bent. Naast het kanovaren is er dus ook voldoende tijd om mooie wandelingen te maken in de natuur, te zwemmen in de meren, de wilde dieren(sporen) te zoeken of om een boek te lezen aan de waterkant. Trek samen met de groep op of trek gewoon even lekker je eigen plan. Altijd al een eland willen zien? Dit is je kans! Gedurende de reis maken we een korte stop bij de supermarkt waar allerlei lekkers gekocht kan worden. Een zak marshmallows zal niet ontbreken, geroosterd boven ons eigen gemaakte kampvuur. Ouderwets gezellig! Deze kano groepsreis is natuurlijk niet compleet zonder barbecue-avond. Zal er verse zelf gevangen vis op het menu staan?

Dag 7  Terug naar de bewoonde wereld
Vandaag kanoën we weer terug naar de bewoonde wereld. Aangekomen bij onze bed en breakfast "Horrmundsgarden" We genieten van het heerlijke comfort, maken er een ontspannen dag van. Je hoeft je dus op de laatste dag in Zweden niet te vervelen. Maar je kunt natuurlijk ook een wandeling maken door de omgeving waar je zeker sporen zult vinden van elanden, reeën en misschien zelfs van een beer. Met een beetje geluk kom je deze dieren zelfs in levende lijve tegen. 's Avonds komen de spieren weer helemaal tot rust van alle inspanningen. We kunnen de eigenaren van onze b&b altijd vragen om de sauna aan te steken... Met elkaar zitten we gezellig rondom het kampvuur en kijken terug op een fantastische, avontuurlijke kano-reis.

Dag 8 Terug naar huis
Deze indrukwekkende groepsreis zit er weer op. Onze reisbegeleider zal ons weer terugbrengen naar het vliegveld van Oslo. Tijdens de rit genieten we nog een laatste keer van de overweldigende natuur. Aangekomen op het vliegveld stappen we met een rugzak vol mooie verhalen en een camera vol mooie foto´s in het vliegtuig naar Nederland en nemen ons voor snel weer af te reizen naar dit mooi land. 

Groepsreis Kanotrekking in Zweden
Groepsreis Kanotrekking in Zweden

Verblijf

Verblijf 2-persoonstent

Beschrijving

Tijdens deze reis verblijf je de eerste en laatste nacht in het huis Horrmundsgarden. Een bed en ontbijt is voor je geregeld. De daaropvolgende nachten verblijf je op onbewoonde eilanden in een ruime 2-persoonstent voor alleengebruik, met een binnentent.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

2-persoonstent
2-persoonstent

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

De reis
Je reist in een groep van maximaal acht personen en bij zes personen gaat de reis gegarandeerd door!

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding
De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Veiligheid gaat boven alles!
De reisbegeleiders worden elk jaar verwacht op het trainingsweekend waar verschillende onderwerpen over veiligheid aanbod komen. Tijdens de reis zijn zij mede daardoor in staat situaties goed in te schatten en de juiste beslissingen te nemen, om de veiligheid te waarborgen.

Toeslagen op de ticketprijs
Wegens populariteit van deze reis kunnen wij de (inbegrepen ticket)prijs garanderen, bij boekingen tot 40 dagen voor vertrek. Boek je later dan deze datum, dan bestaat de mogelijkheid dat de vliegmaatschappij ons een toeslag moet berekenen. Deze zullen wij in dat geval doorberekenen. Voordat wij de boeking definitief bevestigen zullen wij deze toeslag met de reiziger overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.

Vertrekgarantie
Deze reis kent op verschillende data vertrekgarantie, soms ook al wanneer het minimum aantal reizigers nog niet is gehaald; het betreft in dat geval een populaire vertrekdatum! 

Deelnemers groepsreis
Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Groepsreis Kanotrekking in Zweden
Groepsreis Kanotrekking in Zweden

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer